Orijinalden alıntı: MesNeF_i Eeee alıcı ürünü takip etmezse aramaz sormazsa olacağı bu Monster lar ztn geç gelen bi ürün bide takip edilmezse gelmez tabi
Bir de forumda 3-4 aydır para iadesi bekleyen arkadaşlar var hocam. Ben hayatta yanaşmam Monster'a.
Sistemi arkadaşım için topluyorum, ancak önerilere ihtiyacım var.
Monitör + kasa olarak toplanacak. "O kadar paralara ne gerek var" gibi tartışma konuları açmaya gerek yok, çünkü 2800 TL olması gibi bir şart yok, en fazla çıkılabilecek rakam 2800 TL'dır. Vatan'dan, Eksen'den, Inventus'tan, Exa'dan olabilir. Yer kısıtlaması yok, stok olarak neresi uygunsa oradan seçilebilir. 2 Gün içinde alınacak. Sistemi ben kuracağım için alacağımız yerin kurup kurmaması da önemli değil.
Aklıma gelenler doğrultusunda Intel ve AMD olmak üzere hazırladığım iki sistem mevcut.
Monitör ve Ekran kartı olmadan toplam 1637 TL'ye geliyor. (İndirimli fiyatları baz aldım.)
Gördüğüm kadarıyla seçtiğim parçaların en uygun fiyatları yazdığım linklerde. AMD sistem FX 8350 ve kendisine uygun anakart ile fiyatı ve performansı yüzünden daha mantıklı geliyor. Güncel ekran kartları ve monitörler üzerinde aşırı bir bilgim mevcut değil ve gördüğüm kadarıyla stoklarda çok ekran kartı yok. Parçalar Vatan ve Inventus'tan internet siparişi ile, Eksen'den ise elden alınacak.
AMD sistem üzerinden monitör ve ekran kartı önerisine ihtiyacım var. Olmadı hazırladığım sistemler üzerinden değişiklik yaparak ya da kendiniz sistem önererek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: Alıntı yapacak arkadaşların, forumun düzeninin bozulmaması ve kirlenmemesi için kısaltarak alıntı yapmasını rica ederim.
İNTEL SİSTEME GÜZEL Bİ NVİDİA TAK VE UÇUR KENDİNİ DOSTUM KISA VE NET
Ondan sonra bombardıman yapıyorlar bana monster neden kötüymüş diye alınmazmış diye buyrun şikayetvar.com da %85 herkes para iadesi yapılmıyor ürün yollanmıyor diyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme