Şimdi Ara

2800 TL'ye kadar oyun sistemi | Öneri & Yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MesNeF_i
    Eeee alıcı ürünü takip etmezse aramaz sormazsa olacağı bu Monster lar ztn geç gelen bi ürün bide takip edilmezse gelmez tabi
    Bir de forumda 3-4 aydır para iadesi bekleyen arkadaşlar var hocam. Ben hayatta yanaşmam Monster'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vx238h-23-vx238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64400
    işlemci olarak fx 8350 f/p ürünüdür
    Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

Sistemi arkadaşım için topluyorum, ancak önerilere ihtiyacım var.

Monitör + kasa olarak toplanacak. "O kadar paralara ne gerek var" gibi tartışma konuları açmaya gerek yok, çünkü 2800 TL olması gibi bir şart yok, en fazla çıkılabilecek rakam 2800 TL'dır.
    Vatan'dan, Eksen'den, Inventus'tan, Exa'dan olabilir. Yer kısıtlaması yok, stok olarak neresi uygunsa oradan seçilebilir. 2 Gün içinde alınacak. Sistemi ben kuracağım için alacağımız yerin kurup kurmaması da önemli değil.

Aklıma gelenler doğrultusunda Intel ve AMD olmak üzere hazırladığım iki sistem mevcut.

Intel Sistem:

İşlemci: INTEL Core i5 3570K Vatan: 489 TL
    İşlemci soğutucu: COOLER MASTER HYPER 612S Vatan: 96 TL
    Anakart: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H Vatan: 366 TL
    Ram: CORSAIR Vengeance Low (2x4GB) 1600Mhz CL9 Eksen: 154 TL
    SSD: CORSAIR CSSD-F128GBGS-BK (Force GS Series 2.5 128GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 560-535MB/s) Inventus: 272 TL
    HDD: WD Caviar Blue (WD10EZEX) 3.5" 1TB SATA3 Eksen: 154 TL
    Kasa + PSU: CORSAIR CARBIDE 300R 80+ 600W Vatan: 290 TL

Monitör ve Ekran kartı olmadan toplam 1821 TL'ye geliyor. (İndirimli fiyatları baz aldım.)

AMD sistem:
    (Bu sistemde sadece anakart ve işlemci farklı)

İşlemci: AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Vatan: 426 TL
    İşlemci soğutucu: COOLER MASTER HYPER 612S Vatan: 96 TL
    Anakart: MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) Vatan: 245 TL - (Amd sistemlere hakim olmadığımdan pek emin olamadım.)
    Ram: CORSAIR Vengeance Low (2x4GB) 1600Mhz CL9 Eksen: 154 TL
    SSD: CORSAIR CSSD-F128GBGS-BK (Force GS Series 2.5 128GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 560-535MB/s) Inventus: 272 TL
    HDD: WD Caviar Blue (WD10EZEX) 3.5" 1TB SATA3 Eksen: 154 TL
    Kasa + PSU: CORSAIR CARBIDE 300R 80+ 600W Vatan: 290 TL

Monitör ve Ekran kartı olmadan toplam 1637 TL'ye geliyor. (İndirimli fiyatları baz aldım.)

Gördüğüm kadarıyla seçtiğim parçaların en uygun fiyatları yazdığım linklerde. AMD sistem FX 8350 ve kendisine uygun anakart ile fiyatı ve performansı yüzünden daha mantıklı geliyor.
    Güncel ekran kartları ve monitörler üzerinde aşırı bir bilgim mevcut değil ve gördüğüm kadarıyla stoklarda çok ekran kartı yok.
    Parçalar Vatan ve Inventus'tan internet siparişi ile, Eksen'den ise elden alınacak.

AMD sistem üzerinden monitör ve ekran kartı önerisine ihtiyacım var.
    Olmadı hazırladığım sistemler üzerinden değişiklik yaparak ya da kendiniz sistem önererek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Alıntı yapacak arkadaşların, forumun düzeninin bozulmaması ve kirlenmemesi için kısaltarak alıntı yapmasını rica ederim.

İNTEL SİSTEME GÜZEL Bİ NVİDİA TAK VE UÇUR KENDİNİ DOSTUM KISA VE NET

• Ondan sonra bombardıman yapıyorlar bana monster neden kötüymüş diye alınmazmış diye buyrun şikayetvar.com da %85 herkes para iadesi yapılmıyor ürün yollanmıyor diyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.