Şimdi Ara

280k MEZUN [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 280K'dan sayısal mezuna bıraktım şuan tyt 75-85 AYT 10-20 arası hedef ilk 500 3. mezun bu arada 8 ay gibi bir süre var sizce yapılır mı

• Çok zor ama imkansız değil. Ayt’yi çok çalışarak 70 üstüne çıkartırsın ama gerçekten çok çalışman lazım. Tyt için ise o 75 85 netin yüzde kaçı tyt mat ona bağlı. Eğer tyt matematiğin iyiyse tyt’yi de 105 üstüne çıkartırsın. Eğer sınav 2024 gibi gelirse de 108 tyt 79 ayt ile ilk 500 e girersin ama dediğim gibi çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea için diyorsan çok çok zor. zeki biriysen, sistematik ve verimli çalışırsan bir ihtimal. 150 binden ilk 1000'e çeken arkadaşım var okulda.

sayısal için: yorum yapmaya gerek yok, imkansız.

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam ümit verdiniz. Ben de şimdi baktım 116 tyt 79 ayt yaparsam hamda 68 geliyor ama benim obpm 65 olduğu için epey geri çekiyormuş. Tüm sınavı fullediğim senaryoda 2024 sınavına göre 1042. oluyorum 2021 e göre ise 33. oluyorum. Sınav biraz zor gelirse ve fullersem ilk 500 e yerleştirmede girme şansım var demektir bu. obp işi biraz can sıkıyor ama halledilmeyecek bir şey değil

• yks_or_kys Y kullanıcısına yanıt

Trolleme milleti 

• Ea yi bilemem ama sayisalda imkansiz

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

Eleman hamda 1. olmayı hedefliyor 

• Bu yıl sayısalda 520k yaptım. Ancak nedeni seviyem bu olduğu için değil, sınavda migren atağım tuttu. (Ne kadar leş bir şey olduğunu yaşayanlar bilir.) Ne odaklanabildim robot gibi oldum resmen sınavı yapamayacağımı anladığım için titreye titreye sınavı yetiştiremedim bile. Sonradan daha sakin bir şekilde sınavı çözdüm ve çok daha iyi geldi sonuç.

Buna rağmen ben bile seneye acaba 30k 40k'ya çekebilir miyim diye düşünüyorum arada bir üstelik düzenli çalışmama rağmen. Yani hevesinizi kırmak istemem ancak sınavda ya da sınav yılında aksilik yaşamadıysanız istisnai durumunuz yoksa bence imkansız.

• Daha makul bir hedef belirle. Tm 200k yapan ertesi sene 200. olabilir örneği var ama sayısal namümkün. Hatta sayısal değil 500 5k için bile 4 sene düzgün bır öğrenci olmak lazım.

• thewrystone T kullanıcısına yanıt

500K ile zamanında 150k ya girebilecek zekayı göstermiş form düşüklüğü yüzünden 280k ya giren bir mi hocam?

• yks_or_kys Y kullanıcısına yanıt

Elbette değil. Ben zaten sınav anında aksilik yaşadığımı söylemiştim ama normalde gerçek sıralamam sizle aynı. Eğer ki form düşüklüğü yüzündense dediğim gibi aksilik yaşadığınız için çekilebilir belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.