Şimdi Ara

2850 TL Samsung LU28R550UQRXUF 28' 4K IPS 4ms (HDMI+Display) FreeSync Ultra HD LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel monitör, uygun fiyat.

• diğer açtığın konudaki monitör daha iyi

ayağında meymenet yok ki paneli güzel olsun vizyonsuz çöplük monitörü

4k 60hz bir monitör kesinlikle pivot olması lazım ofis için kullanılmayacaksa ne için kullanılacak 2000 tl bile etmez

• Yaklaşık 3-4 farklı Monitor aldım iade ettim. 1 yılı askin en son bunu kullaniyorum 2k 165hz kaliteli markalar da dahi hiçbiri bu Monitor kadar renk kalitesi yüksek bir performans sunmadı. Ayrıca ps5 örneğin 2k desteklemiyor. Oyun modu aktif edilip 4K oynandığında cok akici. 144hz LG 4K Monitor var örneğin 8k civarı, PC de kullanılacaksa sağlam ekran kartına ihtiyaç var. PS5 de zaten 120hz alamıyorsunuz. O yüzden resmen 2k Monitor yerine 4K Monitor fiyatı su an bu ürün. İhtiyacı olan kacirmasin derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de 8 ay kadar önceki bir kampanyadan almıştım. Oldukça iyi bir model, şu ana kadarki değerlendirmem:

Renkler konusunda oldukça iyi. Hem çözünürlük hem de renk bakımından daha önce çektiğim fotoğrafları Full HD bir monitörde hiç tam kapasitesiyle görmemişim dedirtecek seviyede bir farkla karşılaştım. Tabi renk demişken kutu içinden çıkan HDMI kablo ile kayıpsız 10bit görüntü alamıyorsunuz, bunun için ayrıca bir DP kablo alıp onunla bağlantı kurmak şart. HDR olarak, VESA destekli gerçek bir HDR'a sahip olmadığını biliyordum, giriş seviyesi bir HDR'a sahip ama özellikle konsol oyuncuları yorumlarında çok kullanışlı bulduklarını belirtmişler. HDR uyumlu filmlerle denediğimde katkısı güzel. Yine de HDR'ı sadece kullanılacağı zaman açmakta fayda var, öteki türlü renkler soluklaşabiliyor masa üstünde. IPS panele sahip olduğu için ışık sızması vb etkiler maalesef mevcut, ayrıca özellikle karanlık sahnelere sahip filmlerde IPS'lerin genel sorunu olan zayıf siyahlar kendisini belli ediyor. Oyunlarda herhangi bir gecikme, ghosting vb yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.