2899 TL XFX Speedster SWFT 105 AMD Radeon RX 6400 RX-64XL4SFG2 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming (Oyuncu)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1080p icin yeterlimidir? @cohannan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu serefsizler ne stok yapmış , hepsi yapay bok coin için bu kadar insanı madur ettiler .SOsyal medya mallarının yüzünden umarım hepsi luna koyun gibi y erin dibine batar.ALmayın bu çöpleri ..... sözüm @cohannan üstadın dışında ynalış anlama olmasın.Çok ekmeğini yedik zamanında...
-
-
Güzel fiyat teşekkürler, 1050ti'den performanslı bu fiyata. 1080p oyunculuk için yeterli olur 1050ti bile hala 1080p de iş görüyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Mayıs 2022; 15:0:33 > -
kart 82 dereceyi görüyor 7 fanli kasada. o fan ile gideri yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6500xt almak daha mantıklı gibi.
-
illa alıcam diyene.
garaj online - teknoloji bu garajda
PowerColor AMD Radeon RX6400 ITX 4GB 64Bit PCI-e 4.0 GDDR6 Ekran Kartıhttps://www.garajonline.com.tr/powercolor-amd-radeon-rx6400-itx-4gb-64bit-pci-e-4.0-gddr6-ekran-karti--1708 -
hd 4870 ve akabinde hg 6850 modelini kullanmıştım powerclor un 2 kartta ne hikmetse 2 sene doldu dolmadı arızalanmıştı, sonra da hayatta bulaşmadım o markaya, powercolor gerek soğutması gerek tasarımı olsun bana kaliteli hissiyatı vermedi. Ben almam şahsen zorunlu kalmadıkça..
-
Video decode modülü olsa çok tatlı kart
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X