27549 TL ASUS Vivobook Pro 15 Oled M6500re-ma042w 2.8k Amd R9-6900hx(8C 16T 4.9GHz) 16gb 1tb Pcie Rtx3050ti 4g Win1 Mobil uygulamadan teknoclub indirimini seçerek bu fiyata alabilirsiniz. ![]() Bu bütçede alınabilecek en iyi ekran kartı: 28999 TL Gigabyte G5 KF-E3EE313SD Intel Core i5 12500H(12C 16T 4.5GHz) 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD IPS 144Hz Taşınabilir Bilgisayar (1.9kg) 28999 TL Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 8GB RTX4060 Ryzen 7 7735HS(8C 16T 4.75GHz) 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD 144Hz |
27549 TL ASUS Vivobook Pro 15 2.8K OLED M6500re-ma042w Amd R9-6900hx 16gb 1tb Pcie Rtx3050ti 4g Win1
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
onur babacanın yaprak gibi notebook paylaşımlarından sonra asusdan soğudum iyice
-
oha, harbiden de varmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sıradaki daha iyi geldi, işlemci bir tık önde.
bu mevzu nerdeyse tüm bilgisayarda var masaüstüde dahil. uyku modu veya hazırda beklet düzgün çalışsa da bazen düzgün çalışmıyor cihaz kendini kapatmış sanıyor kapatamıyor arkaplanda gpu cpu gibi bileşen tüm gücüyle fansız bir şekilde çalışıyor windows kaynaklı bir hata konuyu iyice araştırın tabi asusu savunmuyorum fakat bu tarz bir hatayı microsoft yıllardır çözebilmiş değil. masaüstünde hatta çoğu zaman düzgün çalışıyor olsa bile kimi zamanda uyku veya hazırda bekletten çıkarttığınızda bir süre sonra nerdeyse %100 mavi ekran hatası vs. veriyor
edit: videoyu şimdi güzelce izledim ben daha izlemeden yorumlamıştım doğru tahmin etmişim tam olarak yazdığım sorun meydana gelmiş
video sonundaki flickring sorunu ise tamamen radeon amd'den kaynaklanıyor amd video flickring yazarsanız çıkar geçici olarak radeon mpo devredışı bırakılabilir fakat bu seferde tam ekran uygulamalar kısa süreli donma yapıyor. intel alıp geçecen işte boşuna pahalı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Mayıs 2023; 21:21:28 >
-
İlk olarak aklıma o video serisi geldi reyizin benim de.
Asus TUF Gaming laptopa ekrandan ekmek bandım...
Hepsini izledim :D Film gibi
-
adobe after effects kullanmak için all in one pc arıyorum. bütçem 20-24 civarı. önerebileceğiniz bir pc var mı?
-
Laptop olarak düsünürseniz;
Bg den aldırabilirseniz fiyat 13. nesil ve ddr5 Tr ye göre fiyat olarak ii duruyor hocam
https://laptop.bg/laptops-msi-Katana_15_B13V-msi_katana_15_b13vfk_9S7158571201
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 5 Mayıs 2023; 9:48:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler. Masaustu dusunuyorum. Cimri akakce ye bakiyorum ama isin icinden cikamadim 😐
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Walla hocam Tr de öpüyorlar ya…
Benim kayın kızı grafik okuyor ona arastırmaya basladım
Bana link attı fiyatları görünce brn şok..
Bundan sonra bg den bakıcam artık..
katlansa neler yapacak tam tasarımcı laptobu olur orta seviye bir kart müthiş işlemci ve ekran ile bin üstüne vur kırbacı
-
Laptop bg de elden alım yapılabiliyor mu? Sınırdan girişte vergi iadesi Taxfree gibi bir durum var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30.000₺ fiyata denk geliyor hocam. TR'ye göre baya iyi değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mayıs 2023; 13:52:56 >
Aynen öyle, bunun tam karsiligina bakmadım ama en az % 25-30 fiyat fark vardır
incelemedim ama;
mesela hotele gidersin hotel adresini verirsin,
ya da tanıdıkların varsa onların adresini verirsin. Problem degil yani vs...
gelirken kapıkuleden giriş yaparken %15 (sadece TR vatandası ve BG oturumu olanlar) gibi taxfree alirsin
26k ya geliyor gibi...
k.kart ve elden ödeme secenegi var..
faturayı hesabindan indirebiliyormussun,
teslimat esnasında ürün faturası ile geliyormu ?
taxfree yaparken faturada ürün seri no fln isterler mi aklımda olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 7 Mayıs 2023; 10:16:58 > -
Olayın Asus değil de Windows ile alakası var gibi geldi bana. Benzer durum HP iş bilgisayarı ve HP oyun laptop ile benim de başıma geldi. Windows ayarı değiştirince olay düzeldi.
EDIT:
Olay tam da dediğim gibiymiş. Gerizekalı herif, fast startup veya wake ayarlarından habersiz cihazımı düzgün kapatabildim mi bakmadan çantaya atıp, ağlamış.
Zaten idealojisinden bağımsız olarak belirli bir düşünmeyen kesime özel ürettiği içerik ile popüler olmuş bir zat. Üç beş yüzeysel bilgi alayım, karşı tarafı cahil göstereyim, bol küfürü sayayım ve kemik kitleye yaranayım. İlk gördüğüm zamandan beri videolarına katlanamam ki hitap ettiği kesim tam da içinde bulunduğum kesim olmasına rağmen. Bu kafanın her türlüsü zararlı savunduğu görüşten bağımsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 9 Mayıs 2023; 10:7:48 > -
Bu arada cihaz bana nedense ekran kalitesi haricinde aşırı pahalı geldi. Çok oyuncu kafasıyla bakıp salt donanıma odaklandım belki ama 30.000TL civarı bir para vereceksem sanırım daha iyi donanım vs ararım gibi geldi.
-
Windows oyun laptoplarindaki en buyuk problem fan sesi. Ben oyun oynamayan biri olarak güçlü laptop kullanmak için Asus M16 almıştım 11inci nesil İntel işlemcili.
Bilgisayar boştayken kendi kendine fan sesi yükseliyor düşüyor. Fan yükseliyor alçalışıyor şeklinde devam edince dikkatim sürekli dağılıyordu. Sattım ve şu an M1 pro kullanıyorum. Hemen hemen sıfır ses. Tabi bazen Windows'un kolaylıklarını arıyorsunuz ama bir bütün olarak düşünüldüğünde oyun amaçlı alınmayacaksa Mac daha mantıklı görünüyor.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
onur babacanın yaprak gibi notebook paylaşımlarından sonra asusdan soğudum iyice |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
- tcl 65c755 yorum
- tod süper dolu paket
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X