Şimdi Ara

29.99 TL lik 100.000 Koltuk ile Yeni Terminale Hoşgeldin Demeye Devam Ediyoruz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tum koltuklarinmi bu fiyattan satildigini saniyorsunuz,oyle degil elbette. Her bir ucakta 10 ila 20 tane koltuk bu fiyattsn verilir.turkiyenin her yerine ucus yapildigini dusunun ve 2,3 ay suresince olunca 100.000 koltuk onlar icin zarar degil. Ve emin olun yaninizda oturan kisinin aldigi biletle sizin biletinizin fiyati cok cok farklidir.
  • Uçak boş uçacağına ucuz da olsa dolu uçuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

9.9 lira kurtarıyorsa ne ala. sanmıyorum ama belki sıfıra sıfır elde var sıfır şeklinde olabiliyordur.

kaç para yakıyor bu uçaklar km de ? atiker sıralı gaz falan takılsa ?

bilet ayrıntısında zaten 9 liranın 7ila 5 lira arasında değişen tutarı vergi ..sonuçta bu tarihlerde bu uçuşların boş olacağını hesap edip bir nevi reklam amaçlı pazarlama yapıyor olabilirler ...
  • her ucakta 9 koltuğu kapsadığı söylendi fiyat bedava, son zamanlardaki en başarılı kapmanyalardan 1 tanesi bence..
    9.99 dan izmir ankra donuş biletimi almıştım, bu kampanya ilede izmire gidiş almış oldum toplamda 40 tlye geldi bedava valla.. tebrikler pegasus.
  • Ben diyarbakır ankara gidiş dönüş almaya çalışıyorum 650 lira çıkarıyo fiyatı.Nasıl kampanya bu neyi yanlış yapıyorum ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

Tum koltuklarinmi bu fiyattan satildigini saniyorsunuz,oyle degil elbette. Her bir ucakta 10 ila 20 tane koltuk bu fiyattsn verilir.turkiyenin her yerine ucus yapildigini dusunun ve 2,3 ay suresince olunca 100.000 koltuk onlar icin zarar degil. Ve emin olun yaninizda oturan kisinin aldigi biletle sizin biletinizin fiyati cok cok farklidir.

Load factoring dedikleri çok karmaşık bir hesaplama yöntemi var, ancak bilgisayarla işin içinden çıkılabiliyor, koltuk başı maliyetin 9.99 liranın altında kaldığı durumlar var, o zaman kar bile ediyor.

Pegasus'un iş modeli bu işte en başarılı şirket olan Southwest üzerine kurulu, dolayısıyla kolayından zara yazdıracak kampanya yapacaklarını sanmam.
  • Tamamda 9 liradan ucuza geleceğini nasıl zannedebiliyorsunuz , 8 lirası vergi zaten , 2 ytl kalıyor...
  • ..bayiler kapıyo
  • bileti arkadaşımın kredi kartıyla aldım havaalanında problem çıkartırlarmı kredi kartını görmek isterlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

bileti arkadaşımın kredi kartıyla aldım havaalanında problem çıkartırlarmı kredi kartını görmek isterlermi?

hayır böyle bişey söz konusu olamaz.

ayrıca yukarda birisi bayiler kapıyo demiş. öyle bişeyde olamaz. bilet isme kesilir ve o isimden başkası uçamaz
  • quote:

bileti arkadaşımın kredi kartıyla aldım havaalanında problem çıkartırlarmı kredi kartını görmek isterlermi?

Kendi isminizi yazdıysanız sorun çıkarmazlar. Bileti alan kişinin ismi önemlidir
  • quote:

belki isterler belkide istemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygarman

quote:

belki isterler belkide istemezler

thy istemişti bir arkdaşatan ise pegasus istemedi .sormanda fayda var
  • İstemiyorlar, ben eşime alıyorum hep, sıkıntı yaşamadı hiç..
  • cevap veren değerli arkadaşlarıma hürmetlerimi sunarım çok teşekkürler istanbuli nin dediği gibi bir arkadaştan thy istemiş ama pegasusu arayıp sordum istenmez dediğler cevaplar için tekrar sağolun
  • bir problemim daha var bir yakınım pegasus kartında biriken uçuş puanlarıyla bilet almamı istedi ama bileti kendi üzerine değil eşinin üzerine uçuş puanıyla almak istediğimde üye ile ad soyad uyuşmuyor diye hata veriyor uçuş puanlarıyla sadece kartın sahibimi bilet alabilir acaba?
  • neyse internetten yapamayınca telefonla aldık o şekilde oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Ben diyarbakır ankara gidiş dönüş almaya çalışıyorum 650 lira çıkarıyo fiyatı.Nasıl kampanya bu neyi yanlış yapıyorum ki?

hocam bu ne fiyatı yaa ..bussines tan bile pahalı...uçağı kiralasan daha ucuz uçarsın valla

bu arada 9.90tl den 5 tane ayırttıydım.tşkler pegasus ankara -izmir
  • Demek biletleri tüketen ankara-izmircilerden biri de sensin, ben anca bana uygun 2 gidiş dönüş alabildim.. neyse bi daha olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.