Şimdi Ara

29.99 TL lik 100.000 Koltuk ile Yeni Terminale Hoşgeldin Demeye Devam Ediyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pegasus Havayolları’nın 20,21 ve 22 Kasım tarihinde gerçekleştirdiği ‘’100. 000 koltuk, 9.99 TL’ye’’ kampanyasının biletleri kısa sürede tükendi. Şimdi de 100.000 koltuğunu herşey dahil tam 29.99 TL’den satışa çıkararak Pegasus yeni terminalin açılışını kutlamaya devam ediyor...

Kasım 2005’ten bu yana tarifeli uçuşlarını İstanbul Sabiha Gökçen’den gerçekleştiren, hem Sabiha Gökçen’in 4 yılda Avrupa’nın sayılı havalimanlarından biri haline gelmesine en büyük katkıda bulunan, hem de kendi büyümesini hızla sürdüren Pegasus Havayolları, yeni terminale hoşgeldin demeye devam ediyor ve ev sahibi rolünde sene sonuna doğru ikinci bir flaş bir kampanyaya daha imza atıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açılan yeni terminalle misafirlerine 2005 yılından bu yana sunduğu dinamik hizmeti ve uçuş ağını büyütmeye devam eden Pegasus, yeni yıldan önce ikinci flaş kampanyasını 23 Kasım saat 24:00 itibari ile satışa açıyor. Biletini 24, 25 ve 26 Kasım tarihlerinde alan tam 100.000 Pegasus misafiri, Aralık 2009-Mart 2010 tarihleri arasında tüm iç hatlarda gerçekleşecek uçuşlarda tek yöne 29,99 TL’ye uçma fırsatı bulacak.

Misafirlerine her zaman en ekonomik uçuş fırsatlarını sunan Pegasus Havayolları, Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon ve Van iç hat direkt uçuşlarda geçerli olacak iç hatlar kampanyası için biletlerini 24, 25 ve 26 Kasım tarihlerinde alanlar çok ekonomik seyahat etme fırsatını yakalıyor.

29.99 TL KAMPANYA KURALLARI
    24-25-26 Kasım 2009 tarihleri arasında yapılan satışlar için geçerlidir.
    Aralık 2009 - Mart 2010 tarihleri arasında yapılan yurtiçi sehayatler için geçerlidir.
    Kampanya 100.000 koltukla sınırlıdır.
    Rezervasyon değişikliği ve iade yapılmaz.
    Kampanya ücretleri direkt seferlerde geçerlidir.
    Çocuk ve Bebek indirimi uygulanmaz.
    29.99 TL vergiler dahil, www. flypgs.com üzerinden satın alınan tek yön biletleri için geçerlidir.

http://www.flypgs.com/pegasus-hakkinda/haberler/117/2999-tl-lik-100000-koltuk-ile-yeni-terminale-hosgeldin-demeye-devam-ediyoruz.aspx

• sistem umarım kilitlenmez yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire01
    sistem umarım kilitlenmez yine

Alacak olanlar zaten 9,90'a aldığı için önceki kampanya gibi yoğunuk olacağını ummuyorum. Ayrıca çıkardığı kampanyalarla müşterilerin kalbine kazanmaya devam eden Pegasus H.Y.'larını tebrik ederim.
  • Çarşamba günü biletlerinin tükenmesini göze alamayıp 149 liraya almak zorunda kaldım , pegasusu bu cazip kampanyasından dolayı kutluyorum.
  • Pardon burası ucuz bilet pegasusu sayfasımı? Yanlışlık olmasın sadece 4 kişi varda sayfada azııızcıık ! Allah Allah, Hişşşştt kardeş burası niresi?

Gecenki kampanyada dolulukm oranı %100 gibi idi heyyyy gidi günler heyyy.
    Demekki 30 Tl çok PAHALI (!) imiş.. Buz gibi fırsat demek...
  • indirimli fiyatları göremedim ben henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

indirimli fiyatları göremedim ben henüz.

eger kullandığın browserda sorun yoksa görmen lazım. sağ tarafta var. birde gidiş-dönüş için önce tek seçin tek yön diye o bittikten sonra uçuş ekle ve dönüşüde satın alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10liraya en son istanbula gidiş almıştım.dönüşüde 30liraya alcaz artık

kampanyalı fiyatlar görünmüyo bendede
  • Fiyatlar bende de görünmüyor. En düşük 31.99 var o da çok ileri tarih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaCoCuM

Fiyatlar bende de görünmüyor. En düşük 31.99 var o da çok ileri tarih.

2 lirada senden olsun nolcakki 29,90 31,99 2 lira var daha ne olsun :D
  • toplamda koltuk seçimi vergilerle birlikte 52 tl ye geliyor :) yuh artık
  • koltuk seçmezsen ve sigorta istemessen 29.90 lira yuhluk ne varki sen sigorta yaptırkoltuk seç tabiki o fiyata gelir şimdi bende aldım aynen o fiyata sorun yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

toplamda koltuk seçimi vergilerle birlikte 52 tl ye geliyor :) yuh artık

O zaman sen otobüsle gidiver bir zahmet.
  • hayır ben dun gece gidiş donus toplam 71tl ye aldım. internet uzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

toplamda koltuk seçimi vergilerle birlikte 52 tl ye geliyor :) yuh artık

O zaman sen otobüsle gidiver bir zahmet.

merak etme hocam zaten ben önceden gidiş gelişi almıştım.. 20 saati otobüsle çekemem..
  • 9.9 lira kurtarıyorsa ne ala. sanmıyorum ama belki sıfıra sıfır elde var sıfır şeklinde olabiliyordur.

kaç para yakıyor bu uçaklar km de ? atiker sıralı gaz falan takılsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 24 Kasım 2009; 12:48:11 >
  • bilet aldım sadece ad soyad yazdım doğum tarihleri falan yok bir sorun olurmu

ayrıca uçuş günü kimliğimle gitmem yeterli değil mi öncesinde başka bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mungan22
    bilet aldım sadece ad soyad yazdım doğum tarihleri falan yok bir sorun olurmu

ayrıca uçuş günü kimliğimle gitmem yeterli değil mi öncesinde başka bir şey yok

Uçuşta doğum tarihi kontrolü yok, uçuş yapmanıza engel olmaz. Uçuşa 24 saat kala webten online check-in yaptırırsanız havaalanında pek uğraşmazsınız.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

9.9 lira kurtarıyorsa ne ala. sanmıyorum ama belki sıfıra sıfır elde var sıfır şeklinde olabiliyordur.

kaç para yakıyor bu uçaklar km de ? atiker sıralı gaz falan takılsa ?

Bunlar zararına satışlar , uçakların çok çok fazla yaktığından eminim , jet yakıtı falan ile .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.