Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bakayım kaç çıkacak

edit:com değil net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 27 Ağustos 2015; 21:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

çok sağol hocam
    bakayım kaç çıkacak

edit:com değil net

Kurallar ilk mesaja eklendi.
  • 6. madde bizim için değil kurs için. Kurs internetten çıktı alıyor bütün belgeleri sonra herkesinkini kesip ayırıyor daha sonra imzalayıp mühürlüyor.
  • Ben de sınava gireceğim, internetten sınav yerimize bakabiliyor muyuz? Bu arada ben sadece tc no m ile ziraate 60 lirayı yatırdım. Diğer işlemler kursta hallediliyor değil mi, hiç arayıp sormadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ilk yardımı bitirmek üzereyim ve en zorlandığım ilk yardım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Ben de sınava gireceğim, internetten sınav yerimize bakabiliyor muyuz? Bu arada ben sadece tc no m ile ziraate 60 lirayı yatırdım. Diğer işlemler kursta hallediliyor değil mi, hiç arayıp sormadım.

Sinav yerine bakabiliyor musun bilmiyorumda sinav belgesi alman sart zaten. Kurstan alicaksin.

Kursa kaydolduktan sonra telefonuma mesaj geldiginde bende tc kimlik nu ile para yatirdim baska birseye gerek yok

• Her meb sinavinda oldugu gibi bunda da kitapcik verilmiyor herhalde.

Sinavdan ciktigimda, ilk yardim, trafik, motor seklinde butun aklimda kalan soru ve cevaplari ilk mesajda gruplar halinde duzenleyecegim. 1 saat icinde cevap anahtari olustururuz herhalde sizlerinde yardimiyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 28 Ağustos 2015; 13:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Her ösym sinavinda oldugu gibi bunda da kitapcik verilmiyor herhalde.

Sinavdan ciktigimda, ilk yardim, trafik, motor seklinde butun aklimda kalan soru ve cevaplari ilk mesajda gruplar halinde duzenleyecegim. 1 saat icinde cevap anahtari olustururuz herhalde sizlerinde yardimiyla

Sinavi meb yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mart Kedisi -- 28 Ağustos 2015; 11:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

quote:

Her ösym sinavinda oldugu gibi bunda da kitapcik verilmiyor herhalde.

Sinavi meb yapiyor.

Yanlış yazmışım evet meb olcuaktı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 28 Ağustos 2015; 13:32:15 >
  • Buradan son 7-8 sınavın sorularını çözerseniz 70+ not alırsınız diye düşünüyorum. Tabi zamanınız varsa 8den de fazlasını çözün. Yanlışlarınıza yeniden bakmayı unutmayın
  • k l m n diyor ya onu anlamadım

• yeni müfredat vs diyor birde hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

yeni müfredat vs diyor birde hocam

Müfredat 2013 de değişmiş olması lazım.
  • Vallahi en son lys sınavında bu kadar heyecan yapmıştım. Yarın saat 12:15 gibi bu konuda buluşmak üzere arkadaşlar. İyi akşamlar herkese. Allah salladıklarımızı tuttursun, zihin açıklığı versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavda ilkyardım-trafik-motor ayrı ayrı mı değerlendiriliyor? Bildiğim kadarıyla toplamda 70 ve üstü yeterli. Birkaç sene önce ayrı ayrıymış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Sınavda ilkyardım-trafik-motor ayrı ayrı mı değerlendiriliyor? Bildiğim kadarıyla toplamda 70 ve üstü yeterli. Birkaç sene önce ayrı ayrıymış sanırım.

Ayri ayri degil hocam. Toplanmda 15 yanlis yapabilme ihtimalimiz var. İstediginizden yapabilirsiniz 50 soruda toplam 15 yanlisi, neden boyle dusundunuz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 28 Ağustos 2015; 21:35:57 >
  • quote:

quote:

Ben de sınava gireceğim, internetten sınav yerimize bakabiliyor muyuz? Bu arada ben sadece tc no m ile ziraate 60 lirayı yatırdım. Diğer işlemler kursta hallediliyor değil mi, hiç arayıp sormadım.

Sinav yerine bakabiliyor musun bilmiyorumda sinav belgesi alman sart zaten. Kurstan alicaksin.

Kursa kaydolduktan sonra telefonuma mesaj geldiginde bende tc kimlik nu ile para yatirdim baska birseye gerek yok

Bugün kursa gittim, senin sınav başvurusunu ekim deki sınava almış diyor. Para falan da zamanında yattı. Böyle bir şey mümkün mü? Adam çakallık yapıp kontenjan fazlalarını kaçırmamak için beni sonraki dönememi attı? Çok büyük ayıp etti öyleyse.

• quote:

quote:

quote:

Bugün kursa gittim, senin sınav başvurusunu ekim deki sınava almış diyor. Para falan da zamanında yattı. Böyle bir şey mümkün mü? Adam çakallık yapıp kontenjan fazlalarını kaçırmamak için beni sonraki dönememi attı? Çok büyük ayıp etti öyleyse.

Bu konuda hiçbir bilgim yok ama bana yapılsa delirirdim ve işin peşini bırakmazdım. Araştırın hocam

• Bakanlıktan falan kaynaklı diyor. Mail attım cevap bekliyorum dedi. Ben öğretmenim başka ilde, şimdi okul zamanı gel git yapmam gerekecek. Masraflarını karşılarım gerekirse diyor, 2 gündür uğraşıyorum falan diyor. Adamla çok samimi olmasak da arkadaşımın yakını diye muhabbetimiz de iyiydi. O yüzden pek bir şey de demedim. Helallik falan da istedi. Bilmiyorum niye böyle oldu.

• Önceden kendi içlerinde değerlendiriliyormuş alanlar. Mesela ilk yardımdan barajı geçemeyince onu tekrar ediyormuşsun. 2013'te yönetmelik değişmiş. Son 2 sınavı çözüp arkadaşıma atmıştım o da benim Motor 96 puan trafik 96 ilkyardım 88 deyince şaşırdım.
    Bu arada sonuçlar 68-88
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.