Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bakanlıktan falan kaynaklı diyor. Mail attım cevap bekliyorum dedi. Ben öğretmenim başka ilde, şimdi okul zamanı gel git yapmam gerekecek. Masraflarını karşılarım gerekirse diyor, 2 gündür uğraşıyorum falan diyor. Adamla çok samimi olmasak da arkadaşımın yakını diye muhabbetimiz de iyiydi. O yüzden pek bir şey de demedim. Helallik falan da istedi. Bilmiyorum niye böyle oldu.

Gecmis olsun hocam.
    Masraflarinizi durduk yere karsilamaz herhalde onun hatasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Önceden kendi içlerinde değerlendiriliyormuş alanlar. Mesela ilk yardımdan barajı geçemeyince onu tekrar ediyormuşsun. 2013'te yönetmelik değişmiş. Son 2 sınavı çözüp arkadaşıma atmıştım o da benim Motor 96 puan trafik 96 ilkyardım 88 deyince şaşırdım.
    Bu arada sonuçlar 68-88

Evet hocsm öyleydi iki sene öncesinde. Daha zordu kolaylaşmış sanki. 68 aldığınız sınav hangi sınav, umarım birdaha 70 altına düşmezsiniz

• Sağolun hocam. Bugün moralim 0dı. Sahibindende bir ilan görmüştüm pazarlığı vs yaptık buluştuk, kazasız 4 parça boyalı araba, expertizde kazalı 8 parça boyalı oldu. Üstelik boyalı yerde bile boydan boya çizik var arabada. Anlaşamadık. Ardından bu haberi de alınca iyice moralim bozuldu. Araba alma işini de en az 3-4 ay erteledim. Hayırlısı ne yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Sınavda ilkyardım-trafik-motor ayrı ayrı mı değerlendiriliyor? Bildiğim kadarıyla toplamda 70 ve üstü yeterli. Birkaç sene önce ayrı ayrıymış sanırım.

Ayri ayri degil hocam. Toplanmda 15 yanlis yapabilme ihtimalimiz var. İstediginizden yapabilirsiniz 50 soruda toplam 15 yanlisi, neden boyle dusundunuz ki?

Kardeşim dediğin gibi mi yoksa hepsi 70 üstü mü olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkmış sınav 68 bir önceki 88
    çok stres yaptım yeminle

• quote:

Sağolun hocam. Bugün moralim 0dı. Sahibindende bir ilan görmüştüm pazarlığı vs yaptık buluştuk, kazasız 4 parça boyalı araba, expertizde kazalı 8 parça boyalı oldu. Üstelik boyalı yerde bile boydan boya çizik var arabada. Anlaşamadık. Ardından bu haberi de alınca iyice moralim bozuldu. Araba alma işini de en az 3-4 ay erteledim. Hayırlısı ne yapalım.

Bu kadar aksaklık uzerine hayir gelnezdi hocam zaten. Kısmet, belki daha az yakan daha guzel bir aabayi daha ucuza bulursunuz 4 ay sonra

@BcevikB
    Hayir hocam. Hepsinden 70 + almiyoruz. Alamiyoruz zaten 54+20+26 bunlar tam puanlar trafik motor ve ilkyardimdan. Biz bu uc dersin toplamini 70 ve uzeri yapmaliyiz. O zaman geciyoruz

• quote:

Sağolun hocam. Bugün moralim 0dı. Sahibindende bir ilan görmüştüm pazarlığı vs yaptık buluştuk, kazasız 4 parça boyalı araba, expertizde kazalı 8 parça boyalı oldu. Üstelik boyalı yerde bile boydan boya çizik var arabada. Anlaşamadık. Ardından bu haberi de alınca iyice moralim bozuldu. Araba alma işini de en az 3-4 ay erteledim. Hayırlısı ne yapalım.

Arkadaslar ben aklimda kalan sorulari paylasicam dedim de, simav sonrasi sorularin verilip verilniycegini veriliyorsa nerde verilicegini bilen var mi?

• Bilmiyorum ki hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten bulunabilir diye düşünüyorum. MEB ertesi gün de yayınlayabilir.

• Girecek tum arkadaslara basarılar kasmayın beya geçersiniz kolay sınav

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Girecek tum arkadaslara basarılar kasmayın beya geçersiniz kolay sınav

İyi dilekleriniz ve motiveniz icin tesekkurler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Girecek tum arkadaslara basarılar kasmayın beya geçersiniz kolay sınav

İyi dilekleriniz ve motiveniz icin tesekkurler hocam.

Geçemezsen numaramı biliyosun ara bi güzellik yaparız Olguncum.

• Tum arkadaslara basarilar cikmis sorular cozdum 3-5 tane 45-5 yaptim umarim yarin hepimiz boyle iyi sonuclar aliriz.

• Başarılar. Herkese ..bende giriyorum ..kursu verdiği 100 sayfalık kitabı okudum(not gibi bişe )2014 2015 soruları çözdüm geçeriz inşallah
    yarın.burda paylaşırız aklımızda kalan soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 29 Ağustos 2015; 0:45:51 >
  • Hıc calısmadım bırazdan son 5 6 sınavı cozup uyuyacagım hayırlısı olsun umarım 70 tuttururum

• kursun verdiği 270 küsür sayfalık kitabı baştan sona okudum içindeki soruları çözüp anlamaya çalıştım ayrıca

haziran, mart, ocak 2015 ve ekim 2014 çıkmış sorularını çözdüm bu gece 2 tane daha 2014'te çıkmış sorulardan çözerim

haziran 2015 sınavında 2 yanlışım
    mart 2015 sınavında 2 yanlışım
    ocak 2015 sınavında 1 yanlışım
    ekim 2014 sınavında 5 yanlışım çıktı

umarım geçerim bu sınavı

bu arada sınavdan 70 yada 70 üstü alanlar başka hiçbir kaide olmadan geçiyomu yoksa mesela ayrı ayrı kalma var mı mesela trafikten ve ilk yardım full çektim yada en fazla 1 yanlışım çıktı ama araç tekniğinden yani motordan baya bi yanlışım var diyelim eskiden tek tek bırakıyolardı mesela motordan bıraktırıp diğerlerinden geçiriyolardı motora ayrıca bidaha giriyodun oyle bısey kaldımı? yoksa direk 70 ve ustu alan gecıyomu

bıde 4 yanlış yada 3 yanlış 1 dogruyu goturuyo olayı var mı?

cevap verirseniz sevinirim

birde direksiyon sınavı 3-4 ekime alındı 19-20 eylül iptal bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 29 Ağustos 2015; 2:12:53 >

• Yukarıdaki öğretmen abinin yaşadığı sorunu yaşadım.
    Temmuz dönemi öğrencileri olarak mağdur olduk.48 kişi ekim ayına kaldık.MEB onaylamamış, sorun MEB'ten kaynaklanmış.Yatırdığımız 60 TL'yi geri almamız için bir dilekçe yazıp imzaladık.Ekim ayında gireceğiz. :(
    Şimdi direksiyon derslerine başlayacağım pazartesi.Eylül 20'ye kadar direksiyon dersi alacağım.Kolaylık olsun diye kurs bize böyle yapacak.
    Sonra da üniversite zamanı yazılı sınav için memlekete gel, sonra direksiyon sınavı için tekrar gel kasımda, seçim de var of of.Çok kötü oldu bu gerçekten moral bozucu.

Gireceklere tekrardan başarılar.
  • Arkadaşlar saat gecenin 2:30'u,yarın sabah sınav var.Hic calısmadım suan son 4 5 sınav sorularını çözüyorum sadece.27 Hazirandaki sınavdan 82,22 Martdaki sınavdan 86,10 Ocak 2015'deki sınavdan 84,13 Aralık 2014'deki sınavdan 80,18 Ekim 2014'deki sınavdan 80,6 Eylül 2014'teki sınavdan da 80 aldım.Umarım birazdan girecegim sınavdanda geçerim.:D

• quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

kursun verdiği 270 küsür sayfalık kitabı baştan sona okudum içindeki soruları çözüp anlamaya çalıştım ayrıca

haziran, mart, ocak 2015 ve ekim 2014 çıkmış sorularını çözdüm bu gece 2 tane daha 2014'te çıkmış sorulardan çözerim

umarım geçerim bu sınavı

bu arada sınavdan 70 yada 70 üstü alanlar başka hiçbir kaide olmadan geçiyomu yoksa mesela ayrı ayrı kalma var mı mesela trafikten ve ilk yardım full çektim yada en fazla 1 yanlışım çıktı ama araç tekniğinden yani motordan baya bi yanlışım var diyelim eskiden tek tek bırakıyolardı mesela motordan bıraktırıp diğerlerinden geçiriyolardı motora ayrıca bidaha giriyodun oyle bısey kaldımı? yoksa direk 70 ve ustu alan gecıyomu

Toplamda 15 yanlis olucak. Dogru falan gitmiyor. Yani 15 yanlisimiz oldugunda 35 netimiz oluyor 70 aliyoruz.

Diye biliyorum %51 eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

kursun verdiği 270 küsür sayfalık kitabı baştan sona okudum içindeki soruları çözüp anlamaya çalıştım ayrıca

umarım geçerim bu sınavı

Kaynak nedir direksiyon sınavının ertelendiğine dair ? Zaten yazılı sınavı ertelediler bir de direksiyonu niye erteliyorlar ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.