Şimdi Ara

29 Ekim katılımı zorunlumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Atatürk "Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek olan sizlersiniz." diyor ama bizim genç nesil törene gitmemeye çalışıyor yazıklar olsun. Kendi insanımız Atamızın bu emanetine sahip çıkmadığı sürece kimse sahip çıkmaz. Bu sitemim sadece konuyu acan arkadaşa değil genel çevremdeki insanlarda dahil. Ne diyeyim ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize öncelikle cevaplsrınızdan dolayı teşekkür ederim özellikle disiplin cezaları maddesini paylaşan kişiye, ama sunuda belirtmek isterim kimse benim kararlarımı ne sorgulaya bilir nede haddinden fazla yorum yapabilir. inanın ben şu törenlere zevkle gittigimi hatırlamıyorum her seferinde bizi orada ayakta 2 -3 saat bekletip 4km yol yürütüyorlar ama ne işe yarıyor, siz sanıyorsunuz ki bana Atatürk sevgisi mi aşılanıyor ben VATANI mı seviyorum ve seveceğim.Belki dogru kendimi feda edemeyecek kadar cesur ve kahraman olmassmda kimseye bu konu hakkında gereksiz yorumlara yer verilmemeli benim sorduğum sadece zorunlumu? , demekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: cparty69

quote:

Yok öyle bir zorunluluk. Hani vatana millete faydalı bir şey yapsalar git katıl diyeceğim ama...

Sıkıcı bir yıkama yağlama içerikli konuşma arada bir gaza gelerek şiir okuyan ergenliğe yeni girdiğinden sesi boru gibi çıkan bir kaç genç..

Şiir okurken gaza gelip ağlayan bir kız.

Göreceklerin bunlar hiç kimseye faydası da yok zaten.

Sen hangi bayramda vatana millete faydalı bir iş yapıldığını gördün, işci bayramında bile yüzlerce kişi meydanlarda yürürken, o meydanların hemen aralarında çocuk işciler çalışıyor, bayramların kutlanması için bir şart yada kural yada sana fayda sağlaması gerekmez, bir amacı yaşatmak, ona sahip çıktığını göstermek dahi yeterlidir, hele bu günlerde, kusura bakma ama bugün okuduğum en saçma yorum seninkiydi, cevap yazıp yazmamakta dahi kararsız kaldım, bu yoruma ne cevap yazılabilir diye, dünyaya, vatana bağlılıktan, faydadan bahseden adam AKP'yi savunuyor, gülsem mi ağlasam mı?

E bende adama git kutla dedim işte. Orada sıkıntıdan patlayacağına alsın arkadaşlarını gitsin bir yerde eğlensin.

Bayram dediğin kutlanır gidip daha çok sıkılmak kutlama yapmak olmuyor.

15 Temmuz u kutlayalım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cparty69

quote:

Yok öyle bir zorunluluk. Hani vatana millete faydalı bir şey yapsalar git katıl diyeceğim ama...

Sıkıcı bir yıkama yağlama içerikli konuşma arada bir gaza gelerek şiir okuyan ergenliğe yeni girdiğinden sesi boru gibi çıkan bir kaç genç..

Şiir okurken gaza gelip ağlayan bir kız.

Göreceklerin bunlar hiç kimseye faydası da yok zaten.

Sen hangi bayramda vatana millete faydalı bir iş yapıldığını gördün, işci bayramında bile yüzlerce kişi meydanlarda yürürken, o meydanların hemen aralarında çocuk işciler çalışıyor, bayramların kutlanması için bir şart yada kural yada sana fayda sağlaması gerekmez, bir amacı yaşatmak, ona sahip çıktığını göstermek dahi yeterlidir, hele bu günlerde, kusura bakma ama bugün okuduğum en saçma yorum seninkiydi, cevap yazıp yazmamakta dahi kararsız kaldım, bu yoruma ne cevap yazılabilir diye, dünyaya, vatana bağlılıktan, faydadan bahseden adam AKP'yi savunuyor, gülsem mi ağlasam mı?

E bende adama git kutla dedim işte. Orada sıkıntıdan patlayacağına alsın arkadaşlarını gitsin bir yerde eğlensin.

Bayram dediğin kutlanır gidip daha çok sıkılmak kutlama yapmak olmuyor.

15 Temmuz u kutlayalım ama

Ona da gerek yok darbe girişi oldu bitti daha uzatmak gereksiz. Darbenin nesini kutlayacağız ki hem ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.