Şimdi Ara

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Soru ve Cevap Paylaşımı(Eski Yönetmelik) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
15.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde motorda şey vardı hız göstergesi vermiş akü ışığını yanarsa ne olur diyodu ? Ben akü boşalır yaptım ama diğer şıklar marş motoru bozulur vs. tam hatırlamıyorum.
  • ya arkadaşlar sizin söylediğiniz soruları hatırlamıyorum acaba ben yanlış sınava mı girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkajj

Arkadaşlar trafikte 2 ve 3. soru cevapları neydi kesin olarak

Seçenekleri hatırlamıyorum ama 3. soruda hatırladığım kadarıyla doğru cavbı yazdım. 2. Soruda da 2. arabada yol ver levhası olduğu için bekler gibi bir seçenek vardı. Sanırım cevap o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ömer

ya arkadaşlar sizin söylediğiniz soruları hatırlamıyorum acaba ben yanlış sınava mı girdim.

Eski yönetmelik-Yeni yönetmelik farkı var. İlk defa sınava giren ve 1 Haziran sonrası kursa kaydolanlar için yeni yönetmelik geçerli. Sorular farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Dönem

quote:

ya arkadaşlar sizin söylediğiniz soruları hatırlamıyorum acaba ben yanlış sınava mı girdim.

Eski yönetmelik-Yeni yönetmelik farkı var. İlk defa sınava giren ve 1 Haziran sonrası kursa kaydolanlar için yeni yönetmelik geçerli. Sorular farklı.

sağol hocam yani burda tartışılan sorular eski müfredat mı?
  • quote:

quote:

quote:

sağol hocam yani burda tartışılan sorular eski müfredat mı?

Bizde dün girdik sınava ama bizim müfredatımız farklı olduğu için böyle bir ayrıma gittiler. Yönetmelik değişince konular ve kapsam değişti. Direksiyon eğitimi ve süresi de değişmiş. O yüzden daha önceden sınava girmiş ya da kursa yazılmış ve eski müfredata göre eğitim almışlar bitene kadar eski müfredat-yeni müfredat farkı olacak. Eski müfredata tabi kişilerden sınava girecek kalmayınca artık tek soru olacak. O yüzden başlığa eski Yönetmelik diye ekledim. Ama forumda yeni müfredat içinde bir başlık gördüm.

• Motor da Balata sorusu vardı.

Aşağıdakilerden yada yukarıdakilerden hangisi fren balatalarının aşınmasına sebeb olur gibi bir şeydi

Şıklar

Yol durumu - Kullanım süresi - Fren borularının uzunluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

Motor da Balata sorusu vardı.

Aşağıdakilerden yada yukarıdakilerden hangisi fren balatalarının aşınmasına sebeb olur gibi bir şeydi

Şıklar

Yol durumu - Kullanım süresi - Fren borularının uzunluğu

Soruyu ekledim, teşekkürler
  • Hangisinde yangin tupu bulundurmak zorunludur minibüs traktör otomobil 1 sik daha vardi hatirlamiyorum cevabi ne olacakti acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkajj

Hangisinde yangin tupu bulundurmak zorunludur minibüs traktör otomobil 1 sik daha vardi hatirlamiyorum cevabi ne olacakti acaba

Şıklarda otomobil yoktu. Bisiklet, Traktör, Motorsiklet, Otobüs tü galiba. Ben otobüsü işaretlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısa Dönem -- 30 Haziran 2013; 14:21:10 >
  • yeni müfredatta bir soru vardi
    otoyolda öndeki araci takip ederken hangi farlari yakmaliyiz(yakmak zorundayiz)
    kısa farlar
    uzun farlar
    arasinda kaldim hangisiydi bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

yeni müfredatta bir soru vardi
    kısa farlar
    uzun farlar

Kısa farlar olması lazım. Çünkü bu konuyla ilgili şöyle bir not var:
    Geceleri, yerleşim birimleri dışında karayollarındaki karşılaşmalarda bir aracı takip ederken, bir aracı geçerken yan yana gelinceye kadar ve yerleşim birimleri içinde, gündüzleri ise görüşü azaltan sisli, yağışlı ve benzeri havalarda yakını gösteren ışıkların yakılması mecburidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

yeni müfredatta bir soru vardi
    kısa farlar
    uzun farlar

Kısa farlar olması lazım. Çünkü bu konuyla ilgili şöyle bir not var:
    Geceleri, yerleşim birimleri dışında karayollarındaki karşılaşmalarda bir aracı takip ederken, bir aracı geçerken yan yana gelinceye kadar ve yerleşim birimleri içinde, gündüzleri ise görüşü azaltan sisli, yağışlı ve benzeri havalarda yakını gösteren ışıkların yakılması mecburidir.

bende kısa farlari yaptim inş. dogrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 30 Haziran 2013; 14:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectmert

bende L kitağçığı ile girdim hepsi aynı

aynen
  • trafik de sinyal hangi durumlarda kullanılır diye bir soru vardı 3 madde vardı 1-şerit değiştirirken 2-aracı sollarken 3-arkandaki araca geç işareti vermek için
    ben 1-2 yaptım
  • Hocam öyle değildi sanki o ya 1 2 3 dü cevap ama 3. soru öyle değildi
  • aynn böyleydi 3 ztn olamaz yanlış cevap:1,2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: perfectmert

bende L kitağçığı ile girdim hepsi aynı

aynen

Ben de L kitapçığıyla girdim, burada yazan sorulardan 10-15 tanesi vardı
  • Hangi kitapcıktı sizinki hocam
  • Alperizma A kullanıcısına yanıt
    bende L ile girdim full hepsi var :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.