Şimdi Ara

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Soru ve Cevap Paylaşımı(Eski Yönetmelik) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
15.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali ömer

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

Bir kere gitmeni tavsiye ederim çünkü orada sadece araba sürmüyorsun, mesela burası için yokuşta kaldırılacak yeri, dönülecek yeri ve geri geri gelinecek yeri bilmen gerekiyor. Bunları onlar söylemiyor sen kendin yapıyorsun

yani çalışılan yerde mi sınav oluyoruz?

Kuşadası için evet. Sınav ortalama 5 dakika kadar sürüyor.

stajerlik filan yok de mi hocam?

Stajyerlik daha başlamadı sanırım ama yakın bir tarihte başlayacak. Ben stajyer değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kere gitmeni tavsiye ederim çünkü orada sadece araba sürmüyorsun, mesela burası için yokuşta kaldırılacak yeri, dönülecek yeri ve geri geri gelinecek yeri bilmen gerekiyor. Bunları onlar söylemiyor sen kendin yapıyorsun

yani çalışılan yerde mi sınav oluyoruz?

Kuşadası için evet. Sınav ortalama 5 dakika kadar sürüyor.

stajerlik filan yok de mi hocam?

Stajyerlik daha başlamadı sanırım ama yakın bir tarihte başlayacak. Ben stajyer değilim.

anladım

• Direksiyondan kac gun sonra ehliyet cepte olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Direksiyondan kac gun sonra ehliyet cepte olur.

Daha önce aynı soruyu bende sormuştum. Direksiyon sınav sonuçları aynı gün ya da 1-2 gün içinde açıklanıyormuş. Sonrasında kurstan evrakları alıp emniyete gitme işi kalıyor. Ama kursun sertifikayı verebilmesi için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü(MEM) tarafından onaylanması gerekiyor. Asıl beklenilecek süre bu. Sertifikanın MEM'de imzalanması ilçe MEM göre değişiyormuş. 7-10 gün bile sürebildiğini yazanlar olmuştu. Yani sonuç olarak bir aksilik çıkmazsa en geç 2 hafta sonra ehliyet cepte diyebiliriz. İlçe MEM hızlıysa ve emniyette randevu sorunu olmazsa belki 7-10 günde bile alınabiliyormuş.
  • quote:

kazanmışım :) 93 puan çalışmamın karşılığını aldım.Burdan kazanamayan arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin.İnsan yeterki istesin.Planlı, programlı çalışın.Ama sadece ders çalışmayın.Sosyal olun.Arada sinemaya gidin, arkadaşlarla gezin.Benim önerim bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Dönem

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Direksiyondan kac gun sonra ehliyet cepte olur.

Daha önce aynı soruyu bende sormuştum. Direksiyon sınav sonuçları aynı gün ya da 1-2 gün içinde açıklanıyormuş. Sonrasında kurstan evrakları alıp emniyete gitme işi kalıyor. Ama kursun sertifikayı verebilmesi için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü(MEM) tarafından onaylanması gerekiyor. Asıl beklenilecek süre bu. Sertifikanın MEM'de imzalanması ilçe MEM göre değişiyormuş. 7-10 gün bile sürebildiğini yazanlar olmuştu. Yani sonuç olarak bir aksilik çıkmazsa en geç 2 hafta sonra ehliyet cepte diyebiliriz. İlçe MEM hızlıysa ve emniyette randevu sorunu olmazsa belki 7-10 günde bile alınabiliyormuş.

Burda sabah direksiyona girip ogleden sonra ehliyetini alan bir kiz var. Ama kiz hemsire torpil mi gectiler acaba

• Allah belasini versin boyle sistemin. Az once surucu kursundan aradilar direksiyon sinavi agustos a alindi carsambaya kadar 50 tl yatirin dediler. Anlayacaginizyazili sinav aciklandiktan 1 ay sonra direksiyona girmis olacak. Allah belanizi versin 4 ayda bir ehliyet veriyorlar.

• Beyler ben direksiyon dersine 1 2 sefer girdim ondada 5 10 dakika sürdüm. Araba kullanmayı biliyorum fakat kurs benden 50 tl sınav ücreti istiyor. Napayım vereyim mi ?
  • yenilerinki bayramdan sonraya kalmış galiba, bilginiz var mı ya?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.