Şimdi Ara

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Soru ve Cevap Paylaşımı(Eski Yönetmelik) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
15.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte Araç arıza yaptığında sürücü aracın önüne ve arkasına ne koymalı gibi bir soru vardı.. Şıklar yeşil ikaz, kırmızı ikaz falan yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

Trafikte Araç arıza yaptığında sürücü aracın önüne ve arkasına ne koymalı gibi bir soru vardı.. Şıklar yeşil ikaz, kırmızı ikaz falan yazıyordu.

bilmem kaç metre önüne ve arkasına kırmızı ikaz olacaktı
  • kırmızı renk ve 50 metre mesafe.
  • Römorkla ilgili bir soruda vardı galiba
  • rot ayarı vardı lastiklerin aşınmasını önlemek
  • Beyler trafikten 4 yanlışım var kalırmıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Beyler trafikten 4 yanlışım var kalırmıyım?

Arkadaşım 25 soru var trafikten 100 puan üzerinden hesaplasan daha kısa cevap almış olursun birs soru 4 puan 4 tanlış 16 eder puanın 84 yani geçiyorsun
  • 29 Haziran'da sınava girenler kazananlar ehliyetlerini aldıklarında 1 yıl stajyer sürücü mü olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

29 Haziran'da sınava girenler kazananlar ehliyetlerini aldıklarında 1 yıl stajyer sürücü mü olacak ?

Hayır hocam o yasa bize vurmuyor

• kazanmışım :) 93 puan çalışmamın karşılığını aldım.Burdan kazanamayan arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin.İnsan yeterki istesin.Planlı, programlı çalışın.Ama sadece ders çalışmayın.Sosyal olun.Arada sinemaya gidin, arkadaşlarla gezin.Benim önerim bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ömer

kazanmışım :) 93 puan çalışmamın karşılığını aldım.Burdan kazanamayan arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin.İnsan yeterki istesin.Planlı, programlı çalışın.Ama sadece ders çalışmayın.Sosyal olun.Arada sinemaya gidin, arkadaşlarla gezin.Benim önerim bu kadar.

• quote:

kazanmışım :) 93 puan çalışmamın karşılığını aldım.Burdan kazanamayan arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin.İnsan yeterki istesin.Planlı, programlı çalışın.Ama sadece ders çalışmayın.Sosyal olun.Arada sinemaya gidin, arkadaşlarla gezin.Benim önerim bu kadar.

vöhh be kardeşim
  • quote:

Hacı lys sınavıyla karıştırdın heralde naptın be
  • quote:

Sanki Ygs Lys bu sınav.

• Bu arada direksiyon sınavları 27-28 temmuzmuş, kesin bilgi, kurstan söylediler bugün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunggalaxys

Bu arada direksiyon sınavları 27-28 temmuzmuş, kesin bilgi, kurstan söylediler bugün...

teşekkürler, sürücü kursundan direksiyon dersi almasam olur mu?Veya onun tarihi ne zaman?Dışarı gitme durumum var da
  • ali ömer A kullanıcısına yanıt
    Bir kere gitmeni tavsiye ederim çünkü orada sadece araba sürmüyorsun, mesela burası için yokuşta kaldırılacak yeri, dönülecek yeri ve geri geri gelinecek yeri bilmen gerekiyor. Bunları onlar söylemiyor sen kendin yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bir kere gitmeni tavsiye ederim çünkü orada sadece araba sürmüyorsun, mesela burası için yokuşta kaldırılacak yeri, dönülecek yeri ve geri geri gelinecek yeri bilmen gerekiyor. Bunları onlar söylemiyor sen kendin yapıyorsun

yani çalışılan yerde mi sınav oluyoruz?
  • quote:

quote:

Kuşadası için evet. Sınav ortalama 5 dakika kadar sürüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Kuşadası için evet. Sınav ortalama 5 dakika kadar sürüyor.

stajerlik filan yok de mi hocam?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.