Şimdi Ara

29 Şubat 2020 Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

borsa 105 k da

ehonomo supper
  • Kahrolmamak elde değil.

33 şehit vermişsin. Bu şekilde bir konuşma gerçekleştirmek...

Dünkü Sergen Yalçının maçtan sonra yaptığı açıklamalar bile çok daha samimi ve dokunaklıydı.

Takdir milletimizin diyeceğim ama, bir türlü milletimiz doğru takdir edemiyor, yada takdir etmek istemiyor.
  • Okumayayim dedim okumayayim dedim okudum, keske okumasaydim sinirim asabim iyice bozuldu.
  • türk tarihi, tarihinin en büyük saldırısını aldı ve 2 gün sonrasında ülkenin başında ki liderin yaptığı konuşma bu işte

bu adamlar öyle refah, zenginlik ve güç içinde yaşıyorlar ki; bunu kaybetmemek için her şeyi yaparlar her şeyi. ne savaşı yav ne meydan okuması ne osu ne busu. gram riske atmazlar huzurlarını gram. üzgünüm ama bu ülkenin siyasetçisinden falan artık en ufak bir beklentim yok. halkından da yok.

şaşırtmadın tayyip yine, şaşırtmadın
  • Arkadaşlar haklisiniz bu kadar şehit varken daha güçlü, daha yüreğe dokunan şeyler söylenmesini bekliyoruz ama şu da var ki ülke yönetiliyor.Ülkenin ticareti var,turizmi var,ekonomisi var.Simdi tahayyül ettiginiz gibi bir aciklama yapilsa emin olun ekonomi daha da çoker.Guclu olmasaniz da guclu görünmek zorundasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdlib'deki taburumuzu geziciler mi vurmuş, anlamadım şimdi 🤔
  • Halk falan umurlarında değil.Tek dertleri iktidarda kalabilmek.muhalefet denen partilerdende umudum yok.yeni taze bir anlayış lazım artık bu ülkeye.genç,bu çağa uygun lider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 29 Şubat 2020; 12:52:45 >
  • Ne bekliyordunuz ki . Kimse de bu tavırlarını görmez seçim zamanı gelir yine millet der altrenatif yok başkası yok köprü yaptı gene. Oyu verir . Bu milletin hafızası yok

• Trum diyor ki 'Burada Putin'in ne isteği var?' Ben de 'Kamışlı'da bir petrol olayı var bunların' dedim. 'Orada petrol var mı' dedi. 'Orada petrol var' dedim. 'Ama Deyrezor kadar yok' dedim."

Recebin derdi TERÖR MERÖR değil o işin kulpu
    odatv.com
    Ve Erdoğan konuştu:Suriye meselesi Türkiye için macera değildir
    https://odatv.com/ve-erdogan-konustu-suriye-meselesi-turkiye-icin-macera-degildir-29022051.html

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsa yapsın ölümüne savunacağız diyorsunuz yani?
  • Sorumluluklarini nezaman ogrenecekler?

www.hurriyet.com.tr
    'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz' - Gündem
    https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/birkac-mehmet-sehit-oldu-diye-meclis-toplanmaz-21218045

quote:

'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz'
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı.

• Komik olan ne acaba

• 2023 de bizde konuşuruz elbet...
  • Hani diyorsunuz ya İdlip'te ne işimiz var
    1)Olası göç dalgasını engellemek,4 milyon mülteciden bahsediliyor
    2)Esad heryeri ele geçirse bile muhtemelen Ypg'nin kaldığı yerlere dokunmayacak,federatif yapı kurulacak,Esad'ın tek istediği İdlip'teki muhalifleri temizlemek başka bişey değil,rejim neden Deyri zor 'da ki petroller için uğraşmıyor sanıyorsunuz

Bu nedenlerden ötürü Türkiye mecburen orada varlığını hissettirmek zorunda ,iyi veya kötü bir karar alınmış,2011'den beri Esad'ın düşmesini isteyen hükümet şuan tam tersini söyleyemez.Şehit olayında da yanlışımız hava desteği olmadan askerlerimizi oraya göndermekti

• Bir kişi de çıkıp diyemiyor orada komik olan nedir cumhurbaşkanım ?

• ekonomi çok iyimiş %6 büyümüşüz
  • Oturdugu saraydan gariban vatan evlatlarina sehitler tepesi bos kalmayacak demek ne kadar kolay.
    Kendi cocuklarini yandaslarini gonder cok biliyorsan.
    Olen insanlar zerre umrunda degil bunun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Bir kişi de çıkıp diyemiyor orada komik olan nedir cumhurbaşkanım ?
    en önde bunlar da kahkakalar içinde zaten

29 Şubat 2020 Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları

• 2 gun bekle ama gelen aciklamaya bak

• Depremden 2 gün sonra tebessüm etmiş diye Ekrem İmamoğlu’na sallayan trol sürüsü buyurun söz sizin !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.