Şimdi Ara

29 Şubat 2020 Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani iç savaş başlayalı 9 yıl geçtikten ve 4-5 milyon suriyelinin ülkeye doluşup anasını ağlattıktan sonra mı İdlip'te işimiz var?

Ayrıca Ypg Suriye topraklarında işgalcidir. En başından Suriye ile ortak hareket edilse Suriye'de bir tane PKK/PYD artığı kalmayacaktı. Geçin tatavayı.

Yoksul halk çocukları ülke menfaati için mi yoksa şu canilerin zafer kazanması için mi Suriye çöllerinde şehit düşüyor?

• Yazip yazip sildim. En iyisi yazmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 şehit olmuş hala gülerek yok denizaltı yok siha deniyor vallahi bu kadar olmaz insan hayret ediyor. Bu kişi bir daha seçilirse geri dönülemez şekilde bu ülkenin bittiğinden emin olabiliriz.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ise tam benim düşündüklerimi dile getirdi sonuna kadar katılıyorum gerçek liderlik budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ama çok alakasız açıklamalar.

Öve öve bitiremediğiniz cumhurbaşkanının o kadar şehitten sonraki üslubuna ve değindiği alakasız konulara bir dönün bakın. Tabi sizin için Erdoğanın kendisinden çok söylediklerinin bir önemi varsa.

• Devletin başı olarak niye konuşmuyor diye sormuştum dün,sormaz olaymışım.
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Hayırdır?

• reise bunları söylemesi için kim yazıları hazırlatıyorsa asıl tetikçi o.

yoksa normal bir insanın, normal bir liderin şu kara günden sonra çıkıp böyle açıklamalar yapmasının izahı yok. İZAHIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Yani iç savaş başlayalı 9 yıl geçtikten ve 4-5 milyon suriyelinin ülkeye doluşup anasını ağlattıktan sonra mı İdlip'te işimiz var?

Ayrıca Ypg Suriye topraklarında işgalcidir. En başından Suriye ile ortak hareket edilse Suriye'de bir tane PKK/PYD artığı kalmayacaktı. Geçin tatavayı.

Yoksul halk çocukları ülke menfaati için mi yoksa şu canilerin zafer kazanması için mi Suriye çöllerinde şehit düşüyor?
    https://twitter.com/ilay_aksoy/status/1230986461480202241
    Ok yaydan çıkmış hocam,o niye şunu yapmış,niye bu olmamış diye konuşmanın anlamı yok,misal Osmanlı neden 1.dünya savaşına girdi alakası olmadığı halde
    Dolayısıyla bizim amacımız en az zayiatla durumu çözmek olmalı
    Ypg Abd'nin ve İsrail'in taşeron örgütüdür,Türkiye en baştan Esad'a destek verseydi bile Ypg yayılacaktı

• Öyle demeyin reyis iyi de çevresi kötü. Sonuçta bu adam metinleri prompterden okumuyor mu? Metni yazan danışmana sormak lazım ıbliddeki durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 29 Şubat 2020; 14:56:19 >
  • Beyler Adamın odasında sürekli A haber açık , telefondan desen Twitter / Facebook ve YouTube’a girememiştir.. Saldırılardan haberi olmayabilir.. çok yüklenmeyin yani.

• danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    Hayır biz istemesek Suriye'de olmazdık. Biz bile isteye girdik. Çünkü İdlip'te kazanılacak bir zafer olmamasına rağmen bir takım zümrenin bekası Suriye'de olmamız ile kurtulabilecekti. Olan bu halkın çocuklarına oldu. Olmaya da devam edecek.
  • Usta neden sırıtıyorlar yeni gördüm çıldıracam ya ?

oyları falan arttı herhalde keyifleri yerinde olduğuna göre....

29 Şubat 2020 Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları

• Bahceli de guluyor mu??? Muhalefet yapsa ne olur bir tek ben bunu soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülke bunu hakediyor. Kusura bakmayın bu adam bu ülkeye hakettiğini veriyor. Daha da devam eder akıllanmaz bu millet.
  • Bir şey diyeceğim ama Devlet büyüğüne alenen hakaretten iceri alırlar.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 29 Şubat 2020; 15:38:23 >
  • Dediği şeyler doğru yalnız. Başımıza bela aldık...

Zamanında çok büyük yanlışlar yaptılar. O yanlışları yapmamaları gerekirdi

• Bu ölenlerin vebali üzerinde. Nasıl vereceksin acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Usta neden sırıtıyorlar yeni gördüm çıldıracam ya ?

oyları falan arttı herhalde keyifleri yerinde olduğuna göre....

mültecileri salarım dedim merkel 25 milyon € vereceğim dedi paranın kokusuna gülüyorlar şehit asker ölmüş kime ne ki 2-3 güne unutur bu sazan hafızalı halk bak deprem olayı geçti virüs olayı tekrar çıkarı ortaya yakında ölen öldüğü ile kaldı ot kafalı sazan halk herşeyi unutur neleri unutmadı ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Bu ölenlerin vebali üzerinde. Nasıl vereceksin acaba.
    Umurunda olduğunu hiç sanmıyorum.Gerek siyasi gerek din ideolojisinde bir önemi yok ölen askerin lütuf edip yüceltirler ama kendileri nedense o şerefe nail olmazlar onlar o olay vesilesi ile kazanımlarına bakarlar devlet varolsunki biz yiyelim vatan sağolsunki daha çok kazanıp daha çok semirelim millet devlet içindir kafasının sonucu budur.Bu kafa ile çok ölüm olur oluyor oldu olacak.

Her ülke hakettiği gibi yönetilir seçilenler onu seçenlerin aynasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Şubat 2020; 16:53:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.