Şimdi Ara

29 Şubat 2020 Recep Tayyip Erdoğan Açıklamaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
10.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 yıl içinde verilen bütün müjdeler savaş ile alakalı araç gereçler :)
    Hiçbirinin ekonomiye gram katkısı yok. Fabrika yapıyorum, istihdam sağlıyorum demek yerine insansız hava aracı, denizaltı, uçak, yalandan helikopter, araba falan işte.
    Ben yemiyorum ama yiyen çok.
  • 33 sehit var.

- merkele dedim euro dolar
    - eyy kulacdaroglu
    - camide bira icdiler

Eeeeey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nin oyu düşer ama Tayyip Erdoğan yine seçilir.

O kadar saplantılı insanalr gördüm ki "taaayyiipp" diyor "o da bir insandır" demiyor, hata yapacağına inanmıyor.

Alkol gibi, zararı-yararından daha fazla. Ama içene güzel kafa yapıyor ki halen seviliyor.
  • Var olsun devlet yaşasın reis 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘🤘

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mucadeleyi anlamayan biri/leri varsa eger o da sensin recep tayyip erdogan!
    insanimiza ve ulkemize karsiligini odeyemeyecegin borclar altina girdin
    bunlarin hesaplari bir bir sorulacak, senin ve tayfanin donemi bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica hala akp liyim ya da rte yi seviyorum diyen insanlara karsi saygi duyabiliyor musunuz?

• Eminim oradaki gülümsemesinin neden hangi muhabbetten kaynaklandığıni izlememissindir bile. Simdi izlersin.
    Gece gunduz 85 milyonu düşünerek ordan oraya giden aciklamalar yapan her konuya deginen her açıklamayı bildiren cumleler arasinda muhabbetin gectigi sirada gulumsemesi siradan birsey.
    Sanirsin kendiniz 7/24 agliyorsunuz Uzgunsunuz.
    Bu insan bu ulkenin Cumhurbaskani surekli ekranlar önünde bir kareyi alip yerlere gomemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Son 5 yıl içinde verilen bütün müjdeler savaş ile alakalı araç gereçler :)
    Hiçbirinin ekonomiye gram katkısı yok. Fabrika yapıyorum, istihdam sağlıyorum demek yerine insansız hava aracı, denizaltı, uçak, yalandan helikopter, araba falan işte.
    Ben yemiyorum ama yiyen çok.
    Sartlar onu gerektiriyor 4 taraftan cevirliyiz saldiri ve savunma sanayi uretmeliyiz bu sartlarda ekonominin kotuye gitmesi normal. Komiksiniz gercekten. Ulkenin en cok ihtiyaci olan şeylere fasa fiso diyebilmek......

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6621D87F5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ulen ne okullarda okudum ne insanlarla tanisip is yaptim kimlerle yatip kalktim
    kisinin haklarini ve savunmasini bilmeyen birisine mi benzettin sen beni?
    bi daha uyarmam falan demis sarhos herhalde
    ayni statik ip den birden fazla hesaba giris yapmak yasak degil miydi dh yoneticileri?
    adami banliyosunuz, yan charla gelip devam ediyor

• quote:

Sartlar onu gerektiriyor 4 taraftan cevirliyiz saldiri ve savunma sanayi uretmeliyiz bu sartlarda ekonominin kotuye gitmesi normal. Komiksiniz gercekten. Ulkenin en cok ihtiyaci olan şeylere fasa fiso diyebilmek......

Alıntıları Göster
    Yaşamak icin yemek yemek gerekiyor. Bu iha vb de iyi hoş ama yenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Yaşamak icin yemek yemek gerekiyor. Bu iha vb de iyi hoş ama yenmiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam onlar olmazsa ilerde hic yiyemeyeceksin belki. Simdi az cok yiyorsun.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    la yuru

• quote:

Hocam onlar olmazsa ilerde hic yiyemeyeceksin belki. Simdi az cok yiyorsun.

Alıntıları Göster
    Allah'a şükür yiyoruz da, yiyemeyen, ailesini doyuramayan çok kişi var ve bu sebeple intiharlar oluyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehitlere saygilarinin olmadigi o kadar belli ki. Yazik bu ulkeden bu halkin sirtindan dunyalari goturduler ama suc bunlarda degil bunlara oy verenlerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Akşam yemeğinde tank, sabah kahvaltısında ise iha yersin o zaman. Şurada yaşayacağın 60-70 yıl ama sen böyle 3. sınıf ülkelerin kaderine razı ol.
    Savaş yerine bilimle, ilimle ses getirecek işler yapıp, parmakla gösterilen ülke olmaya gerek yok öyle değil mi ?
    Bizim Suriyede ne işimiz var. Askeri gücün varsa sınırda işi bitirir, teröriste ülkeyi dar edersin.
    Neyse iyi forumlar.

• Ekonominin bununla ne alakası var ? o zaman yol yapana kadar uçak yapsaydın o zaman köprü yapana kadar tank yapsaydın ekonominin bununla hiç bir alakası yok ekonominin bu kadar kötü olmasının ilk sebebi suriyelileri beslemeleri para vermeleri hastaneye giden suriyelilere ilaç bedava bu nasıl bedava diye hiç düşündün mü ? bunlara aylık para veriliyor bu paralar nerden geliyor diye düşündün mü ? kim veriyor bu paraları diye düşündün mü ? ekonomi böyle böyle bozuldu iki çıktı papaz dedi şu dedi doları yükseltti konuştu durdu ekonomiyi bozdu ona kafa tuttu buna kafa tuttu sonra hep geri vites sen yat kalk dua et üstümüze atom bombası atmadıklarına bu adam yüzünden oda olabilirdi yani şaşırmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 3 Mart 2020; 21:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.