95,99 TL: https://www.n11.com/urun/redragon-inquisitor2-m716a-usb-mouse-1779310?magaza=fspturkey Tuşları programlanabiliyor: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkanca54 -- 30 Aralık 2022; 16:22:34 > |
290 TL'lik Programlanabilir Oyuncu Faresi 95 TL'ye Düştü + Kargo Bedava
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
linkten sıkıntı çıkmasın diye düzeltilmiş halini atıyorum:
www.n11.com
Redragon INQUISITOR2 M716A USB Mouse Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/redragon-inquisitor2-m716a-usb-mouse-1779310mağaza yeni gözüküyor alacakların dikkatine
-
Tıklama başı ne kadar veriyo orası
-
-
Sipariş verdim teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
headshot'cıların vazgeçilmezi.
teşekkürler, aldım bir adet.
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler f/p bir gaming mouse'a ihtiyacım vardı. Umarım mutlu eder.
Gerçek sıcak fırsat :)
-
Tekerin döndürme hissiyatı olmadığını yazmış birisi doğru mudur ? Hissetmem lazım boşa dönen tekere gıcık oluyorum :) Ucuz mouselarda bile tık tık oluyor bunda olmuyorsa garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 30 Aralık 2022; 17:41:3 > -
-
teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
msi'ın şu dandik dm mouselarına benziyor
-
alanlara hayırlı olsun
-
link n11 değil influenced diye bi yerin sonra n11 e yönlendiriyor, yani arkadaş payını aldı muhtemelen
-
Ben sipariş verdim ama linke tıklamadan, marka modeli kopyalayıp n11 uygulamadan aldım. Almadan da fiyatlara baktım daha ucuza satan olmadığı ve ihtiyacım olduğu için sipariş verdim.
Alanlara hayırlı olsun sanki linkten aldığınızda milyon dolarlar kazanıyorum gibi yorumlar yapmışsınız ayıp gerçekten.
-
95,99 TL'den satış halen devam ediyor.
-
Ürünü gelen var mı? Dpı tuşlarından birine ctrl+w yapmak istiyorum fakat olmadı key combination ve macro denedim programdan fakat çalışmadı.
-
Ürün geldi dün fps bir oyun denedim . Son derece kaliteli ve ele oturan dolgun bir hissiyatı var.
Henüz makro eklentisini denemedim ama oyunlarda pek kullanmıyorum.
Razer’ın giriş seviyesi sayılabilecek bir kablolu faresinden geçiş yaptım . İkisi arasında benim açımdan pek fark yok.
Haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Tıklama başı ne kadar veriyo orası |
link n11 değil influenced diye bi yerin sonra n11 e yönlendiriyor, yani arkadaş payını aldı muhtemelen |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X