Bilgisayarı uzaktan açma
Merhaba arkadaşları, Bilgisayarımı uzaktan açabilmek için bir akıllı priz aldım, biostan resume after power loss gibi bir ayar vardı onu açtım. Şimdi elektirik gelince bilgisayarım açılıyor fakat bilgisayarı kapattığımda elektiriği kesmemiş olduğum için hemen tekrar açılıyor. Bilgisayarı elektirik gidip gelene kadar açılmayacak şekilde nasıl ayarlayabilirim, yada bu tekrar açılma olayına bir gecikme koyabilir miyim? Bilgisayar tekrar açılana kadar ben o arada akıllı prizi kapatırım.
Wake on lan kullan diyecek arkadaşlar için, wake on lan değil wake on wan lazım bana onu da openwrt'den ayarlayamadım, beni aştı.
Anarkartım Asrock b450m pro4
Bilgisayar bios'a giriş ekranında takılı kalıyor
Merhaba arkadaşlar,
Csm kapattığımda bilgisayar aşagıdaki ekranda takılı kalıyor, bios'a da giremiyorum windows'a da devam etmiyor. Bazen uzun süre çalıştırmayınca bazende 1-2 saat sonra açınca bu şekilde oluyor, reset atıyorum sorun düzeliyor.
Bios sürümü 5.30'du bu sorun yüzünden 5.70'e güncelledim gene aynı, w10'dan w11'e geçtim ama durum değişmedi, sistem uefi olarak kurulu ve diskler gpt olarak formatladım. Csm açık yaparsam AMD SAM'ı etkinleştiremiyorum ayrıca w11'de valorantın çalışması için Secure Boot'un açık olması gerekiyor fakat secure boot'ta CSM açıkken çalışmıyor.
Sistem: Asrock b450m pro4 - 5700g - xfx 6750 xt - hp v6 ram 1.4v 4133 mhz
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Birde bilgisayarı bu ekrada sürekli olarak resetlemem uzun vadede zararlı olur mu?
Arctic P12 Pwm-Pst Value Pack - 5 Ad.
594 tl'ye geliyor vergiler dahil, teslimat süresi biraz uzun ama bence indirimli sarı sitede bile tanesi 150'den aşagı satılmıyor. Satıcı hakkında bilgim yok yanlış görmediysem başka bir forum sitesinde birisi güvenilir olduğunu yazmıştı.
Format atarken SSD bozuldu
Merhaba arkadaşlar 120 gb'lik bir kingston ssd var, openwrt için ayarlamaya çalışırken ssh üzerinden format attım sanırım bu sırada sektörleri falan bozuldu. SSD şuanda 20 gb olarak gözüküyor ve kullanılamıyor. Disk yönetiminde 2 mb olarak gözüküp disk başlatılmamış yazıyordu başlatmaya calıştığımda ise bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyor. Düzeltme imkanımız var mıdır?
Beyler elimde 2 adet NWA1123-ac router var. Bunların modeom arayüzüne erişemiyorum. Zyxel'in ZON uygulamasını da indirdim orada routerler gözüküyor, web arayüzüne geçiş, yazılım güncellemesi falan var ama bunların hiç biri çalışmıyor.
Arayüze girmek için 10-15 tane farklı adres denedim, kitapçıklarında falan yazanları yapmaya çalıştım, resetledim ama gene de çözemedim bu sorunu
Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Trendyol Rezaleti
Trendyol'dan Cansu Accessory isimli bir mağazadan 30 Ekimde indirim ile birlikte Mi Tws S kablosuz kulaklık aldım. 02.11.2020 tarihinde elime ulaştı ama gelen kulaklık s modeli değildi. Sanırım bir de imitasyon, "S" modeli ile karşılaştırdım aradaki ses farkı çok fazla. Ürünü kullanmadan mağaza ve Trendyol ile iletişime geçtim. Mağaza üçkağıtçı zaten kullandınız mı demeden kullanılmış ürünü iade almam dedi. Trendyol ise 10-11 gündür "bekleyin, sizi anlıyorum" gibi basmakalıp cümleler ile geçiştiriyor. Geçenlerde Thh'ye başvurayım dedim önce faturaya ulaşayım dedim faturama da ulaşamıyorum. Bunu Trendyol'a da bildirdim 4 gün falan oldu bir faturayı bile gönderemediler. İndirim yoğunluk zamanı falan olabilir de bir mail atmak bu kadar mı zor? Geçenlerde de bir T-Shirt aldım Trendyol'un kendisinden direk V yaka, yakası yamuk dikilmiş bariz şekilde hadi bunun için patırtıya gerek yok ama insan bir kusura bakmayın der.
Tr'de sektörde liderliğe oynuyor sorarsanız. Kötünün iyisi ile yetinmeye çalışıyoruz gene
Nahimic 3 kullanan varsa bakabilir mi?
|
Sistem nasıl olmuş?
Gtx 1660 Dual Evo Oc
|
İp8 Vs s8
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 122
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 10.933 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware