Şimdi Ara

Gtx 1660 Dual Evo Oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Daha önce bu kadar ucuza satılmamış sanırım hiç marka da sağlam alsam mı yardımcı olur musunuz?
    https://www.itopya.com/asus-dual-geforce-gtx-1660-evo-oc-6gb-gddr5-192-bit-ekran-karti/

• ++++ bende takipteyim acil yardım fiyat çok iyi alınır mı ?
  • fiyatı gayet iyi alınır.
  • Dual Evo modeli, soğutma açısından Asus'un TUF ve Phoenix modellerinden daha başarılıdır. Fiyatı uygun, alınır.
  • Bahse konu siteden geçen haftalarda arkadaş 3500x işlemci, 2x8 bellek, asus b450 dragon anakart, 1660 süper evo, ssd, 650w versa 25 kasa önde 3 arkada egsoz şeklinde bu birimleri edindi oyunlarda kart maks 75-76 dereceyi görmekte linkteki karta aşağı yukarı 70-75 derecelerde gezecektir yüksek değerler değildir alınabilir.
  • 1660 ti evo 1500 tl satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

1660 ti evo 1500 tl satıldı.
    Ne zaman satıldı? Kur ne seviyedeydi o zaman? Tamam çakallar doları bahane ederek fiyatları biraz daha artırdı falan ama yakın zamanda satıldı mı bu seviyede? bu fiyatlara bayağıdır takip ediyorum göremedim ben
  • Bende aldım kullanan varsa yorumları bekliyorum internette hiç inceleme bulamadım 1700 tlye nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jatss

Ne zaman satıldı? Kur ne seviyedeydi o zaman? Tamam çakallar doları bahane ederek fiyatları biraz daha artırdı falan ama yakın zamanda satıldı mı bu seviyede? bu fiyatlara bayağıdır takip ediyorum göremedim ben

Alıntıları Göster
    çok önceden satıldı hocam. o zamanın satılması bugünü etkilemiyor malesef. o zamanki şartlar farklı idi. bu zamanki farklı. o zaman ihtiyça olmayan şey şimdi olabiliyor. iş işten geçmiş oluyor tabi.
  • Dün indirim vardı itopyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Bahse konu siteden geçen haftalarda arkadaş 3500x işlemci, 2x8 bellek, asus b450 dragon anakart, 1660 süper evo, ssd, 650w versa 25 kasa önde 3 arkada egsoz şeklinde bu birimleri edindi oyunlarda kart maks 75-76 dereceyi görmekte linkteki karta aşağı yukarı 70-75 derecelerde gezecektir yüksek değerler değildir alınabilir.
    Ben dün aldım aynı sistem bende de var kasa ve psu hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Kaça satıldı bilmiyorum ama şu ürünüde inceleyebilirsiniz.

1719,00tl ye satıldı.

• Aliexpresden 2550 + 50 vergi ile rtx 2060 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenal101

Aliexpresden 2550 + 50 vergi ile rtx 2060 aldım
    Bizle bağlantısını kuramadım ama hayırlı olsun
  • Kartı gelen oldu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.