++++ bende takipteyim acil yardım fiyat çok iyi alınır mı ?
fiyatı gayet iyi alınır.
Dual Evo modeli, soğutma açısından Asus'un TUF ve Phoenix modellerinden daha başarılıdır. Fiyatı uygun, alınır.
Bahse konu siteden geçen haftalarda arkadaş 3500x işlemci, 2x8 bellek, asus b450 dragon anakart, 1660 süper evo, ssd, 650w versa 25 kasa önde 3 arkada egsoz şeklinde bu birimleri edindi oyunlarda kart maks 75-76 dereceyi görmekte linkteki karta aşağı yukarı 70-75 derecelerde gezecektir yüksek değerler değildir alınabilir.
1660 ti evo 1500 tl satıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
1660 ti evo 1500 tl satıldı.
Ne zaman satıldı? Kur ne seviyedeydi o zaman? Tamam çakallar doları bahane ederek fiyatları biraz daha artırdı falan ama yakın zamanda satıldı mı bu seviyede? bu fiyatlara bayağıdır takip ediyorum göremedim ben
Bende aldım kullanan varsa yorumları bekliyorum internette hiç inceleme bulamadım 1700 tlye nasıl sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Jatss
Ne zaman satıldı? Kur ne seviyedeydi o zaman? Tamam çakallar doları bahane ederek fiyatları biraz daha artırdı falan ama yakın zamanda satıldı mı bu seviyede? bu fiyatlara bayağıdır takip ediyorum göremedim ben
Alıntıları Göster
çok önceden satıldı hocam. o zamanın satılması bugünü etkilemiyor malesef. o zamanki şartlar farklı idi. bu zamanki farklı. o zaman ihtiyça olmayan şey şimdi olabiliyor. iş işten geçmiş oluyor tabi.
Dün indirim vardı itopyada
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
Bahse konu siteden geçen haftalarda arkadaş 3500x işlemci, 2x8 bellek, asus b450 dragon anakart, 1660 süper evo, ssd, 650w versa 25 kasa önde 3 arkada egsoz şeklinde bu birimleri edindi oyunlarda kart maks 75-76 dereceyi görmekte linkteki karta aşağı yukarı 70-75 derecelerde gezecektir yüksek değerler değildir alınabilir.
Ben dün aldım aynı sistem bende de var kasa ve psu hariç
Kaça satıldı bilmiyorum ama şu ürünüde inceleyebilirsiniz.
m.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol