Şimdi Ara

Arctic P12 Pwm-Pst Value Pack - 5 Ad.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 594 tl'ye geliyor vergiler dahil, teslimat süresi biraz uzun ama bence indirimli sarı sitede bile tanesi 150'den aşagı satılmıyor. Satıcı hakkında bilgim yok yanlış görmediysem başka bir forum sitesinde birisi güvenilir olduğunu yazmıştı.

Arctic P12 Pwm-Pst Value Pack - 5 Ad.amazon
    ARCTIC ACFAN00137A P12 PWM PST Value Pack Kasa Fanı, Siyah, Çok Renkli, Standart
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07KK4GDLN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1AW176BF8TM5E&psc=1

• Baktım da adet ile ilgili bir ibare göremedim, 1 adet fiyatı mı bu?

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

5 adet gitmiş millete ama tabi burası Türkiye.

• Kutu içeriği 5li ise alınır, 2 pack alayım :)

• Radyatör fanı olur mu ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcının mağazasında 2 ürün olması, hesabının çalınmış olabilme ihtimalini düşündürmedi değil?? Gerçi gönderi Amazon deposundan. Ürünü yanlış açmış olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Nisan 2023; 17:35:15 >
  • Constantine34 kullanıcısına yanıt

Arctic AIO'lar üzerindeki fanlar bundan zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık link aynı satıcıya atmıyor. Bu arada alanlar sorunsuz alabildi mi? Ben 1 paket alacaktım kendi hesabımdan alamadım. Temel hane ihtiyacı falan iptal etti. Sonra 2 farklı hesaptan almayı denedim ve ikisinde de sorun yaşamadan alabildim. Uğraştırınca 2 adet aldım.

• Jatss J kullanıcısına yanıt

Ben de siparişlemiştim. Sepette idi. Ama yeniden sepete eklenmiyordu. Ödeme yapınca sepettekine bende şaşırdım.

Mağazanın Türkiye'ye gözüken ürünü 2 tane idi. Biri fanlar biri de switch kablosu. Amazon.de mağazasında ürün bulunmakta.

TR mağaza detayları

DE mağaza detayları

• Arctic P12 Pwm-Pst Value Pack - 5 Ad.

Güvenilir satıcı arkadaşlar. ürün zaten amazon almanya germany deposundan geliyor bir sıkıntı olmayacak yani ürünü alım ve iade işlemlerinde. 602+100 küsür ithalat ücretiyle satın almıştım tahmini olarak 10 günde elime ulaştı fanlar. p12 pwm fanlar genellikle radyatör fanı olarak kullanılıyor kasa fanı olarak önermem. 0 rpm özelliği çok güzel ama. oyunlarda 60 dereceye gelmeden fanları calıstırmıyorum enerjiden tasarruf etmiş oluyorum :) tr piyasasında 200 tl ve üzeri fiyatı var alınır kesinlikle ama kasa fanı olarak tavsiye etmem RPM olarak sınıfta kalıyor. 'Ayriyeten Arctic tarafından bu fanlar 5'li pack olarak satılıyor fakat satıcı bu fanları bir kartonun içinde 1x5 sekilde ayrı ayrı kutulu şekilde gönderiyor bu yöndende bir artı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 5 Nisan 2023; 5:14:24 >

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt

Kasa fanı olarak ta P14' ler ile birlikte ve ARGB ' li olarak kullanıyorum. Herhangi bir kayıp yaşatmıyor açıkcası. Soğutmada önceliğim hem Arctic ürünleri olmakta.

Sipariş ile ilgili bilgiler içinde ayrıca teşekkürler. Bende 1 ay gibi bir süreden çok daha önce geleceğini düşünmekteyim. 10-15 gün gibi bir sürede ulaşır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Nisan 2023; 11:6:25 >

• Linkteki bitik ama kasa fanlarında aratınca çıkıyor yine 5li olan 500 küsür liraya. Aynı satıcı için mi bilemiyorum ama bir yorumu Türkçe'ye çevirdim, o beni düşündürüyor.

"Satın alınan beş fanın tümü son derece düşük bir akış hızı gösteriyor, aslında emilen akım 12V'de sadece 40 mA, beyan edilen 160 mA'dan çok daha düşük.

Hayranlardan biri hemen başarısız oldu.

Güvenilirlik eksikliği ve beyan edilen değerlerden bariz sapma nedeniyle, satın almanızı önermiyorum"

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    F12 modeli çıkan ve satıcı Amazon Germany
    (Detaylı bakmadım önüme ilk cikan bu oldu)

ARCTIC F12 (5 adet) - 120 mm standart kasa fanı, sessiz fan, standart gövdeli kasa fanı, itme veya çekme konfigürasyonu mümkün, 1350 devir/dakika - siyah
    amazon
    ARCTIC F12 (5 adet) - 120 mm standart kasa fanı, sessiz fan, standart gövdeli kasa fanı, itme veya çekme konfigürasyonu mümkün, 1350 devir/dakika - siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZV2MGL?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1YXZ0HZRFFWNKJEH6CGJ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar pwm değil, ayrıca pst özelliği de yok. Bunu alırsanız pwm çoklayıcı da almanız şart olur fazla pahalı değiller bildiğim kadarıyla ama bilgi olması açısından söylemek istedim.

• Jatss J kullanıcısına yanıt
    Ben p12 leri aldım zaten. Üst mesaj da arkadaş yine var diyince, ben sadece F12 olanı gördüm diye attım. (F14 de vardı sanırım, onu da mesajı attıktan sonra görmüştüm)

Kasa fanı olarak arama yapıp sadece Arctic markası seçince bir çok model de 5li set görünüyor f9 f8 pwm pstli filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Nisan 2023; 22:21:15 >
  • Tekrar stokta sadece fiyatı 6 tl artmış.

Arctic P12 Pwm-Pst Value Pack - 5 Ad.amazon
    ARCTIC ACFAN00137A P12 PWM PST Value Pack Kasa Fanı, Siyah, Çok Renkli, Standart
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07KK4GDLN?smid=A1AW176BF8TM5E&psc=1
  • Arkadaşlar kargoya verilen var mı? bugün ile 4. gün oluyor hareket yok, normalde bu kadar uzun sürmüyordu.

Durum aynı bu şekilde. Bar biraz daha uzamış diğer kademeye doğru.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Bende de aynı hocam, normal de amazon yurt dışı ürünlerim sipariş tarihinden itibaren en geç 14. gün teslim ediliyordu. 1 hafta oldu hala tık yok umarım gönderirler.

Gelir gelir. Bazıları böyle geç yollanıyor. Bir keresinde 5600g de bu şekilde olmuştu. 15 20 gün içinde gelmisti. Harekete 10 12. Gün de başlamıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.