Şimdi Ara

2900XT Görüşleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2900XT GÜZEL KART FAKAT, ŞUAN İÇİN ALINMASI GEREKSİZ SADECE 550 WATT ONA GİDİYOR HD4830 640 STREAM İŞLEMCİLİ VE PERFORMANSI DAHA İYİ ÜSTELİK SIFIR FİYATLARI BUGÜNLERDE 150-160 CİVARI BİR ŞEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

2900XT GÜZEL KART FAKAT, ŞUAN İÇİN ALINMASI GEREKSİZ SADECE 550 WATT ONA GİDİYOR HD4830 640 STREAM İŞLEMCİLİ VE PERFORMANSI DAHA İYİ ÜSTELİK SIFIR FİYATLARI BUGÜNLERDE 150-160 CİVARI BİR ŞEY

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

2900XT GÜZEL KART FAKAT, ŞUAN İÇİN ALINMASI GEREKSİZ SADECE 550 WATT ONA GİDİYOR HD4830 640 STREAM İŞLEMCİLİ VE PERFORMANSI DAHA İYİ ÜSTELİK SIFIR FİYATLARI BUGÜNLERDE 150-160 CİVARI BİR ŞEY

/>

demek istediğiniz nedir?

• şahsıma herhangi bir şekilde küçümseme falansa açık söyleyin yani 550 watt için diyorsanız eğer sadece gerekli olduğunu düşündüm ve yazdım
  • quote:

şahsıma herhangi bir şekilde küçümseme falansa açık söyleyin yani 550 watt için diyorsanız eğer sadece gerekli olduğunu düşündüm ve yazdım

adam 550wattı gorunce şaşırmış herhalde şaşırması normal 550watt kullanması imkansız o kartn oldugu sistemin tuketimi dahi 400wattı gecmez
  • quote:

şahsıma herhangi bir şekilde küçümseme falansa açık söyleyin yani 550 watt için diyorsanız eğer sadece gerekli olduğunu düşündüm ve yazdım

Şahsınıza laf istemiyorsanız insanları yanlış yönlendirmemeyi deneyin.Hiçbir ekran kartı 550W tüketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light_Velocity -- 11 Ağustos 2009; 3:03:05 >
  • ne olursa olsun küçümseyici bir tavırla yaklaşmaya hakkınız yok eğer yanlış ise daha düzgün bir ifade ile uyarır hatta madem biliyorsunuz yol gösterirsiniz kusura bakmayın doğrudur hiç bir kart 550 watt yemez.
  • quote:

ne olursa olsun küçümseyici bir tavırla yaklaşmaya hakkınız yok eğer yanlış ise daha düzgün bir ifade ile uyarır hatta madem biliyorsunuz yol gösterirsiniz kusura bakmayın doğrudur hiç bir kart 550 watt yemez.

Kusura bakmayın, biraz ileri gitmişim galiba.
    Ama bu PSU olayı çok abartılıyor ve forumda bu Watt olayı çok tartışıldı.Tepkimi mazur görün
  • Dün arkadaşıma kargoyla HD4830 yolladım, 120 liraya bulduk ikinci el. Vaktini ayırıp tavsiye ve görüş veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

dostum slm sen burda milletin atmasyon laflarına inanma o kart güzel bi karttır milletin abarttığı kadarda kötü değil ben 1.5 senedir 2900pro kullanıyom oynatmadığı oyun yok crysis te zorlanıyor bi tek bide o aşırı ısınıyor gibi söyleyen arkadaşlar acaba 55nm olan 4870x2 veya 4870 gibi kartlar hiçmi ısınmıyor hep burda görüyom yazıları ve millet 150 tl ye dünyanın parası derken kendileri saçma sapan yazılara ve rakamlara kanıp inanıpta dünyanın paraını çöpe atıyor sonrada anlıyorlarki bi fark yok hemen satmaya çalışıyorlar sana tavsiyem 150 tl olan 2900xt yi al 1.5 sene falan götürür

Bir de bu tür adamlara itimat etme. Her forumda vardır bunlardan eser miktarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

dostum slm sen burda milletin atmasyon laflarına inanma o kart güzel bi karttır milletin abarttığı kadarda kötü değil ben 1.5 senedir 2900pro kullanıyom oynatmadığı oyun yok crysis te zorlanıyor bi tek bide o aşırı ısınıyor gibi söyleyen arkadaşlar acaba 55nm olan 4870x2 veya 4870 gibi kartlar hiçmi ısınmıyor hep burda görüyom yazıları ve millet 150 tl ye dünyanın parası derken kendileri saçma sapan yazılara ve rakamlara kanıp inanıpta dünyanın paraını çöpe atıyor sonrada anlıyorlarki bi fark yok hemen satmaya çalışıyorlar sana tavsiyem 150 tl olan 2900xt yi al 1.5 sene falan götürür

Tamam dostum sen herşeyi en iyi şekilde biliyorsun,biz enayiyiz,zar zor kazandığımız beş kuruş paralarımızı enayi gibi çöpe atmaya meraklıyız.

Senin gibi üyeler yok mu,elindeki ürünü kayıtsız şartsız yücelten...Biraz tarafsız olun şu lanet olası forumlarda,insanları yanlış yönlendirip durmayın.Adama 2 yıllık teknoloji sahip ürünü al diyorsun daha az güç tüketeni ve daha performanslısı varken.

Sanki bize burada insanlara yardım etmeye çalıştığımız için maaş mı bağlıyorlar?Vaktimizi harcıyoruz yardımcı olmak için,sonra senin gibi fanatikler çıkıyor işte...

Allah akıl fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

quote:

ne olursa olsun küçümseyici bir tavırla yaklaşmaya hakkınız yok eğer yanlış ise daha düzgün bir ifade ile uyarır hatta madem biliyorsunuz yol gösterirsiniz kusura bakmayın doğrudur hiç bir kart 550 watt yemez.

Kusura bakmayın, biraz ileri gitmişim galiba.
    Ama bu PSU olayı çok abartılıyor ve forumda bu Watt olayı çok tartışıldı.Tepkimi mazur görün

teşekkür ederim haklısınız tabi ki nereden söylediysem o watt ı çok çok özür dilerim saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.