Şimdi Ara

2900XT Görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinde 2900XT var Adam 150 lira istiyor. Açıkçası şu ekran kartı piyasasında izleme şansı bulamadığım tek kart 2900xt.

Sadece internetteki test tablolrından biraz fikir sahibim ama nedense çoğu da birbirini tutmuyor. Şimdi ben özellikle bu kartı kullanmış olanlara sormak istiyorum. Bu kartı almaya değer mi? Gerçekten güzel bir performans alınabilir mi? Zamanında çok driver sorunları yaşadığını biliyorum ancak şu anki driver larla durumu nedir bilmiyorum.

Eğer bu olmazsa ikinci el HD3870 de düşünüyorum. HD2900XT nin çok ısındığını biliyorum. 3870 ile aralarında nasıl bir performans farkı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 9 Ağustos 2009; 14:37:42 >

• 150 lira cok , adam seni kazıklamaya calisio alma
    POWERCOLOR HD4830 özel soğutuculu öneririrm cok iyi bir ekran kartıhttp://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm
    150tl civarı o da.
    HD3870 ten falan simdi uzak dur 2. el al 0 hd4830 en iyisi hertürlü daha iyi ztn 3870ten
  • hd4830 daha iyi seçim olur . ısınma ve güç tüketimi bakımından . performans olarak zaten fark yok
  • fiyatı yüksek alayım deme o fiyata 4830 alırsın

http://www.teknofiyat.com/?search=hd4830&altlimit=&ustlimit=
  • 2900XT almak bu saatten sonra elektrik israfıdır,doyumsuz ve yediği elektriğin hakkını kesinlikle vermeyen bir kart.
    Hemde 150 liraya,o kartın maks. ederi şuan 100TLdir.

Sıfır Hd4830 al o paraya.Veya 180-170TLye 2.el HD4850 bulabilirsin.
    Her ikisi de 2900XT gibi devri geçmiş karttan çok daha iyi tercihler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 9 Ağustos 2009; 15:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT

2900XT almak bu saatten sonra elektrik israfıdır,doyumsuz ve yediği elektriğin hakkını kesinlikle vermeyen bir kart.
    Hemde 150 liraya,o kartın maks. ederi şuan 100TLdir.

Sıfır Hd4830 al o paraya.Veya 180-170TLye 2.el HD4850 bulabilirsin.
    Her ikisi de 2900XT gibi devri geçmiş karttan çok daha iyi tercihler olacaktır.

Değişen bir şey olmamış demekki, teşekkür ederim. Kartı Rize'deki bir dostum için soruyordum. Alsaydım ona göndercektim 2900XT sormamı çok istedi. Bana da pahalı geldi de performans konusunu sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 9 Ağustos 2009; 15:13:51 >
  • dostum slm sen burda milletin atmasyon laflarına inanma o kart güzel bi karttır milletin abarttığı kadarda kötü değil ben 1.5 senedir 2900pro kullanıyom oynatmadığı oyun yok crysis te zorlanıyor bi tek bide o aşırı ısınıyor gibi söyleyen arkadaşlar acaba 55nm olan 4870x2 veya 4870 gibi kartlar hiçmi ısınmıyor hep burda görüyom yazıları ve millet 150 tl ye dünyanın parası derken kendileri saçma sapan yazılara ve rakamlara kanıp inanıpta dünyanın paraını çöpe atıyor sonrada anlıyorlarki bi fark yok hemen satmaya çalışıyorlar sana tavsiyem 150 tl olan 2900xt yi al 1.5 sene falan götürür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

dostum slm sen burda milletin atmasyon laflarına inanma o kart güzel bi karttır milletin abarttığı kadarda kötü değil ben 1.5 senedir 2900pro kullanıyom oynatmadığı oyun yok crysis te zorlanıyor bi tek bide o aşırı ısınıyor gibi söyleyen arkadaşlar acaba 55nm olan 4870x2 veya 4870 gibi kartlar hiçmi ısınmıyor hep burda görüyom yazıları ve millet 150 tl ye dünyanın parası derken kendileri saçma sapan yazılara ve rakamlara kanıp inanıpta dünyanın paraını çöpe atıyor sonrada anlıyorlarki bi fark yok hemen satmaya çalışıyorlar sana tavsiyem 150 tl olan 2900xt yi al 1.5 sene falan götürür

Bir de bu tür adamlara itimat etme. Her forumda vardır bunlardan eser miktarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

hd4830 daha iyi seçim olur . ısınma ve güç tüketimi bakımından . performans olarak zaten fark yok

4830'la 2900xt arasinde perf farki yokmus arkadaslar. duymayan kalmasin

quote:

dostum slm sen burda milletin atmasyon laflarına inanma o kart güzel bi karttır milletin abarttığı kadarda kötü değil ben 1.5 senedir 2900pro kullanıyom oynatmadığı oyun yok crysis te zorlanıyor bi tek bide o aşırı ısınıyor gibi söyleyen arkadaşlar acaba 55nm olan 4870x2 veya 4870 gibi kartlar hiçmi ısınmıyor hep burda görüyom yazıları ve millet 150 tl ye dünyanın parası derken kendileri saçma sapan yazılara ve rakamlara kanıp inanıpta dünyanın paraını çöpe atıyor sonrada anlıyorlarki bi fark yok hemen satmaya çalışıyorlar sana tavsiyem 150 tl olan 2900xt yi al 1.5 sene falan götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: robert mugabe

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

hd4830 daha iyi seçim olur . ısınma ve güç tüketimi bakımından . performans olarak zaten fark yok

4830'la 2900xt arasinde perf farki yokmus arkadaslar. duymayan kalmasin

quote:

...o fiyata alinacak kart 4830 dur, daha ucuz bisey istiyosaniz asus 8800gs...

• Bu konuda atış serbest sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

Bir de bu tür adamlara itimat etme. Her forumda vardır bunlardan eser miktarda.
    arkadaş sanırım kendinden bahsediyorsun senin gibi düşünenler yüzünden millet boşa para veriyor sonra kartları elinden çıkarmaya çalışıyorlar bilip bilmeden konuşma
    Orijinalden alıntı: arsenik

• http://www.thgtr.com/graphic/charts/index.html?model1=1279&model2=1266&chart=662

girin buradan bakın boşuna yazmıyorum. testlerini yada performansını bilmesem zaten yorum yapmam . hd4830 yok testlerde , hd4850 diye bakın. aa ve af başarımı olarak hd48xx serisi zaten önde . kart zamanının en iyi modeli olabilir fakat yeni teknoloji kartlara yenik düşüyor bu model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 10 Ağustos 2009; 6:52:38 >
  • Zamanında da en iyi model değildi malesef. g80 gts kullanıyorken, buradaki birkaç kişinin tavsiyesine uyup 500 küsür dolar verip almıştım. Performansını görünce 1 gün sonra iade ettim.
  • konu komedi ya adam zamanında 700-800lira verip almış 2900xt'yi şimdi 100 liraya satmayı gururuna yediremiyor belli
  • olay gurur meselesi değildir bilip bilmeden çok fazla bilmişlik yapıyorsunuz zamanında sizin gibi çok sallıyoan kişileri okudum ve güldüm bu kart için en düşüm 500 ile 600 wattlık power gerekir diye ama ben 300 watlık powerde kullandım ve şuanki powerim 350 watt ama canavar gibide çalışıyor benim demek istediğim budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Zamanında da en iyi model değildi malesef. g80 gts kullanıyorken, buradaki birkaç kişinin tavsiyesine uyup 500 küsür dolar verip almıştım. Performansını görünce 1 gün sonra iade ettim.

G80'ler bariz üstün bir seriydi ve uzun müddet Ati'den cevap gelmedi 48xx'ler çıktıktan sonrada arada kıyaslama yapıyorlar ve Nvidia hep aynı modelleri satıyor diyorlar işte Ati fanatiklerinin zihniyeti budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Ağustos 2009; 9:43:14 >
  • konu yine Ati nvidia atışmasına dönmüş
    2900 xt eski bir modeldir,
    günümüzün orta seviye kartlarından biraz daha düşük performans gösterdiğini düşünürsek fiyatının 100-130 TL aralığında olması gerekir.
    ayrıca
    kartı almakla iş bitmiyor. yüksek güc tüketiminin elektrik faturasına nasıl yansıyacağınıı biliyoruz.
    ikinci olarak kartın aşırı ısınması nedeniyle kasa içi havalandırma düzeninin iyi oluşturulması geerekecek.
    bu da ekstaradan masraf demek oluyor.
    oyunlarda yaşanması muhtemel driver sorunlarını da hesaba kattığımız zaman aslında 2900 xt almanın bu devirde hiç de akılkarı olmadığını söyleyebiliriz.
  • 2900xt güncel bir model değil, ve şu saatten sonra almak da mantıklı değil bence.
    o fiyat aralığında 4850 tercih edilebilir.
  • 2900xt alınası bir kart değil kesinlikle. zamanında hep soruyorlardı g80 8800 gts mi yoksa 2900xt mi diye. çok daha ucuza 8800 gts alanlar memnun oldu. artı olarak o kadar para veripde 2900xt alanlar pişman oldu. hele günümüzde 150 ytl ye o kartı almak paranızın tamamıyla çöpe gitmesi demektir. gider 2.el çok daha ucuza 9600 gt alırsın daha iyi olur..

dipnot : 2 arkadaşımın 2 sene önce almış olduğu 2900xt'lerin geçen 2 ay içerisinde bozulduğunu hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 11 Ağustos 2009; 2:52:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.