Şimdi Ara

294 TL Adata XPG SX6000 Pro 256GB 2100MB/1500MBs NVMe PCIe M.2 SSD (ASX6000PNP-256GTC) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de kararsızım. 350-360 civarlarına 480 GB sandisk,kingston,gigabyte üçlüsündne bir sata ssd mi alsam. Ya da 470'e bunun 512'liğini mi alsam bilemedim.
  • Bununla Samsung 960 kıyaslarsak hangisi tercih edilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünü kullanan biri olarak yorum yapayım, sistem diski olarak kullanacaksanız yeterince hızlı iş görüyor, fazla oyun da kurmazsanız yaklaşık 100 gb bir alan boşluğunuz hep kalır.
    Ben ek olarak 480 gb ssd ve 1 tb hdd kullanıyorum, hdd yedeklerim, 480 ssd de oyunlarım kurulu, yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi aman aman bir hız farkı yok, ama install ve oyun içi loading süreleri baya azalmış durumda.
    Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum adata yı, memnunum, fiyat olarak da 380 e almıştım ben, fiyat olarak da gayet uygun bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    David Dugdale'in oldukça amatör olduğu dönemlerden beri takip ederim. Hatta onun yıllar önce yaptığı Canon 5d mark 2 ve 550d kıyaslaması sonrası 550d almıştım.

Bu videosunu da nvme tercih etmeden önce izlemistim. Ancak David resolve kullanıyor ve bahsettiği konularda nvme kullanımı tam olmuyor. Muhtemelen resolve ve gpu arasında bir sorun var. Ancak mesajımda da belirttiğim gibi nvme hızı öyle fazla ki illa dar boğaz yapan bir donanım çıkacaktır. İşlemci ön belleği veya çekirdek hızları, ramler, vs gibi. Ayrıca bu darboğaz sadece render kısmında belki sorun teşkil edecektir. Video düzenlemede renderdan daha çok timeline kısmında vakit geçiriyor insan. O nedenle yaşattığı konfora değer. Birçok kişi uygulama açılması hızlı diye SSD veya nvme seçiyor ancak bu uygulamalar sürekli aç kapa yapılan şeyler değil ki. Sabah açıyorsun akşama kadar belki de açık kalıyor. Ön bellek olarak kullandığı HDD nvme olduğunda her projede mış gibi uzun süre çalışabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.