Şimdi Ara

29K'ya 32K gelmeme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teorik olarak mümkün tabii ama sizce olur mu böyle bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -xenon

Beslenme ve diyetetik fizyoterapist lim yZRsan puanına yazık edersin kardeşim senin için söylüyorum ama sen beni dinlemeyecek ve yazacaksın. Kendine bir iyilik yap ve yazma mühendislik falan yaz.

Alıntıları Göster
    Hocam fizik sevmiyorum. Mühendislik hiç düşünmedim. Anadoluda diş gelme ihtimali var ama aile için çok masraflı olacak bu yüzden yazmayı düşünmüyorum. Kendimi geliştireceğime inancım tam. Zor olsa da psikoloji ile çap yapmaya falan çalışacağım.
  • bilgisayarsa olabilir çok değerleniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanrikutalp

bilgisayarsa olabilir çok değerleniyor
    Beslenme ve diyetetik hocam

• Gelir dostum

• Yıl 2019 Beslenme ve diyetetik yazmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yıl 2019 Beslenme ve diyetetik yazmak
    Ne yazalım sayın çok bilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: uzayibulamayanuzayli

Ne yazalım sayın çok bilmiş

Alıntıları Göster
    Beslenme ve diyetetik fizyoterapist lim yZRsan puanına yazık edersin kardeşim senin için söylüyorum ama sen beni dinlemeyecek ve yazacaksın. Kendine bir iyilik yap ve yazma mühendislik falan yaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    44k ea ne yazılır?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam fizik sevmiyorum. Mühendislik hiç düşünmedim. Anadoluda diş gelme ihtimali var ama aile için çok masraflı olacak bu yüzden yazmayı düşünmüyorum. Kendimi geliştireceğime inancım tam. Zor olsa da psikoloji ile çap yapmaya falan çalışacağım.

• Bir de 29k'ya iyi bir mühendislik oluşabileceğimi sanmıyorum

• Gelir

• -xenon kullanıcısına yanıt
    Puanına yazık olacak ne hocam her iyi puan yapan mühendis doktor olmak zorunda mı veya başka bölüm isteyen başarılı olmaya çalışmamalı mı insanlar sevdiği işleri yapmalı yoksa kosloca bir ömür nasıl geçer?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrullgenc

Puanına yazık olacak ne hocam her iyi puan yapan mühendis doktor olmak zorunda mı veya başka bölüm isteyen başarılı olmaya çalışmamalı mı insanlar sevdiği işleri yapmalı yoksa kosloca bir ömür nasıl geçer?
    Ne yazık ki Türkiye'de yiz sanırım ailenin durumu da çok iyi değil 29kya iyi muhendislikler var burdaki veletler İTÜ ODTÜ dışında çöp diye düşündüğü için fıkrin o yönde sanırım en azından diş oku bence

• Hocam kredi alırsın bence yani saygım sonsuz ama iyi düşün bence diş yaz eczacılık falan istemezsen bilg müh bak hadi yazıyorsan da acıbademde medipolde yaz burs falan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD77F1F89

Hocam kredi alırsın bence yani saygım sonsuz ama iyi düşün bence diş yaz eczacılık falan istemezsen bilg müh bak hadi yazıyorsan da acıbademde medipolde yaz burs falan al
    Hocam marmara ve İstanbul üniversitesi eczacılık geliyor ama 2 bin sıralama daha yüksek diye neden mutsuz olmayı seçeyim ki. İçimden hiç gelmiyor yani.
    Anadoluda diş gelebilir ama bölüm kendi başına masraflıyken bir de aileme şehir dışı yükü çıkartmak istemiyorum.

• İstediğin bölümü yaz burada yazılanlara bakma. Bir insan ancak sevdiği işi yaparsa başarılı olabilir. Sonradan bölüm değiştiren çok arkadaşım oldu bölümü beğenmedi için o yüzden isteklerini değerlendirmeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztealth

İstediğin bölümü yaz burada yazılanlara bakma. Bir insan ancak sevdiği işi yaparsa başarılı olabilir. Sonradan bölüm değiştiren çok arkadaşım oldu bölümü beğenmedi için o yüzden isteklerini değerlendirmeye bak.
    Hocam bir yol haritası çiziyorum, sonra o meslek mezunu biri diyor ki "asgari ücrete razı olmaya hazır ol o zaman" bütün motivasyonumu kaybediyorum. Çok bunaldım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzayibulamayanuzayli

Hocam bir yol haritası çiziyorum, sonra o meslek mezunu biri diyor ki "asgari ücrete razı olmaya hazır ol o zaman" bütün motivasyonumu kaybediyorum. Çok bunaldım artık.

Alıntıları Göster
    29 K iyi bir sıralama ve sevdiğin işi yapacağın düşünülürse kesinlikle öne çıkacaksındır. Evet düşük maaşla çalıştığın bir dönem belki olası olabilir ama bu işte kendini gösterdikten sonra( ki sevdiğin bölüm olursa bu daha kolay olacaktır. ) maaşın artacaktır. Bence motivasyonunu kaybetme.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztealth

29 K iyi bir sıralama ve sevdiğin işi yapacağın düşünülürse kesinlikle öne çıkacaksındır. Evet düşük maaşla çalıştığın bir dönem belki olası olabilir ama bu işte kendini gösterdikten sonra( ki sevdiğin bölüm olursa bu daha kolay olacaktır. ) maaşın artacaktır. Bence motivasyonunu kaybetme.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler fikrinizi belirttiğiniz için

• rahat gelir
  • Geldi mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.