< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O da gittiği yerde belli ki boş durmamış belki o da ilk binlik bir öğrenciyken sınav esnasinda sorunlar yaşamış ve hak ettiği yeri şuan bulmuş olabilir bu neden haksızlık olarak geldi size bilmiyorum ama ben helal olsun dedim sonuçta önüne gelen yapamıyordur bunu
|
Boş boş konuşma arkadaşım, ee'den bilgisayara geçtim hem de odtü'ye. Bilip bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın
|
''15 bin yapan adam emin ol aynı şekilde çalışmamıştır'' hocam cidden şu cümleyi kurarken içiniz ne kadar rahat merak ediyorum. belki temel liseye gidemedi ve 99 obp si yok ve belki ilk 1000 e giren adam kadar çok çalışıp 3-4 net eksik yaptı diye 15 bine yerleşmiş olabilir.
|
Saçmalamışsın. Balıkesirden cerrahpaşaya geçen adamın tıpta 100 e yakın ortalaması vardır. Bu da demek oluyor ki tıp derslerine yeteneği - ya da çalışması her neyse- üst düzey. Belki de o adamdan 5-10 türev-integral fazla çözerek, sınavda daha az heyecanlanarak giren adamların %90'ından daha fazla yeteneği vardır tıpa.
|
Haksızlık nerede ? Senelerdir YÖK tarafından öğrencilere verilen bir hak bu. Kaldı ki kriterleri o kadar da kolay olmayan ve eleyici bir sisteme sahip. Yerleştirme sınavlarının ölçme kabiliyetlerine girmeyeceğim nitekim oldukça öznel bir husus bu ama fikrime yakın şeyleri yukarıda bir arkadaş zaten yazmış.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|