Şimdi Ara

29um68p 60hz problemi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 29um68p aldim monitor 75hz gosteriyo ama icinden cikan kablo disinda bi kablo kullanmayin diyo kutunun icinde oda hdmi onu kullanincada 60hz ustune cikmiyo bunun nedeni nedir acaba dp mu almam lazim ama baska kablo kullanmayin diyo yardim lutfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdmi kablo ile oc deneyin monitöre 75hz alırsınız muhtemelen, eğer elinizde dp kablosu ve ekran kartınızda da dp çıkışı mevcut ise o dp arayüzü ile kullanın direk 75hz alır. Zaten freesync teknolojisini kullanmak isteseniz mecburen dp kablosu kullanmanız gerekiyor. Yani başka kablo kullanmayın olayına takılmayın.

• Kutusunda oyle yazinca korktum acikcasi ama dp kullanma diyosan ozaman koyma oraya sacma. Tesekkurler cevap icin ozaman dp dan kullanmamda bi problem cikmaz

• Freesync hdmi ile de çalışıyor. Ayrıca 75 hz de olur. Windowsun ayarlarından yapman lazım.
  • Freesygnc onemli degil cnku intel kullaniyorum sadece 75hz olmasi onemli benim icin oda dp olcak heralde

• Dp aldim ama nvidia denetim masadinda yine 60hz ustune cikmadi napmam lazim 75hz alabilmek icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.