Şimdi Ara

2adet pioneer 3004 spl için amfi tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet 3004 spl icin amfi yardımı lazım normalde aklımda bırkac amfi var fakat 4+4 ohm mus baslar bu kafamı karıstırdı nasıl bır amfı lazım bunları calıstırmak ıcın
    aklımdakı amfı dk 1800
    veya 2 adet forvell op 1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakmertoktay -- 22 Haziran 2013; 12:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmertoktay

2 adet 3004 spl icin amfi yardımı lazım normalde aklımda bırkac amfi var fakat 4+4 ohm mus baslar bu kafamı karıstırdı nasıl bır amfı lazım bunları calıstırmak ıcın
    aklımdakı amfı dk 1800

Evet 4+4.
    Bu anfiler 2 tane 3004ü hayatta beslemez.
    Bütçe ne kadar?
  • suanda 700 tl ilerde genişletebilirim bırde su 4+4 nedir onu acıklarmısın
  • bir tanesi bile fazlasıyla yeterken ikinci neden . bence ikinciye gerek yok abartı ve maliyetli olur bir cok sıkıntı cıkar gerek yok
  • quote:

suanda 700 tl ilerde genişletebilirim bırde su 4+4 nedir onu acıklarmısın

4+4 demek seri bağlandığında 8 ohm,paralel bağlandığında ise 2 ohm şeklinde kullanma seçeneği sunar.

700 tl 2 sub için düşük bir fiyat.

En düşük ihtimal böyle bir anfi gerek:http://www.aktepesound.com/?urun-1422-JBL-GTO-14001-E-MONO-AMPLiFiKATOR.html
  • peki şöyle yapsam olurmu
    1 adet dk1800 alıp ıkısını 1 ohm da beslesem ılerde 1 tane daha alır ve 2 sını 2 ohm da 1000rms beslemıs olurum boyle uyarmı
  • quote:

peki şöyle yapsam olurmu
    1 adet dk1800 alıp ıkısını 1 ohm da beslesem ılerde 1 tane daha alır ve 2 sını 2 ohm da 1000rms beslemıs olurum boyle uyarmı

Hemen hemen olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki şöyle yapsam olurmu

peki şunu biliyormusun ;

ohm değeri düşürdükçe ses kalitesi düşer.
  • quote:

2 adet 3004 spl icin amfi yardımı lazım normalde aklımda bırkac amfi var fakat 4+4 ohm mus baslar bu kafamı karıstırdı nasıl bır amfı lazım bunları calıstırmak ıcın
    aklımdakı amfı dk 1800

slm mrb 700 tl lık limit 960 tl olsaydı önerecegim tek anfi jbl 14001 e ;) çalıştırtmaz gebertir :D
  • @jamara @mamuli
    dediginiz amfiye baktım tam olarak beslıyecekse acele etmem bırkac ay sonra bu amfıyı alırım fakat
    amfi 4 ohm da 1200 rms verıyor ben ikitane sub baglıyacak normal olarak güc 2 ye bölüncek 600 ar rms dusecek 2 adet dk 1800 daha mantıklı degılmı yanlısmı dusunuyorum ??
  • quote:

@jamara @mamuli
    dediginiz amfiye baktım tam olarak beslıyecekse acele etmem bırkac ay sonra bu amfıyı alırım fakat
    amfi 4 ohm da 1200 rms verıyor ben ikitane sub baglıyacak normal olarak güc 2 ye bölüncek 600 ar rms dusecek 2 adet dk 1800 daha mantıklı degılmı yanlısmı dusunuyorum ??

2 adet olacaksa dk değilde daha iyi bir anfi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.