2d ve 3d çizim programları için aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Toplamda kdv dahil 6800TL gibi bir maliyeti var. Bu konuda yorumlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
i7 6700K işlemci MSI Z170A Gaming M5 anakart MSI GTX970 Gaming ekran kartı 16gb (2x8) DDR4 Ram (Kingston HyperX Fury Black) Samsung 850 Evo 250gb SSD WD Caviar Black SataIII 1tb harddisk Cooler Master Silencio 650 kasa Cooler Master G650M 650W güç kaynağı Thermaltake Water 3.0 Performer sıvı soğutma Xigmatek Powerful termal macun Asus DRW-24F1MT dvd-writer Logiteck MK520 klavye+mouse seti Benq 27 inç GW2760HS monitör
fiyat çok fazla değil mi? Bende mimari olarak yoğun olduğundan güzel bir kasa toplamaya çalışıyorum fakat fiyatlar çok uç.Daha uygun bir sistem toplanamaz mı acaba diye sorguluyorum
HedoTurkoglu
kullanıcısına yanıt
Bana göre bunlar gene iyi zamanlar çünkü dolar her an yükselebilir. Sinerjiden alın daha ucuza gelir en azından.
MajesticTale
kullanıcısına yanıt
daha ucuza 3500 max 4000 TL ye bir sistem toplanamaz mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme