Şimdi Ara

2k 144hz 1ms monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. benim tercihim aoc ag241qg şeklinde. ancak emin olamadım. 24 inch 2k için küçük müdür?. bazı sitelerde bu gibi yorumlar okudum. bu monitörü kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz bu monitörü? ya da bu klasmanda farklı monitörleri kullanan ar sizlerin de tavsiyelerine ihtiyacım var. gtx 1070 ile kullanılacak. tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27" bir ürün tavsiye ederim ancak şöyle bir durum var, GTX 1070 ile 2K'da istediğiniz akıcı performansı alamayabilirsiniz eğer ki 1080p'de akıcı bir deneyim gözlemlediyseniz. Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum 1080p'de ve gayet sorunsuz bir şekilde 144hz'de akıcı olarak oyunlardan performans alıyorum. Ancak, 1080p için bile çoğu zaman ucu ucuna yettiğini söyleyebilirim. 60FPS için fazla bir kart 1070 bu doğru ancak bizim olayımız 60FPS değil. Örnek olarak, Battlefield 1'de ölçeklendirmeyi %100'den %200'e aldığım zaman, FPS 50'lerde geziniyor (4K'ya ölçeklemeye çalışıyor). Akıcı oyun performansuı almak istiyorsanız size tavsiyem 1080p bir monitör almanız.
  • Ben size,ASUS ROG SWİFT 27" PG278Q 2K 144Hz Monitör onerecegim fakat,oldukça fuhuş fiyat etiketine denk geliyor.2.El ise çok zor bulunuyor.Bakin ben arıyorum 2.elini ama bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24'' hiç kullanmadım bir şey diyemem

3 yıldır da 32'' led tv kullanıyordum

şimdi iki ay önce 27'' monitör aldım oyuncu 165hz olayı da süper 144hz de led tv 60hz idi çok fark var arada

diğer konu illa 2k olucak herşey çok yüksek ayarda dersen iş sıkıntı yanlış anlama ama bende 1070 değil 1080 var bf1 bile 2k da 144hz de 144fps görmüyorum max 130 fps alıyorum

oda işlemci ve ekran kartına o.c yapınca oluyor

bunların dışında

renk olayı yani ıps tnt olayı var buda kişiden kişiye değişiyor kimi parlak ıps panel seviyor kimdie tnt panel seviyor
  • ASUS MG278Q kıyak monitördür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming pc + 144hz 1ms monitör
    3 yıl önce açıldı
    2K IPS Monitör Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.