Bildirim
2k dan ne kadar düşerim bakın lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geometri standart, mat gayet iyi bile diyebilirim. Fizikte kolay diye şişirdiler ama yine çok kötü değil zannımca. Obp de ilk 3-4k'da tehlikeli ama matematikten dolayı mf4'te ilk 5kda kalırsın bence. -
Sag ol dostum yorumun için ilk 3.5k da kalsam yetecek cok gerilemem umarim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lütfen tahminde bulunun arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ettin hacı
giriyor muyuz ilk 100'e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 21 Haziran 2015; 17:17:59 > -
Aynen ilk 100de olurduk aslında ama harcandık bu sene
İyi kanka
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 21 Haziran 2015; 17:28:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vahn
Yok knk adamlar ilk 100 e sokmamak için saçma salak cevap anahtarı hazırlamışlar yoksa affetmem biliyorsun
Sen naptın, hiç sesin çıkmıyor netlerin nasıl öt bakam
Bir zamanlar bana artiz demiştin, sınavdan sonra sonucunu bana at demiştin. Unutmadim. Ve o gün geldi dostum.
sıçtım xd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bende de şüpheler var aslında, etrafımda adamlar uçmuş mat lys'de. Ben de iyi sanıyordum kendiminkini
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X