Şimdi Ara

2k gaming monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 4070 ti'lı sistem kuruyorum. Monitor olarak LG 27GP850-B ile VG27AQZ arasında kaldım. Arada 3 bin tl gibi bir fark var değer mi?

• Dostum LG modeli özellik bakımından daha iyi.

DP versiyon LG de 1.4 asus ta 1.2 arasında ne kadar fark yaratır bilinmez ama 1.4 olanı yeni sayılır 1.2 ye göre.

Ekran özellikleri olarak lg daha iyi.

180 HZ e kadar overclock var renk sayısı da renk derinliği de daha iyi lg de. Nano IPS kullanıyor lg.

HDR 400 özelliği var parlaklık nit i yüksek.

HDR dan da fazla beklenti olmasın ahım şahım bi performansı yok.

Tepki sürelerinde de LG daha iyi.

Sağa sola çevirme özelliği yok lg de.

Stand olarak asus ta avantajlar var önemli olan özelliklerde lg daha önde zaten.

Asus ta güç konusunda ve monitörde kendisinden hoparlör var başka bi ayrıcalığını göremedim .

Şuan asus un attığınız modelinde satışını göremedim fazla fiyat bilgisi çıkmıyor 7 bin tl lik bi tane var akakçe de oda bitmiş geriye kalanlarda itopya falan 8500 tl.

Ayrıntılı olarak ASUS TUF VG27AQ vs LG 27GP850-B Yan Yana Monitör Karşılaştırması - RTINGS.com Buradan bakabilirsin karşılaştırmaya ona göre karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 9 Şubat 2023; 18:22:55 >

• merhabalar asus modelinin 3 yıl garantili olması avantaj vg27aq modelini tercih edebilirsin şuan kampanyada vatanda alındığındada ölü piksel testi var

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" VG27AQ 1Ms 165Hz WQHD IPS G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aq-1ms-165hz-wqhd-ips-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html
  • Bende arayişdayim şu 5ini bakıyorum, benq ve hyperx armada inceleme bulamadım sadece.

HyperX Armada 2

BenQ EX2710Q

LG 27gp850-b

LG 27gp83-b lg den farkı usb çıkışı yok sanirim

Dell 2721DGFA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 27 Şubat 2023; 23:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt

Hangisinde karar kıldınız?

• Dark7 D kullanıcısına yanıt

Dell S2721DGF

satın aldım aslında LG 27GP850 alıcaktım alcagım gün mediamark ürünü 12 bin tl yaptı ertesi gün 10 bine düştü. dell'den memnunum kontrasti bi tık zayıf ama göz alışıyor bi süre sonra

• berkay1074 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.