Şimdi Ara

2laptoptan hangisini alırdınız? hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence Monster. Oyun için bakıyorsan ekranının 17" olması ve boş bir SSD portu olması senin için bir avantaj olur. Yarın öbür gün bi SSD alıp takarsan tadından yenmez.
    İşlemci bakımından çok yakın olmalarına rağmen i7-4710MQ bir tık daha önde.

Her yönden Monster... İşlemci , ekran kartı , soğutma... Adı üstünde Gaming Laptop :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4JasiuS

Bence Monster. Oyun için bakıyorsan ekranının 17" olması ve boş bir SSD portu olması senin için bir avantaj olur. Yarın öbür gün bi SSD alıp takarsan tadından yenmez.

Her yönden Monster... İşlemci , ekran kartı , soğutma... Adı üstünde Gaming Laptop :)

oyunda oynarım da cok aşırı oyun hastası degilim cs go gta cod fm filan oynarım fazla asırıya kacmadan uzun ömürlü arıyorum ikisi de uzun ömürlü gider en azından 4 5 sene diye düşünüyorum kasa kalitesi olarak ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Bence Monster. Oyun için bakıyorsan ekranının 17" olması ve boş bir SSD portu olması senin için bir avantaj olur. Yarın öbür gün bi SSD alıp takarsan tadından yenmez.

oyunda oynarım da cok aşırı oyun hastası degilim cs go gta cod fm filan oynarım fazla asırıya kacmadan uzun ömürlü arıyorum ikisi de uzun ömürlü gider en azından 4 5 sene diye düşünüyorum kasa kalitesi olarak ne dersiniz?

Monster , MSİ ile aynı kasayı kullanıyor bildiğim kadarıyla. Sert plastikten yapılan bir kasa. Tabii ki 17" olmasından kaynaklı olarak daha kaba bir görünüme sahiptir.
    Asus'un ise üst tarafı alüminyum'dan yapılmış. Hoş bir görüntüsü var. Zaten hemen hemen her teknolojik mağazada inceleyebilirsin. 15.3" olmasından dolayı daha zarif görünüyor.

Uzun ömürlü arıyorum demişsin. İçindeki donanımlar ve SSD girişi olmasından dolayı seni daha uzun yıllar taşıyabilecek bir bilgisayar Monster gibi duruyor.

Ayrıca Monster'ın servisininde çok kaliteli ve hızlı çalıştığını birkaç kez duymuştum , bunuda ekleyeyim :)

Eğer bütçemi 3600 civarına çekebilirim dersen bir bilgisayar daha önerebilirim sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4JasiuS -- 6 Aralık 2015; 17:15:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Monster , MSİ ile aynı kasayı kullanıyor bildiğim kadarıyla. Sert plastikten yapılan bir kasa. Tabii ki 17" olmasından kaynaklı olarak daha kaba bir görünüme sahiptir.
    Asus'un ise üst tarafı alüminyum'dan yapılmış. Hoş bir görüntüsü var. Zaten hemen hemen her teknolojik mağazada inceleyebilirsin. 15.3" olmasından dolayı daha zarif görünüyor.

Uzun ömürlü arıyorum demişsin. İçindeki donanımlar ve SSD girişi olmasından dolayı seni daha uzun yıllar taşıyabilecek bir bilgisayar Monster gibi duruyor.

Ayrıca Monster'ın servisininde çok kaliteli ve hızlı çalıştığını birkaç kez duymuştum , bunuda ekleyeyim :)

Eğer bütçemi 3600 civarına çekebilirim dersen bir bilgisayar daha önerebilirim sana...

teşekkürler cevabınız için bütçemi o kadar yükseklere cekmem zor ama tavsiyenizi almak isterim belki hediye ceki indirim kodu filan bi şekilde alabilirim :)

• Abra A5 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesozcan E kullanıcısına yanıt
    http://www.bimeks.com.tr/urun/148743/lenovo-y5070-59-443346.aspx?gclid=CMK2xvPFx8kCFda4GwodcdgMdg

Geçen hafta Teknosa'da 3500'e kadar düşmüştü aynı cihaz.
    i7 - 4720HQ işlemci ( Demin ki MQ'dan daha performanslı)
    4 GB GTX 965 (Yukarda 2 GB GTX 950 vardı, Bimeks 960 diye yanlış yazmış , 965 mevcut.)
    HDD'si ise Hibrit teknolojisi kullanmışlar. Yeni fark ettim. Yani HDD değilde SSHD. Ben SSHD kullandım ve cidden önemli ölçüde performans etkiliyor.
    Ve tabii ki 16 GB RAM...

Aynı zamanda Lenovo'nun güzel altyapısı... OneKey Recovery tarzı programlar işe yarıyor...
    Herşeyden öte çok güzel bir tasarım , çok hoş bir bilgisayar bence :)

Acele etmeyip , biraz kovalarsan 3500'e kadar bulabilirsin.

Onun dışında eğer Monster'ı alırsan kendi sitesinden almanı öneririm. Zaten aynı bilgisayar , kendi sitesindede aynı fiyata. Başka sitelerle uğraşma :)
    Buyur buda linki;http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2.html#.VmRUujahdPY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4JasiuS -- 6 Aralık 2015; 17:35:04 >

• 4JasiuS 4 kullanıcısına yanıt
    aklımda bulunsun ama bütçem oralara cıkmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.