Şimdi Ara

2Lig Nasıl Atlanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

elon liginin üstündeyse atlarsın 2 lig

tek doğru cvp bu. gizli olanunda yuksek olması için win streak yapman yani üst üste kaybetmeden çok oyun kazamış olman lazım. bunuda sana smurfla silver 4 den başlayıp diamond 3 olana kadar hep 2 şer lig atlayan biri olarak söylüyorum. kendinden yüksekle düşükle girme olayı ise hikaye.

Hazır konusu varken sorayım,madem S1'den beri oynuyorsunuz birşeyler biliyorsunuzdur herhalde.

Geçen sezonu S5 olarak bitirdim.Elo olarak berbattim ama.B2 elosu falan vardı.Sonra bu sezon başlayınca,3/7 yapıp B3 başladım.Hızlı bir yükselişle 3 günde B1 oldum.S2'lerle eslesiyordum.Geçen hafta da S5 oldum ve suan S4 için serilerdeyim.G5 bile gelebiliyor oyunuma ama ben hala teker teker cikiyorum ligleri.Problem elodaysa daha ne kadar yükselebilir bu?

Gerçi yavaşta olsa tek tek çıkılır sorun değilde,hani merak ettim.

güzel bir seri yakalaman lazım yani 7 win 1 lose veya 9 win 1 lose gibi bu şekilde gitmen gerekiyor ama 5 oyun kazanıp 3 oyun kaybediyorsan düzelmez. elom düzeldiğini serilere kalmadığında anlarsın şuanda bilmiyorum serilere kalıyormusun ama mmr i yuksek olan kişi serilere kalamdan lig atlıyorsa eğer sen bunu başardıysan ve boyle devam edersen 2 şer 2 şer de atlamaya başlarsın. ama dediğim gibi güzel bir seri tuturman lazım win le lose arasında fark olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 20 Şubat 2014; 0:07:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

elon liginin üstündeyse atlarsın 2 lig

tek doğru cvp bu. gizli olanunda yuksek olması için win streak yapman yani üst üste kaybetmeden çok oyun kazamış olman lazım. bunuda sana smurfla silver 4 den başlayıp diamond 3 olana kadar hep 2 şer lig atlayan biri olarak söylüyorum. kendinden yüksekle düşükle girme olayı ise hikaye.

Hazır konusu varken sorayım,madem S1'den beri oynuyorsunuz birşeyler biliyorsunuzdur herhalde.

Geçen sezonu S5 olarak bitirdim.Elo olarak berbattim ama.B2 elosu falan vardı.Sonra bu sezon başlayınca,3/7 yapıp B3 başladım.Hızlı bir yükselişle 3 günde B1 oldum.S2'lerle eslesiyordum.Geçen hafta da S5 oldum ve suan S4 için serilerdeyim.G5 bile gelebiliyor oyunuma ama ben hala teker teker cikiyorum ligleri.Problem elodaysa daha ne kadar yükselebilir bu?

Gerçi yavaşta olsa tek tek çıkılır sorun değilde,hani merak ettim.

güzel bir seri yakalaman lazım yani 7 win 1 lose veya 9 win 1 lose gibi bu şekilde gitmen gerekiyor ama 5 oyun kazanıp 3 oyun kaybediyorsan düzelmez. elom düzeldiğini serilere kalmadığında anlarsın şuanda bilmiyorum serilere kalıyormusun ama mmr i yuksek olan kişi serilere kalamdan lig atlıyorsa eğer sen bunu başardıysan ve boyle devam edersen 2 şer 2 şer de atlamaya başlarsın. ama dediğim gibi güzel bir seri tuturman lazım win le lose arasında fark olması lazım.

Yanıtın için teşekkür ederim ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

mmr'a bakabileceğimiz bir site falan var mı?

şurdan bakılıyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. ismini arat sonra MRR ımı hesaplaya tıkla

http://tr.op.gg/summoner/
  • MMR ye göre yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

www.2ligattirbeniriottadayimvar.com

• Taze kanla ilgisi yok west de 4 e atti beni seriye cikip kazandim 3 e atti taze kan vardi .
    Tr de de taze kan vardi 4-2-1-plat5 seklinde yerlestirdi

• win streak, taze kan veya w/l ile ilgisi yok elo ile ilgili sadece
  • mmr ile alakalı.. daha dün 4 win 1 lose ile silver 3 den direkt 1 e attı. promotion maçlarını oynadım.
    edit: hatta promotion maçlarının ilkini kaybettim. 4 win 2 lose oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 20 Şubat 2014; 0:48:59 >
  • Bro ben 14oyun hiç kaybetmedim 2lig atladım tek tek streakla alakası yokdur

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

W/L'ne göre

Alakası yok

Alakası var

• Iki hafta once W/L -2 iken suan win sayim 9 daha fazla, son 6 oyunumda win streak yaptim ve yaklasik 3 ya da 4 oyun alirsam arka arkaya seriye cikicam. 2 hafta once 18-19 lp gelirken suan 23-24 geliyor. 2 lig atlama sansim nedir sizce? Sadece tahmin uzerine konusuyoruz, kesin olmak zorunda degil soyledikleriniz

• Bana 2 lig atliycaksin yazdi serilere cikarsan bi mok olmadi

• dbstarted kullanıcısına yanıt
    Profilden ligime girip sağda serilerde bana sürekli 2lig atlatcam seni serileri kazan falan diyo kazanıyorum harbi yapmıyor ne demeye çalışıyo acaba
  • ROM NandB kullanıcısına yanıt
    aynı
  • Plat 5 80 lp vardı buraya gelene kadar 8-9 maç üst üste kazanmıştım . Son 1 maç kazanıp serilere girmeyi düşünüyordum ki direk plat 3 e attı Karşıma diamond rakipler geliyordu diamond 3-5 falan .
  • Silver4 ken karşıma diamond yada plat gelmesiyle bi terslik oldugunu anlamıştım.oyle maclari kazandıkça +27 +25 derken 5-6 macta silver2 ye çıktım.arkadaşın dediği gibi 5 win 1 defeat 6 win 2 defeat derken gold oldum.win streak yakalarsan çıkabilirsin anca.premade olarak bronze lar falan da geldi mumkun degil kazanilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjovi LXIX

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

W/L'ne göre

Alakası yok

Alakası var

Açıkla o zaman
  • Olum kafanız mı basmıyor defalarca soruyorsunuz gizli eloyla ilgili sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

win streak, taze kan veya w/l ile ilgisi yok elo ile ilgili sadece

iyide gizli elonun yükselmesi için win streakler yapman gerekmiyormu yada en azından 7 win 1 lose veya 5win 1 lose gibi? ancak bu şekilde elo yükseltilir. elbete insanın gizli elosu düşükse sırf win streka yaptı diye 2 şer lig atlamaz ancak win streaklere devam ederse ve çok nadir maç kaybederse gizli elosuda yükselicektir haliyle 2 şer lig atlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 20 Şubat 2014; 16:42:40 >
  • bronzdasın silver ve bronz playerlarından çok daha iyi oynuyorsun seviyen gold playerları diyelim golda çekiyor seni matchmaking
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.