Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya var bende diyom davetiye inen linki nerde!!!!!!! yazımı anlamıyonuz mu nedir ne saçmalıyonuz yaw
  • Yokmu Download linkini verecek bir baba yiğit :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Yokmu Download linkini verecek bir baba yiğit :)

Arkadaslar download linkini alsanızda indirmenizi tavsiye etmem bosuna olablir bu accountlar pendingten kurtulmadıktan sonra hee ben kazandım bana gelmedi diyorsan indiren kisiden istersinizde kazanana zaten gonderiliyor indiripte husrana kapılmayın sonra bosuna indirdim diye biraz daha bekleyelim okadar bekledik.Benim 2 accountumda kazandı fakat 387-388. kiside filan oldugundan(400 kisi secmisler mmosite.com)ya ben sansımı kaybettim yada daha sonra gondericekler o yuzden accountlarınızı kontrol edin zaten active oldugunda sizde download edebileceksiniz baskalarından link istemeden

• ne saçma fikir davetiye miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinaa -- 10 Ocak 2007; 22:11:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinaa

ne saçma fikir davetiye miş

Bende senin davetiye isini neden sacma buldugunu anlamadım hee bide okadar kısa yazının neyini degistirdigini

Hicte sacma fikir degil herkes oynamak siteyebilir ama oyundaki buglardan yanlıslıklardan sıkılmayan kisiler bu isle ilgilenen kisilerin sorunlarını dile getirebilen kisilerin ayrıcalıklı olması oyunun daha stabil hale gelmesi icn bi sure sınırlı kisilerle denenmesi yanlısların giderilmesi gerekir.Bu yuzden closed beta(CB) deniliyor.Her oynamak isteyen girip oynarsa o buglardan yanlıslardan dolayı sıkılabilir ve oyunu bırakma derecesine gelebilir ve sonrada ne sacma oyunmus cok bug var diye burada veya diger forumlarda atıp tutabilir.Fakat bu oyun icn pek fazla kalifiye eleman aranmadı en azından oteki CB deneyimleriniz filan gibisinden sorular(yalanda yazılailinir tabii)sorularak dagıtılmadı keyler bi kac buyuk mmo sitesine 200 civarı key verilerek o sitelere takılanlara dagıtıldı ve kendilerinin diger oyunlarını deneyenlere verilmis olabilir yakın zamanda biraz daha duzeltilip oyuncu sayısını arttırıp extradan player alabilirler fakat su anda sansımıza ve davetiyeler kalmıs durumdayız.Benim 2 mailimede kazandınız yazısı gelmesine ragmen 2 ci active sayfası icn mail gelmedi.

• neyse cb acıldıgına gore ob de yakında gelır
    cok uzun zaman cb de tutmazlar sanırım yada ınsallah tutmazlar

@hunterx cok dogru soylemıssın cb nın amacı oyunu oynamak degıl bugları tespıt edıp yetkılılere bıldırmek oyunu oynamak ıcın cb ye gırmek ısteyenler hıc gırmesınler daha yararlı olacaktır
  • eğerki davetiye hakkı olan varsa benden esirgemeye :) brkodbs@hotmail.com... saygılar
  • oyuna giremedik barim biras foto moto koyun ya onlarla avutalm kendimisi
  • e noldu yaa cımadı mı oyun

quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

arkadaşlar oyunun closed betasının 7 ocakta çıkıcağı yazıyor heryerde.. bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız.. şuraya bir link atabilir mi closed beta için..

oyunu önceden tanımış oluruz..

account linki ve closed beta server linki ikisi de olursa çok sevinirim..
  • burakbicenn@hotmail.com davetiye lütfen aylardır oyunu bekliyorum
    şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

ya yeter kac kere soledim

cb key olmadan giremezsiniz onuda daha önceki cekiliste kazanabilirdiniz ancak
    yani ob yi bekliyeceksiniz

oyunun cbden ob ye geçmesi için ne kadar beklememiz gerekiyor .. ortalama bir süre verebilir misin?
  • oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yihhhuuuuuuuuuuuuuuuuu ark ım account buldu çok mutluyum
    bazılarınız tanır '' sapika '' benim yakın ark ım abim sayılr cabal da da beraber kasmışdık biliodu çok istediimi bi şekilde bulmş account çok mutluym şu an indiriorm
  • sitesi neydi 2moonsun
  • 2moons.acclaim.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwex

oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yihhhuuuuuuuuuuuuuuuuu ark ım account buldu çok mutluyum
    bazılarınız tanır '' sapika '' benim yakın ark ım abim sayılr cabal da da beraber kasmışdık biliodu çok istediimi bi şekilde bulmş account çok mutluym şu an indiriorm

Dostum download linkini bizede yollasana oynayamasak bile indirmiş oluruz bari ... Varsa 1 de daveyite rica etsem ...
  • download edip de boşa kotanızı götürmeyin bundan sonra ne account var ne davetiye open beta yı indirirsiniz
  • Oyunu Sonunda indirdim 586 Mb ama Account YOk Normal üyelikle girilmiyor Yokmu davetiye yollayacak biri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Speed -- 14 Ocak 2007; 11:16:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Oyunu Sonunda indirdim 586 Mb ama Account YOk Normal üyelikle girilmiyor Yokmu davetiye yollayacak biri ...

nerden indirdin yaa???????????????

bizde account var ama download linki yok

bize de söyleyin biz de nişantaşı çocuuyuz!!!
  • open beta 3-4 ay sonra açılacakmış oyunun resmi forumlarında okudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dengal5

open beta 3-4 ay sonra açılacakmış oyunun resmi forumlarında okudum

eğer öyle bişey olursa

kan çıkar!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.