Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu heriflerin bi tarafı kalkmıs.bu oyunu aylardır bekleyen adamlar var . kendileri icin sorun yok tabi. nerden bilcekler bizim ne cektiklerimizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Yaw 1 tane davetiye yollayın wallahi billahi download linkini verecem ... İndirdim ama kendi accountumdan giremiyorum ...

önce link sonra account

verin şu linki accountumu hepinizle paylaşmaya hazırım

• Malesef accountun hickimsenin isne yaramaz sende kullanamıyorsunki(askıda oldugundan)kullanabilseydin accunu zaten download linkinden indirebilirdin oenmli olan accountunun acık olması
  • oyun hakkındaki görüşüm diablo skill tree sistemi, cabal combo sistemi (ancak saymıyor ) lvl 11 warrior kastım fena deil ama beni sevindiren tarafı sistem gereksinimleri bende celeron 2k, 256ddr 400, 64 mb nvida mmx 440 4agp. sistemde az kasma ile oynuyorum ancak en beğenmediğim tarafı lag dehşet derece lag oluyor adrian görevini yapmaya çalışıyorum zombilerin arasından gecene kadar gelen parmaklıyo giden parmaklıyor orda bi asker var oda nereye girdiyse bi türlü bulamıyorum adı charles bi yakalarsam

ha unutmadan fishing sistemide güzel kafa dağıtmak ve düşük özellikli olsada item çıkarmak için birebir bunuda lineage 2 den araklamışlar.

yani harmanlayarak bişi yapmaya çalışmışlar ilerki zamanlarda güzelleştirmezsseler fazla bişi olmaz ancak geliştirirlerse gerçekten güzel olacak bu arada bende invite kısmı falan yok ben bu oyuna ta fii tarihinde üye olmuştum üyelikte CB üyeliği için deil oyun hakkında haber almak için üye olmuştum adamlar direkt oyun üyeliğide vermişler ancak dediğim gibi bende o dediğiniz invite friend kısmı yok anlamadım gitti acaba kullandıkça gidiyormu keza bundan once yaklasık 6 kişiye oyunun haber kısmı için invite gondermiştim....

• oyunda maksimum üye sayısına ulaşılmış zaten artık davetiyede kalmamıştır millete artık yaza doğru açılacak olan open betayı beklicez çok sinir bozucu
  • İşte ilk dropum

~~~~2Moons OnlinE~~~~
  • heheheh bende yeşiller var (noble item sonra gelen item unique ama ismi aklıma gelmedi ) şole bi lvl 16 ol madene git orda zombi iskoçlar var onlardan güzel droplar düşüyor ancak adam yokluğundan satış yapamıyoz

• lvl kasmak kolay mı??
  • eet ve bikac ss verin ya oyle oynamakla olmaz
  • yakındır cıkması bıraz sabır edelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

İşte ilk dropum

~~~~2Moons OnlinE~~~~

638 ms.. çok ii yaa.. lag var demiş bi arkadaş ama.. şurdaki 600+ ms lag çok çok ii... keşke oynayacak olsaydım... lag koreden daha az

hayırlı olsun bu arada dmlt.

• dostum lag 3000 leri buluyor neresi iyi karşımdaki adamı frame frame izliyorum hadi korede tamam anlarımda avrupa serverlerinde bukadar lag olması... Ama neyse cb den cıkınca bu hallolur netekim avrupa sonucta net konusunda adamlar aşmış durumdalar..

benden de bi kaç resim gerçi bugun cb için mail geldi butür paylaşımlar ( oyun içi goruntuler, download linkinin verilmesi vs...) yasak ama olsun dh için canımız feda

Burda Balık Tutmaya Çalışıyorum

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Ahada Yakaladım

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Ufak Bir Yakın Plan

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Gate Görevleri 5. Gate Gabriele Giderken 50 Adet Devil Worker Haklıyacam Ödül +10 Atak Yüzüğü

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Burda North Ares'in İlerisinde Bulunan Mağrada Zombi İskoç Dövüyorum Banamısın Demiyo Lavuklar

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Etekli Elemana Kritik Vuruş

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Burda Skeleton Knight a Normal Vuruş 423 Hit

~~~~2Moons OnlinE~~~~

Ve Son Durum LvL 20 Ve Satış Yapmaya Çalışıorum Ama Müşteri Yok

~~~~2Moons OnlinE~~~~

ÖNEMLİ NOT: EKRAN KARTI GFORCE 4 MX440 4XAGP DİR SAKIN ALDANMAYIN GRAFİKLER GAYET GÜZEL

• şey. emm. kore ve kuzey/barı asya ülkeleri avrupa ve amerikadan daha ii durumda bağlantı olarak..

bizim lag derdimiz kore için PROXY kullanmamızdı... fakat 600 - 850 ms lik laglar online oyun için gayet ii dir.. elbette gönül ister ki 200-400 arası olsun.

900 ms den sonraki delay larda bu oyunda magician larda light cast ler çalışmıyor.. BÜYÜCÜ ile oynamayı düşünen arkadaşların herşeyden önce delay time lara dikkat etmesini öneririm..

ayrıca segnale nin count wipe skili yine 900+ delay da tam çalışmayıp count ları 2 yada 3 te kesiyor.. 5 yada 7 count luk wipe shoot olması gerekirken ( skill lvline göre 5 - 11 )

bagide ve knight ta pek sanmıorum ki 900 + delay sorun çıkartsın. sonuçta yüksek hp den dolayı ölmüosunuz zaten.. ama ben çok yattım magician ve segnale ile lagtan ötürü.. oynucak arkadaşlara bilgi amaçlı yazdım bunu delayınıza göre charr açın icabında

ares resimler içinde saol. oyunu merak eden arkadaşlar için güzelbi çalışma. emeğine saygı.

ares' e kişisel not : 9 numaraya koyduğun skile sakın up point verme.. 2. class ı çok daha etkili çünkü... puanlarına yazık etme 1. class ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 17 Ocak 2007; 23:45:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

İşte ilk dropum

~~~~2Moons OnlinE~~~~

638 ms.. çok ii yaa.. lag var demiş bi arkadaş ama.. şurdaki 600+ ms lag çok çok ii... keşke oynayacak olsaydım... lag koreden daha az

hayırlı olsun bu arada dmlt.

saolasın bende takılıyom aslında bu cumartesi artık finallere çalışmaya başlamayı düşünüyorum
    lag olayına gelince bende oyun super; lag yok denecek kadar az

Ares sen lagdan yakınıyosun belkide ram in dusuktur bilemeyecem ama şunu söyleyebilirim server 3 ten girersen lag=0 >oyun mükemmel

• YOK aşma konusunda ben bizi kastetmiştim keza haklısın kore asya avrupadanda önde yanlız bişi dikkatimi cekti büyü atıldıktan sonra Knock Back ( vuruş ardından rakibin geri doğru kaykılması) oluşuyor sanırım bu laga giren büyücüler için ufak bir artı ancak dediğim gibi latency ler 3000-4000 buluyor

bu arada bi online oyun için ideal latency limiti 100-110 dur 600-850 baya bi aşırı gerçi dediğin gibi biz 200 ü görsek onada rağzıyız 56 k da ultima oynarken büyü delaylarını sayıyorduk

quote:

ares' e kişisel not : 9 numaraya koyduğun skile sakın up point verme.. 2. class ı çok daha etkili çünkü... puanlarına yazık etme 1. class ile

bende çoğu skill halen 1 de diablo usulü kasıyorum sorun yok genede saol maksat alt kısımlar açılsın asıl iş onlarda

quote:

quote:

Ares sen lagdan yakınıyosun belkide ram in dusuktur bilemeyecem ama şunu söyleyebilirim server 3 ten girersen lag=0 >oyun mükemmel

ram 256 işlemci celeron 2k ekran kartını yazdım zaten ve buna rağmen ben akıcı oynuyorum oyundaki sistem optimizasyonu ust seviyede ancak anlamadığım ram ile bağlantının arasındaki bağlantı sonucta 3000 latency de ben son sistem makine sahibi olsamda pvp yaparken karsımdaki adamı frame frame gorecem sonuçta bağlantı kötü makine iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 17 Ocak 2007; 23:52:45 >

• yaw ben benim eski 2moons ıd si ile girdim kavul etti + işndiriyorum oyunuda arkadaşlara nasıl davetiye atacam bana bi deyi verin
  • yeminimi bozdum... indiriom oyunu.. dayanamdım gene 2 3 resim görünce yaa. ne güzel unutmuştum herşeyi.... oynamıcaktım... a.q perry si.. neys. 590 mb olması biraz tuhaf... dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw ben benim eski 2moons ıd si ile girdim kavul etti + işndiriyorum oyunuda arkadaşlara nasıl davetiye atacam bana bi deyi verin

http://2moons.acclaim.com

o hesapla sitede login ol zaten solda görürsün invite yazar ordan kime gondermek istiyırsan gonder alttaki kısma bişiler yazmayı unutma yoksa hata iletisi alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

yeminimi bozdum... indiriom oyunu.. dayanamdım gene 2 3 resim görünce yaa. ne güzel unutmuştum herşeyi.... oynamıcaktım... a.q perry si.. neys. 590 mb olması biraz tuhaf... dimi ?

yoldan çıktın dimi

590 mb olması garip deil bence güzel ancak sanırım itemler falan kıstlı keza düşen droplar falan nerdeyse aynı ve vendorlarda fazla item seceneği yok oynayan kişilerin üstünde oyle uçuk seyler gormedim hepsi vendor kıyafeti ya nasılsa dah cb nin bitimine çok var yavaş yavaş

• ares.. ben bu lag konusunda sana ufak bi yardımda bulunucam oyun inip kurunca.. seninki lagtan öte bi durum. bizde çok yaşadık 3k-5k latency leri dostum.. proxy + host. sorunu gibi.

server ip sini C:\WINDOWS\system32\drivers\etc deki host un son satırına ekle.. sonuçta zaten proxy derdimiz yok artık.. saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.