Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cahilliğimi bağışlada ekliyimde server ip sinide yazsaydın keşke
  • fazladan davetiyeniz varsa bir zahmet bende alayım indirdik oyunu duruyor zaimes@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubes -- 18 Ocak 2007; 2:00:40 >
  • Oyunu indirdim, kurdum, 1 patch varmış yaptı. Game guard yükleniyor ama oyun açılmıyor. Hiçbir hata iletisi de almıyorum. Görev çubuğuna oyunun simgesi geliyor ve geldiği gibi yok oluyor. Bunun bir çözümünü bilen varmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

YOK aşma konusunda ben bizi kastetmiştim keza haklısın kore asya avrupadanda önde yanlız bişi dikkatimi cekti büyü atıldıktan sonra Knock Back ( vuruş ardından rakibin geri doğru kaykılması) oluşuyor sanırım bu laga giren büyücüler için ufak bir artı ancak dediğim gibi latency ler 3000-4000 buluyor

bu arada bi online oyun için ideal latency limiti 100-110 dur 600-850 baya bi aşırı gerçi dediğin gibi biz 200 ü görsek onada rağzıyız 56 k da ultima oynarken büyü delaylarını sayıyorduk

quote:

ares' e kişisel not : 9 numaraya koyduğun skile sakın up point verme.. 2. class ı çok daha etkili çünkü... puanlarına yazık etme 1. class ile

bende çoğu skill halen 1 de diablo usulü kasıyorum sorun yok genede saol maksat alt kısımlar açılsın asıl iş onlarda

quote:

quote:

Ares sen lagdan yakınıyosun belkide ram in dusuktur bilemeyecem ama şunu söyleyebilirim server 3 ten girersen lag=0 >oyun mükemmel

ram 256 işlemci celeron 2k ekran kartını yazdım zaten ve buna rağmen ben akıcı oynuyorum oyundaki sistem optimizasyonu ust seviyede ancak anlamadığım ram ile bağlantının arasındaki bağlantı sonucta 3000 latency de ben son sistem makine sahibi olsamda pvp yaparken karsımdaki adamı frame frame gorecem sonuçta bağlantı kötü makine iyi

Şöyle söylim ben rappelz oynarken inanılmaz bir lag vardı 256 ram vardı bende ram i yukselteyim dedim ve 512 MB lik ram ekledim ve oyun inanılmaz rahatladı oyunu bırakma noktasına gelmisken bu sayede daha bi sardı tabi

• Bu Alexis in yanına nasıl gidiliyo

~~~~2Moons OnlinE~~~~
  • haritada alt tarafta ( sol alt ) o labirentin kapısında duran bi eleman var.. edison du galiba adı.. ondan görev alıosun ( ondan görev almak için öncelikle köyde sana görev veren 4 küşüninde görevlerini tamamlaman lazım ) sonra labirentin kapısındaki herif içieri alıcak seni..

Benim bu dediğim görev sistemi skalası kore versyonundaki görevlerin inglizceye çevrilmiş halydi.. Belkide perry görev sistemlerini değişmiş olabilir..
  • arkadasLar banada davetiye yoLLayabiLir misinz acaba?? saygıLar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

Oyunu indirdim, kurdum, 1 patch varmış yaptı. Game guard yükleniyor ama oyun açılmıyor. Hiçbir hata iletisi de almıyorum. Görev çubuğuna oyunun simgesi geliyor ve geldiği gibi yok oluyor. Bunun bir çözümünü bilen varmıdır acaba?

Yokmu bir cevap. Bilgisi olan?
  • BANAD ALÜTFEN DAVETİYE YOLLAYIN
  • yaw oyunu nasıl yüklicem lütfen sitesini verin.! :(
  • Arkadaşlar bence bu oyun open betası çıktıktan sanra kısa zaman içerisinde tavan yapıcakSilkroad,Gunz.Knightonline vs.vs. gibi oyunların kendilerine ait bir bölümü var neden 2MOONS bölümü olmasın diyorum.Bide dekarondan bişi anlaşılmıodu malum yazılar okunaklı deil o yüzden guest vs. gibi etkinlikleri anladıysam arap olayımİlk lvl den son lvl,e kadar full guestlerin açıklamalı anlatımı olsa çokk büyük bir paylaşım olur diorum tüm 2moons sevenleri ve sabırla bekleyenleri içinBirde şu banada davetiyen gönderin pllzz.Diyen arkadaşa özenip LÜTFEN BANADA DAVETİYE GÖNDERİN desem yeridir.Son bişi daha oyuna eklenen yeni weapon(silah)armor(giysi)ırk(adam diyelim ona)harita,skil vs.vs. bu tip şeler işte varmı varsa neler???Ve davetiye nasıl kim gönderiyor anlamadım cb acc leri dağıtılmadımı yoksa bilmediim bişilermi var genede DAVETİYE PLZZ.
    Tamam davetiye olayını anladım üyeliği active olan bir arkadaş siteye login olup invite firiends seceneğine tıklayarak besakom@hotmail.com yazarsa çokk makbule gecer şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 18 Ocak 2007; 18:48:51 >

• eğer elinde davetiyesi olan varsa bi zahmet bana da atıversin. tugsad_serolar@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

yaw ben benim eski 2moons ıd si ile girdim kavul etti + işndiriyorum oyunuda arkadaşlara nasıl davetiye atacam bana bi deyi verin

bana atar mısın?eylül sonundan beri bekliyorum..

onur.88@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 18 Ocak 2007; 19:33:59 >

• Bue davetiye yi birisi yollayıp uye olduktan sonra biz başkası na yollıyabiliyor muyuz. Ole bişi varsa davetiye yollayın oynayan turk sayısı cogalsın fazla davetiyesi olan efebercin@gmail.com a yollarsa sevinirim maksat oyunda turkler cogalsın.Bide bişi okudum Acc bitmiş oyuncu alımı durmuş yazıodu doru mu
  • arkadaşlar banada davetiye yollarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

quote:

Orjinalden alıntı: dengal5

open beta 3-4 ay sonra açılacakmış oyunun resmi forumlarında okudum

eğer öyle bişey olursa

kan çıkar!!!!!!!

DORU

• Davetiye yollayacam ama nasıl.
    siteye girip invite friend yaparak bie arkadaşa davetiye yolladım, oda girip hesap açtı ama hala pending deymiş.

nasıl davetiye yollanıyor bi anlatında, bütün davetiye haklarımı kullanacam
  • Den of Norak nerde ??

2 gorev bekliyo sırf burayı bulamadığımdan.
  • Beyler yokmu Üyeliğini paylaşacak biri oyunu kurdum oynayamıyorum ... Gİrip sizin yerinize lvl kastirim..Şifreyi felan değiştirmem .... Maksat oyuna şimdiden alışmak ....
  • ARKADAŞLAR.. BURDAN DAVETİYE İSTEYİP DURMAYIN.... OYUNU OYNAYAN HİÇ KİMSENİN DAVETİYESİ FALAN YOK !! OYUNU OYNAYAN BİRİNE DAVETİYE HAKKI VERİLMİYOR !! BU YALANI UYDURAN KİMSE ALLAH ONU DAVUL ETSİN.... İNVİTE FRİEND OLAYI VAR SADECE VE BUDA DAVETİYE DEĞİL,,, SADECE BİR DAVET YANİ ARKADAŞINIZA OYUNUN ÇIKACAĞINI HATIRLATAN Bİ NEVİ REKLAM....

OYUN DAVETİYESİNİ - YANİ OYNAYABİLME HAKKINI - VEREN SADECE PERRY VE ACCLAİM TAKIMI....

Mc_speed sana gelince bilader.. CLOSED BETA nın anlamını bilmiyorsan zaten oynama bu BÖLÜMÜ..... Kimse LVL KASMAK la uğraşmıyor arkadaşım... QUEST LERDERKİ VE NPC LER İLE İLİGİLİ YAŞANABİLECEK SORUNLARI ARAŞTIRMAK İÇİN OYNUYOSUN CLOSED BETAYI... Oyuna şimdiden alışmak demişsin.... Sen zaten DEKARON oynamıomusun ??

TEKRAR EDİYORUM BİTSİN ARTIK BU REZİL KİRLİLİK.... KİMSENİN Bİ BAŞKASINA DAVETİYE VERME HAKKI FALAN YOK OYUNU SADECE PERRY NİN VERECEĞİ TALİMAT İLE OYNUOSUNUZ.. YANİ ADAM SİZE SADECE PENDİNGİNİZİN ACTİVE'E DÖNÜŞTÜĞÜNE DAİR Bİ HABER VERİO VE OYUNAGİREBİLİSİN DİYOR.. O KADAR !!! DAVETİYE FALAN YOK.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 19 Ocak 2007; 20:01:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.