Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • home_sweet_chaos bilgi için saol en acıklayıcı yazı bu ..... peki oyun tamamen ne zaman acılcak bu konuda kimsenin bilgisi warmı
  • home_sweet_chaos Lvl kasmaktan maksatım şöyle ... Görevleri yapmak .. Dekaronda görevleri dil anlamak alamıyordum bile korece çünkü .. Burda 2moons ingilizce şimdiden görevleri yapıp döküman haline getirelimki Oyunun Betası Çıkınca Daha kolay Olsun ... Davetiye yollanamaması açıklamasıda iyi oldu boşuna istemem artık kimseden davetiye La David perry yolla artık bi davetiye :)

• ben yaptığım görevleri yazıorum şu an kardiş umarım diğer arkadaşlarda yapar bunu.. en azından türkçe bi görev listesi.. oyun açıldığında biz donanimhabercileri diğer lerinden daha çabuk lvl atlatır.. görev listesi hazır olucak en azından..

ben bi kere daha öncede demiştim burda boşuna davetiye istemeyin diye baktım ipleyen olmamış.. ondan artık dayanamadım CAPS açık yazdık.. sana değildi yani yazdığım kişisel şey etmeyesin
  • Forumu kirlettiysem affola. Son olarak bisi sormak istiyorum. Bu oyunda gorevler onemli mi? Yani mesela knight da fire drake cıkmadan questler dandikti ya yapsan da yapmasan da farketmiyodu. bu oyunda da oyle mi? yoksa her bi gorevin cok buyuk onemi mi var??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugsad

Forumu kirlettiysem affola. Son olarak bisi sormak istiyorum. Bu oyunda gorevler onemli mi? Yani mesela knight da fire drake cıkmadan questler dandikti ya yapsan da yapmasan da farketmiyodu. bu oyunda da oyle mi? yoksa her bi gorevin cok buyuk onemi mi var??

Görevleri yapmadan Lvl atlamak çok zor GÖrev yaparak Daha Çok EXP kazanabilirsiniz ... Oyunun amacı zaten görev yapıp exp almak sonra zaten lvl atlanır ... Oyun diğer Online oyunlardan ziyade combo gelişmiş skiller ve Oynayanlar bilirler Devil May Cry tarzı hava katması ... Bence Dünyanın en iyi online oyunu ...
  • görevlerde parar + itemler alırsın...

bu oyunda para bi miktar önemli ( kore versy. nunda öyleydi ) ama questler hem lvl kasmak için en kestirme yoldur... çünkü zaten senin keserek lvl alacağın yaratığa seni yollayıp kestiklerinin yanında extradan EXP verir.. hemde para yada item.. mesela 15. lvl de ki görevde +10 atak yüzüğü verdiydi bu oyunda. ( lvl i yannış hatırlıyor olabilirm )

öyle yani görevler möhimm !
  • ya home

EDIT: oltayı suya atmayı becerdim sonunda; ama bu oltaya düsen balığı bi türlü yakalayamıyom yemler de bi pahalı ki para bırakmıyo adamda

ne bunun taktiği yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 19 Ocak 2007; 22:04:59 >
  • abi oyunda herhangi bi bug yad onun gibi bir sey gorduysen report etmelisin cunku cb den en kisa sekilde cikma yolu bu cb den ciksinki bizde oyniyak bode kisa bir bilgi almaliyim hangi char daha avantajli oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Den of Norak nerde ??

2 gorev bekliyo sırf burayı bulamadığımdan.

quote:

ya home

EDIT: oltayı suya atmayı becerdim sonunda; ama bu oltaya düsen balığı bi türlü yakalayamıyom yemler de bi pahalı ki para bırakmıyo adamda

ne bunun taktiği yaw

1. sorun north ares kapısından çıkınca hsaritanı aç en ilerde sağda cave of norak ı goreceksin

2. sorunun cevacı oltaya balık geldiğinde sol mouse tusuna basılı tut balık titremeye başlayınca az sal, sonra tekrar çek eğer üsteki mavi bar, alttaki mavi bardan once biterse misina kopar balık kaçar

not bunnları halen bulamadığını varsayarak yazdım belki başkasınada lazım olur

• bende üye oldum sonunda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

ya home

ne bunun taktiği yaw

balık oltaya geldiğinda.. sol tarafta ki iki çubuğun rengi önemli.. üstteki senin oltanın canı, altındakide balığın canı

balığın çubuğu KIRMIZI renkli olmadığı zaman SPACE tuşuna allah ne verdiyse aban.. hızlı hızlı SERİ bi şekilde bas..
    Benim taktiğim SPACE tuşunun sol ve sağına sistemik ama süper hızlı ve seri bi şekilde basmak... ( bu olayı balık çubuğu MAVİ renkli iken yapıosun )

Sonra balık oltana saldırmaya başlıcak.. KIRMIZI renkli olacak balığın çubuğu ( balık saldırmaya başlamadan biraz önce MAVİ renkli çubuk titremeye başlıo ) işte o zaman bırakıcan space i falan ( yada mause sol tuş ) basmıosun.. SONRA tekrar balık mavi olacak. Sağlı sollu SPACE e abanmaya devam..

mause sol tuşu tavsiye etmiorum.. tek tıklama ile çok zor oluo.. bana bu taktiği kore versyonda bi eleman öğretmişti... 10 dk da 50 tane balık 5 tanede yüzük çıkardım dün...

ben her daim 3. serverdayım... h.içi saat 6 dan sonra. h.sonu da belli olmuo.. MaN0WaR ( 0 = sıfır ) pm ler çalışıo.. friend lsiti denemedim ama pm çalıştığına göre o da çalışıodur... Haberleşelim.. Benim özel ventrilo serverım var.. olmazsa ordan muhabbet ede ede oynarız.. teamspak kullanıo herkes gerçi ama.. ben venrilo yu tek geçerim heleki özel server ları çok daha ucuz teamspak e göre

balık konusunda bi video hazırlamaya çalışayım..

edit: imla hatası... uyuyayım ben 3 - 5 saat artık yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 20 Ocak 2007; 5:18:47 >

• Ya bowu skillerini ve bowu kullanan hangi Class
  • cevaplar için ty, sonunda bi balık tuttum

quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Ya bowu skillerini ve bowu kullanan hangi Class

Sagita Hunter

Bu da benim hayvan (Takmışım yeni setimi)

http://img263.imageshack.us/img263/8093/krzm5ez.png

Ne yakışıklı ama dii mi

• Bu senin hayvanın classının adı ne ve ne is yapar? Yani silah olarak ne kullanır. Armoru guclu mudur? Canı fazla mıdır? Bunun gibi seyler... Cevaplarsanız sevinirim.
  • biri bu görev olayını bana anlatsın ben 2moons op açılana kadar dekaron oynuyorum 20 küsür lvle geldim ama görevlerin nasıl yapılacağını bilmiyorum

örneğin şu yaratıktan 10 veya 20 tane kes diosa görev onları kestikten sonra yine aynı adama geri mi dönecem??? yani bu görevi tamamlamanın şekli ne 2moons cb de oynayanlardan yardım bekliyorum

mesela şu an 20 görevi aldım buda heykeline tapan budistten ama napıcam bilmiyorum görevin tamamlandığını nasıl anlıcam

tekrar söylüyorum görev bitince görevi aldığımız adamamı gidicez? ben hiç bişe anlamadım

bide 2moons cb de 1-20 lvl arası yaptığınız questlerden bir kaç örnek verirseniz sevinirim
    yok bazılarının üstünde kutu oluyo baılarının üstünde kağıt oluyo bunlar ne manaya geliyor

extra yardım için burakbicenn@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengal5 -- 20 Ocak 2007; 18:16:51 >

• ben 2moons u bekliodm uzun zamandır geldi ve aklımdaki character i yapmaya başladım benim aklımda vicious summoner kasmak var twin sword olcak ve ileriye dönük character olcak 2 kişi kascas bayya bi sağlam olr kanımca tek takıldııım nokta var ben şimdi libido mu beast mı kullancam ya bu konu beni baya bi kastı bi açıklık getirirseniz tam süper olr benden tecrübeli ark lardan rica ediorm bana bi yardım etsinler bi de oyundaki nick lerinizi sölein de sohbet edelm şimdilik lvl 21 im ob ye kadar birascık test edelim tek başıma canım sıkılıo yaw !
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
    Not : Ben beast istiorm ama gördüüm high lvl adamların çoğu libido kullanmş yanlş yapmamak için size başvurdum.
  • bana acclaimden bır maıl geldı tercumeye ıhtıyacım var
    cb den bahsedılıyor acaba bır davetmı bılmıyorum
    sadece ıkı pragrafını yazıcam hersey orda acıkca anlatılmıs olmalı
    sımdıden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

" Congratulations!

This is your official invitation to participate in the 2Moons Closed Beta
    test. The purpose of this Closed Beta (CB) test is to test 2Moons for bugs
    and various issues before releasing it to the public. You have been
    selected to participate in the test and your login has been activated.

We are as excited as you but before you begin, you must read and agree to
    the Codes of Conduct below. Any breach of these codes and you will be
    identified and immediately removed from CB. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 20 Ocak 2007; 21:40:28 >
  • heralde active edilmiş senn account ama emin deilim bi gir bak siteye
  • Aynı mail banada geldi Account u nasıl aktif edeciz hala pending yazıyor çünkü yardım ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

bana acclaimden bır maıl geldı tercumeye ıhtıyacım var
    cb den bahsedılıyor acaba bır davetmı bılmıyorum
    sadece ıkı pragrafını yazıcam hersey orda acıkca anlatılmıs olmalı
    sımdıden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

" Congratulations!

This is your official invitation to participate in the 2Moons Closed Beta
    test. The purpose of this Closed Beta (CB) test is to test 2Moons for bugs
    and various issues before releasing it to the public. You have been
    selected to participate in the test and your login has been activated.

We are as excited as you but before you begin, you must read and agree to
    the Codes of Conduct below. Any breach of these codes and you will be
    identified and immediately removed from CB. "

tamam işte bu davetiye; yani kazanmıssın

şimdi senin accountunun pending olmasının tek bi sebebi olduğu açık
    Başka bir account la giriş yapıyosun
    Senin burda yapman gereken şey:
    Giripte kazanmış olduğun çekilişte yazdığın 2moons accountun la giriş yapmak.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.