Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh 50 tane balık demek denizciks e o zaman ben su kenarına mangalı kuruyorum sende getir ızgaralıkları ben gidip bi büyük kapim hatta(large hp pot ) bu gece bi alem yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

BEn bogi warrior açtım fakat 10 15 level gibi bıraktım char aslında statları bakımından güzel bir char fakat gaunlet kullanması hoşuma gitmedi fazla aslında bunun eline great hammer axe gibi şeyler olsa tam olacakmış ama neyse şimdi azure knight açmayı düşünüyorum sizde shield axe mi yoksa shield sword mu daha iyi gider?

Doğru sana katılıyorumgrafikleri daha iyi oklabilirdi ve de gauntlet bnm de hoşuma gitmedi pençe olsa hadi neyse bu basbaya gauntletBeyelr ben bladesta char açtım ama Kalbusa geçebiliorumBen tekrar açtım orjinal server kalbus olsun diye neyse ben herkesten özür diledim tanışmamız pek iyi olmadı asma bundan sonra iyi anlaşırız inş.Bu arada bebn bii yazınca cvp verirseniz sevinirimBeyler aramon chieftin var hayvan gibi bişiboğaya bernziyoryeni char açtım summoner nick ArkhomArkadaşlar bu arada yere düşen itemi göerbilmenizz için(paranın miktarını fln)alt tuşuna basmanız gerekmektedir uzaktan itemlar pek belli olmuyor.Bu arada eski charda bi skill vardı kullanmak için twin sword istiyor npc ye baktım bulamadım.Ben silahtan artan pointleri nereye verem (1hp 2dex 3 str gibi)?Pençeymiş bagi warriorlardaki ama bi tane dikenli olan var aynı omuzluk gibiNeyse şekil duruyo pençeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatanSummoner -- 2 Ağustos 2007; 5:30:27 >

• Bu benim char. Amacim chari göstermek degil bu stat mevzusunda ben simdi denedim bi arkadasla bu str ve hp olayini. Arkadas (yabanci uyruklu) str 3 hp 2 ve silah icinde dex basmış. Adamdaki str benden fazla ama hitlerimiz ayni. Şu varki o benden bir lvl yüksek olmasina ragmen ki bu 5 stat fazla demek ben aliyorum adami. O benim shieldi kiramadan ben onun shieldi kirip hp ye geciyorum pvp de bu iste bi is var. Bi baska elemansa cb de 74 lvl bagi kasmis ve bu olayi yapmis ilerde görürsün begenmezsen statlari degistirirsin dedi bakicaz mevzuya. Ben skilleride böyle yaptim sizin fikriniz nedir bu konuda ?

~~~~2Moons OnlinE~~~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 2 Ağustos 2007; 4:27:26 >

• pvp ısı bıraz da oynayısa bakar ama neyse kasıp deneye deneye ogrencez artık
    Skill Simulatorunden skıllere baqtım 150 lvl de spirit dekı herseyı full uplamadım ve martıal arts ta 5 tane ı fuLL upladım(fıshıng skıllı ve ılk lvl lerde cıkanLarı uplamadım) 14 sp arttı
  • beyler bugün beraber kasalım bnde summoner lvl 25 genellikle bladeste veya sonuncu serverda takılıorum cbde alısmıstık yanlız kasmayada sıktı smdi
    nickim DaRkHiDe bn smdi yatıorum gündüs grsrz
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkawen

beyler bugün beraber kasalım bnde summoner lvl 25 genellikle bladeste veya sonuncu serverda takılıorum cbde alısmıstık yanlız kasmayada sıktı smdi
    nickim DaRkHiDe bn smdi yatıorum gündüs grsrz

dun gece hep bırlıkte kastık bız sabah 4 5 e kdr cok eglencelıydı 4 kısıydık slot umuza gelen adamLarı kesıoduk adamLar hırs yaptı sonunda toplasıp bızı kestı
    sagoLsunLar party ıLe 20 oLdum

• Bana yardım edeceğinizi umuyorum.Saygılarımla...(Saygılarımla dediysem yağ çekmek için değil yanlış anlaşılmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatanSummoner -- 2 Ağustos 2007; 7:01:27 >
  • quote:

oh 50 tane balık demek denizciks e o zaman ben su kenarına mangalı kuruyorum sende getir ızgaralıkları ben gidip bi büyük kapim hatta(large hp pot ) bu gece bi alem yapalım

Bu arada bi gariplik oldu bende
    ilk zamanlar beğenmedğim hareketler kullanım falan
    acaip değişti sanki (belki bagiyi silip azure açtığımdandır. bagi garip koşuyo gibi)
    oyun sardı yani açıkçası. yeni başlayacaklara tavsiye olsun...

akşam saat 7 gibi getir ızgarayı balıklar kokcak yaf

• bagı warrıor Lar garıp kosuo gıbı deıL gercekten garıp kosuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Ağustos 2007; 9:22:08 >
  • hocam build tamam gibi bi arkadaşın tavsiyesi ile
    dual azure knight a silah kadar dex gerisi full str vercem
    skillerde de zaten tüm skilleri 130 levelde açılmış olacak
    130 levelde beğenmessem twohand axe e dönücem.
    yukarda bi arkadaş skilleri sıfırlattım ama bi tane eksik gibi demiş
    o eksik dediğin ilk skillin.
    ve ona otomatik olarak veriyor 1 skill point.
    o yüzzden eksiktir.

gibi gibisin bagi warrior gibisin garip koşar saalam totalarsın mı
    her neyse bagiyi de görünüş bakımından sevenler var. o yüzden zevkler ve renkler tartışılamıyor...

son olarak benden bir tavsiye hunter açacaklara ve magelerde de oluyormuş.
    eğer bağlantınız iyi değilse bu iki karakteri açmayın diorlar.
    çünkü laglı ortamda 10 attığının 6-7 sini anca vurabiliyormuşlar.
    lag yüzünden miss geçme gibi bişey ama adı miss değil tabi miss farklı bir olay.
    oyunda normal olarak vuramayınca miss geçiyor dex azlığı gibi.
    ama bu anlattığım lag yüzünden olan bir olaymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 2 Ağustos 2007; 10:40:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

Bu benim char. Amacim chari göstermek degil bu stat mevzusunda ben simdi denedim bi arkadasla bu str ve hp olayini. Arkadas (yabanci uyruklu) str 3 hp 2 ve silah icinde dex basmış. Adamdaki str benden fazla ama hitlerimiz ayni. Şu varki o benden bir lvl yüksek olmasina ragmen ki bu 5 stat fazla demek ben aliyorum adami. O benim shieldi kiramadan ben onun shieldi kirip hp ye geciyorum pvp de bu iste bi is var. Bi baska elemansa cb de 74 lvl bagi kasmis ve bu olayi yapmis ilerde görürsün begenmezsen statlari degistirirsin dedi bakicaz mevzuya. Ben skilleride böyle yaptim sizin fikriniz nedir bu konuda ?

~~~~2Moons OnlinE~~~~

yakın dovus charları ıcın hp onemlı ama ılerkı lvl larda skıllerın katkıları ıle degısebılır lvl alıp gorucez zaten neyın nasıl oldugunu
    su an ıcın yaptıgın cok mantıklı geldı bana

• Denizciks samimi söylüyorum bende bogi sildim ve azure açtım sword shield olarak ve dün gece party fln kurup baya bir kastık ayrıca birkaç pvp falan yaptım ve gerçekten grafikler mi değişti yoksa göz mü alıştı anlamadım fakat aynı şekilde oyun gittikçe sarmaya başlıyor bi acayip birşey oyunun laneti üzerimize mi çöktü ne hemde acayip sarmaya başladı..

Eee demek ki ön yargı adamı yanıltır neyse bugün akşama dogru o zaman mangalı getiririm önce birlikte bi party yaparız sonra yemeğe geçeriz
  • Günaydin diyim kendimce arkadaslar malum yeni uyandik. Sizlere harika bir haberim var Oyunda bot basladi arkadaslar. Bir kaç iyi aile çocugu bot yapmis ve kendi sitelerinin reklamini yaptiriyorlar. Daha ben nediyim o çekik gözlülere ne sövsem atamam içimdeki siniri nefreti. Gitti güzelim oyun.

edit 2 gün oldu oyun acilali bu günü sayma daha yeni girdik gibi bisey oyunda suan 64 lvl char var nasi oluyosa benmi kasmayi bilmiyom anlamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 2 Ağustos 2007; 12:30:19 >
  • arkadaşlar acaba bu dekarona nasıl üye olunuyor sitede yok sing up falan bi yardımcı olun lütfen
  • bot demek güzel bundan daha beter oyunu mahedecek başka birşey olamazdı hepimize geçmiş olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bagı warrıor Lar garıp kosuo gıbı deıL gercekten garıp kosuo

Bagime laf yok :D

@einhan.... kusra bakma nicki unuttum :) Simdi bunda hp basinca statda, ayni zamanda shield da artiyo onada faydasi var bu olayin. Pvp de o shield bitmeden adamin hp sine vurmaya baslayamiyosun oda degisik bi detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 2 Ağustos 2007; 13:11:01 >
  • peki bot kullanıldığına emin misin veya çıktığına reklamını yapıyorlardı diyorsun sitelerine girdin mi peki ?

Edit:Mahedecek (Mafedecek)
  • acclaim botun caresini bulur merak etmeyin
  • quote:

peki bot kullanıldığına emin misin veya çıktığına reklamını yapıyorlardı diyorsun sitelerine girdin mi peki ?

Nasıda biliyon.......... 64 lvl char 2 günde yapılırmı ? Onun kestiginin aynısını ben kestim harbiden kasan bi tane adam var oda 3 kisi 24 saat kastilar taniyorum o adamida yeni clan kurdular daha ben nediyim bunun üstüne kafayı yedik burda oyunda ticket atiyoz ss yolluyoz adam pazarin ortasinda reklam botu cakmis öldürdük adiyi hala devam ediyo.Oyun dekaronun aynisi bazi click boxlar oyun icerisinde hala korece 6 ayda bi oyunu ingilizceyemi ceviremediler anlamiyorumki. Sanirim oyunu yapanlara ingilizce kursu verdiler 6 ay anca bu kadar öğrenmisler onlarda.Help menüde bile korece yazilar var....K2 bile granado espadayi aldi adamlar exesine k2 diye comment koydu bunu k2 yapiyosa acclaim neden yapamiyo hala görev yöneticisinde dekaron.exe diye duruyo oyun. Gm gm diye yirtiniyoz ssler attik bakan yok.Yüksek ekran kartinda full grafik oyun calismiyo calisamiyo kendisi bile farkinda degil efektlerin yüklü oldugundan dc üstüne dc keşke açmasalardi daha bekletselerdi demeye başladim. Tamam bazi arkadaşlar beğenmiş oyunu bende beğendim ama şu an bu oyuna alternatif oyun pek yok olanida oynadik sarmadi ondan buna geçtim. Hali hazirda enayi yerine konduğumuz acik bana göre 6 ay boyunca degisik skiller gelcek dediler yok, pet dediler yok, map dediler yok, oyun komple yeniden yaziliyo dediler ALAKASI YOK neyi bekledik sadece koreceden ingilizceye cevrilmesinimi peeeeeeeeeeeeehhhh

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

quote:

peki bot kullanıldığına emin misin veya çıktığına reklamını yapıyorlardı diyorsun sitelerine girdin mi peki ?

Nasıda biliyon.......... 64 lvl char 2 günde yapılırmı ? Onun kestiginin aynısını ben kestim harbiden kasan bi tane adam var oda 3 kisi 24 saat kastilar taniyorum o adamida yeni clan kurdular daha ben nediyim bunun üstüne kafayı yedik burda oyunda ticket atiyoz ss yolluyoz adam pazarin ortasinda reklam botu cakmis öldürdük adiyi hala devam ediyo.Oyun dekaronun aynisi bazi click boxlar oyun icerisinde hala korece 6 ayda bi oyunu ingilizceyemi ceviremediler anlamiyorumki. Sanirim oyunu yapanlara ingilizce kursu verdiler 6 ay anca bu kadar öğrenmisler onlarda.Help menüde bile korece yazilar var....K2 bile granado espadayi aldi adamlar exesine k2 diye comment koydu bunu k2 yapiyosa acclaim neden yapamiyo hala görev yöneticisinde dekaron.exe diye duruyo oyun. Gm gm diye yirtiniyoz ssler attik bakan yok.Yüksek ekran kartinda full grafik oyun calismiyo calisamiyo kendisi bile farkinda degil efektlerin yüklü oldugundan dc üstüne dc keşke açmasalardi daha bekletselerdi demeye başladim. Tamam bazi arkadaşlar beğenmiş oyunu bende beğendim ama şu an bu oyuna alternatif oyun pek yok olanida oynadik sarmadi ondan buna geçtim. Hali hazirda enayi yerine konduğumuz acik bana göre 6 ay boyunca degisik skiller gelcek dediler yok, pet dediler yok, map dediler yok, oyun komple yeniden yaziliyo dediler ALAKASI YOK neyi bekledik sadece koreceden ingilizceye cevrilmesinimi peeeeeeeeeeeeehhhh

bak sanada tamamen katılıorum ne kdrdır bklioruz yani hala cevrilmemis yazılar var ve pek bi deisiklik yok yani bundan pek fzla parada kazanılmas herhalde dp bunu düsünür

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.