Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dp suan baska bi oyun tasarimi ile mesgul huxleye rakip olarak top secret diye banner'ı var acclaim sitesinde falan bi bakın isterseniz

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bagı warrıor Lar garıp kosuo gıbı deıL gercekten garıp kosuo

Bagime laf yok :D

@einhan.... kusra bakma nicki unuttum :) Simdi bunda hp basinca statda, ayni zamanda shield da artiyo onada faydasi var bu olayin. Pvp de o shield bitmeden adamin hp sine vurmaya baslayamiyosun oda degisik bi detay.

benı dusunduren yuksek lvl larda str ye gıden bırı ıle senın damagelerının arasında yuksek farklar olursa shıeldın pek ıse yaramayacagını dusunuyrum
    sonucta adam 3000 gıbı bı damage verıp sen bunun yarı damage ınde kaldıgında yıne pek fark etmıyecek ama bu benım tahmınım bunu yıne ılerkı lvl larda fark edıcez
    yada dekaronun forumlarından bılgı alıcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: einhander

quote:

quote:

@einhan.... kusra bakma nicki unuttum :) Simdi bunda hp basinca statda, ayni zamanda shield da artiyo onada faydasi var bu olayin. Pvp de o shield bitmeden adamin hp sine vurmaya baslayamiyosun oda degisik bi detay.

benı dusunduren yuksek lvl larda str ye gıden bırı ıle senın damagelerının arasında yuksek farklar olursa shıeldın pek ıse yaramayacagını dusunuyrum
    sonucta adam 3000 gıbı bı damage verıp sen bunun yarı damage ınde kaldıgında yıne pek fark etmıyecek ama bu benım tahmınım bunu yıne ılerkı lvl larda fark edıcez

Ben bagi de bu buildi bi deneyeyim nasil olsa elimizde bir hak var stat degistirmek icinde baktik olmadi bi degistiririz. Edison misali adam ampul icad edememenin 1000 küsür yolunu bulmus :D

• quote:

Orjinalden alıntı: einhander

quote:

quote:

sadece damage önmlii diil hızlıısan kazanırsın

• suan oyuna ben giremiyorum server secip connect dedigimde 400.100 diye bi rakam la geri charin oldugu sayfaya atiyo beni sizden varmi oyuna giren su dakikada?
  • ben oyundaım
  • oyundan cikma derim yada bende birsey var giremiyorum.
  • ismimii yanlış diyodu bnm arkhom yaazdım ama şlimdi giriyor nedense anlayamadım valla bug mı var ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forummobtr -- 2 Ağustos 2007; 15:18:59 >
  • quote:

suan oyuna ben giremiyorum server secip connect dedigimde 400.100 diye bi rakam la geri charin oldugu sayfaya atiyo beni sizden varmi oyuna giren su dakikada?

şuanda girmeyi denedim aynı hatayı banada veriyor 400,100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZeratuL_ -- 2 Ağustos 2007; 14:07:17 >
  • kmse yok suan yaa cok kisi dc yedi herhalde bombos heiharp
  • patladi oyun ya inanmiyorum ya offff offical forumda herkez bunu soruyo moderatör yok admin yok süperler harikalar hep böle olsunlar hep
  • ya bnide attı helal olsn acclaime cok ii oyun yapıolar

defense skull cıkmıstı alamadım offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 2 Ağustos 2007; 14:15:14 >
  • Tam 21 olcaktim %97 dc yedim.Zaten anlamistim kasarken bi baktim millet yok ks yapan yok
  • szdde dc dediiniz oyundanmı atıo dyoksa disconnetmi yazıo??

aman beyler cok girmeyi denemein cok zorlarsak server fln cöker 2moonssuz kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 2 Ağustos 2007; 14:19:18 >
  • Yok önce bana dc yazdi sonra masaustune attı
  • girebilen varmı?
  • oyuna ya update geliyo yada baska bi halt var giren yok icerde olanda düsmekle meşgul
  • bu server 3 gün dha dayanmaz
  • dp bunuda düşünsün ya ben cok fazla sey bekledim bu oyundan wow gibi eve gibi olmiycagi belliydi aslinda bide forumda milletin gazina geldik efsane olur bu oyun falan diye. Dekarondan belli bot doluydu oyun buda dekaronun aynisi bunda neden olmasın ki
  • naapalım o kdr bekledik bi 80 yapıp bırakalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 2 Ağustos 2007; 14:37:30 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.