Şimdi Ara

~~~~2Moons OnlinE~~~~ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
0
Favori
123.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dekaronu 27 lvle kadar oynamıştım sonrasında ya banlandım yada hesabımda bir hata oluştu oyuna giremiyordum sildim bende dekarondan farklı olarak gördüğüm tek şey tutuğum balıkların npcye satış fiyatı dekaronda sırf balık tutarak 1 saatte 100 k para ediyordum
  • hiç başlamayayım oyuna bari

nette gezerken denk geldi oyun

forumu biraz okudum

tavsiye eder misiniz?
  • 1 hafta dha bekle eer server cökmesse basla bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tharon

Hi 2mooners,

I talked to a GM a few minutes ago and he ensured me that they are working on the problem.
    All necessary staff got an emergency call and are currently working on the problem.

I'm sure there will be official news on this issue later on, so stay tuned or join us on the IRC.

Tharon

Üstünde Çalışıyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: MR.joker

quote:

Orjinalden alıntı: Tharon

Hi 2mooners,

I talked to a GM a few minutes ago and he ensured me that they are working on the problem.
    All necessary staff got an emergency call and are currently working on the problem.

I'm sure there will be official news on this issue later on, so stay tuned or join us on the IRC.

Tharon

Üstünde Çalışıyorlarmış

Bu da demektirki en az 1 gün bilemedin gene bi 6 ay en kötü ihtimalle kapaliyiz :D bu mesajlari ezberledik artik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 2 Ağustos 2007; 15:15:11 >

• hayret serverlar acildi :D yumulun
  • off kastıım xp ler gitmisss

kmler oyundaysa gelin beraber kasalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkawen -- 2 Ağustos 2007; 15:31:59 >
  • Ben oundayım server kalbus dimi nicik ArkhomBeyler beimle neden hiç konuşmuyorsunuz
    ???????
    Ben bazen görüyorum adamların elinde kılıç var summonerların alevli alevli parlıo sarı sarıbazen pembe de görüyorum azure knightlarda bi de bagi warriorlarda... ya ikide bi dc verio bu yaOyunda olan var mı?Bakın beni engelemeyin lütfen be hatamı anladım ve özürd diledim bi büyüklük gösterip sorduklarıma ve söylerime cevap verirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forummobtr -- 2 Ağustos 2007; 18:31:41 >

• Şuan oyunda kimse var mı yahu ses soluk kesildi millet orda mısınız?
  • oyuna girilior artık ya girsenize...
  • lvllar kac oldu beyler
  • ben simdi giriyorum oyuna lvl sölemiim iste malum rakam :D 3x diyim daha ii :P son server da castor cave deyim denebeden girin kasariz

nick UnnamedPlayer *arada taklitcilerim cikmis unknow Unbilmemne diye hepsi isimle alakali aldanmayin bunlara orjinali burda :D:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 2 Ağustos 2007; 21:11:55 >
  • yemek yiip geliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

dp bunuda düşünsün ya ben cok fazla sey bekledim bu oyundan wow gibi eve gibi olmiycagi belliydi aslinda bide forumda milletin gazina geldik efsane olur bu oyun falan diye. Dekarondan belli bot doluydu oyun buda dekaronun aynisi bunda neden olmasın ki

bot mu nerde

• arkadaslar oyunda olan warsa suan son serverdayım lvl 11 azuremle kasıorm loa castle ın kuzeyinde morth morte de nickim PrivatE pm atın beraber kasalım
  • Dediğim gibi bu sefer ertelenmedi..

Oyunda henuz bota ve düpeye rastlanılmaması sevindirici.
  • arkadasLar denebede buLusup bı party yaPaLım
    hosea da denebe buLusaLım bekLıom
  • 31 im suan bi 32 olıım hrksle pvp ye accım (summonerım) smdi kasmak isteyen varsa burdan sölesen
  • hosea da castor cave deız 2 kısıyız geLceksen geL
  • Bende geliyorum benide bekleyin

Nick:BaSKenTLee
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.