Şimdi Ara

2nci el arac alirken servis mi? computest mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
39.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakerss

Evet erciyes sanayi sitesinde o computest ci harika autocheck bilgisayarlı otomobil test merkezi uzmanlarla görüştüm bende elektronik le uğraşıyorum uzmanlar 20 yıllık deneyimi olan profesyonel kişiler gittik güler yüzle karşıladılar kahve çay ikram ettiler ben aslında beklemiyordum böyle bir karşılama uzmanlar hem okulunum lisans olarak okumuşlar yani eğitimli kişiler takım çalışma ruhuyla hareket ediyorlar.izledim mükemmel denecek kadar süperler arkadaşa katılıyorum. gidin derim 397 2 398 mehmet usta ile görüşün

Dostum 17 mesaj yazmışsın tamamı aynı yerin reklamı. Saf mı zannediyorsun insanları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Er rütbesindeki tüm forumdaşlarımız Computest'i beğenmiş.

• Kardes arabayi almadan once aracla soyle otoyola cik 50 100 km git testini yap saga sola cekiyormu titreme filan cekisi nasilv.s baktin hosuna gidiyor istedigin teste sok

• GOXB G kullanıcısına yanıt
    sen bildiğin yere git hatalarını bu insanlar düzeltir türkiyede eşi benzeri yok helal olsun autocheck ekibine... reklam yapıyorum beni 40 lira zarardan kurtardılar senide görürüm orada sende gelirsin 1000 reklam yaparsın hadi eyvallah
  • burada computest denilen bilgisayarlı ikinci el test merkezlerinden bahsediyorsunuz her sektörde iyide vardır kötüde kötüye rastlayan hepsi aynı der ve şikayet eder iyiye rastlayan da çok iyi der övgüler yağdırır. servislerinde çok kötü olanları var hatta bu işi yapmayan firmalar var servis ekspertize bakmıyor computest merkezlerinde cihazların ölçümleri önemli tabi birde bu işten anlamalılar siz bir yere giderken görüntüye değil bilgiye bakın kendilerini bu konularda yetiştirmiş ne kadar usta var sonuçta insan her gün aynı dikkati veremeyebilir servise götürüp o kadar para verecek sözle cevap alacak evrak alamayacak tercih sizlerin aracı alanda parasını ödeyende aracı alan kişi sonuçta,
    araştırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 8 Aralık 2013; 22:56:44 >
  • Git işine çocuk mu kandırıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXB

Git işine çocuk mu kandırıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Serap_060606

Arkadaşlar geçen bi araç almak için servis ararken başkent sanayide snow computest diye bi yere gittik.aracı santim santim her yerini incelediler..çok memnun kaldım öneririm.

Biraz hort alıntı olucak ama sırf computestin bir bayiisini övmek için üye olunmuş . Forumdaki ilk ve tek mesajı.

• arkadaslar mehmet usta mehmet usta anlatıyorsunuz tşk ederiz de ankara dışından yabancı gelen birisi bu ustayı nasıl bulacak bir adres telefon özellikle adres bilgilerini tam anlamıyla verirmisiniz.
  • Valla bende yakınlarda 2. el araç alıcam kesinlikle servise götürmeyi düşünüyorum bu okuduklarımdan sonra hele ki ....
  • Bu konuda baya bir üyelik adı altında reklam yapılmış. Yöneticilerin uyanık olması lazım, insanlar tavsiye adı altında reklam yapıyor.
  • İlk mesajlarında falanca yer çok iyi...filanca yer çok iyi yazanlardan çok çok etkileniyorum..Hemen arabamı alıp dedikleri yere koşacağım...Mesaj 1 falan servis çok iyi..Hemde bir kaç kişi....Sipariş ile yazı ekledikleri açık görülüyor....Buradaki insanlar 15 yaşında çocuk değiller...Ayıptır..Reklam yapacağım derken gülünç olmayın...Saygılarımla..
  • Bir arkadaşım computeste gösterip boyasız diye aldığı arabayı satarken talip olan adam aynı yere götürüyor ve boya çıkıyor kendi boyasız dedikleri yere. Çok önemli bir yer değildi ama yalancı duruma düşmek kötü. Arkadaş çıkışmış tabi ben alırken bana niye boya var demediniz diye.

Diğer bir arkadaşım da computeste güvenip aldığı arabanın motorunda çok ciddi bir sorun çıktı. komple motor yaptırdı baya bir paraya.

Acaba bazen savsaklıyorlar mı diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar testlere boşuna para vermeyin.
    alacağınız aracın sahibi ile anlaşın.örneğin skoda ford ,bir ford bayisine gidin sıfır bir focusa bakın yarım saat pazarlık yapın,sonra almayı düşündüğünüz aracı takasa vermek istiyoruz deyin,adamlar sizin için beleşe test yaparlar,parayla görmeyecekleri arızaları bile kusur gösterip,fiyat kırmaya çalışırlar.sonrada bir sigortacı arkadaşa sigorta geçmişini plaka ve şaseden sorgulatın,ondan sonra paranız çoksada bir kompitest yaptırın.
    iyi formlar.
    araştırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 8 Aralık 2013; 22:58:01 >
    real olaylar... @GOXB
  • bu forumda tutmaz böyle şeyler boşa uğraşmasın kimse...
  • Telefonunu vererek gülünç duruma düşüyor daha farkında degil!!! Demekki hayatta buraya gitmemek lazım burada yalan söyleyen araca baktırırken neler söyler Allah bilir
  • tncyoo T kullanıcısına yanıt
    yorumları okudum üzüldüm yazan beni ilgilendirmez ama ben Konyada askerim tavsiye üzerine autocheck computeste gittim ... gayet porofesyoneller Konyadan ankara ya geldim 2011 DSG şanzımanı passat almaya servis dahil kimse ölçümü olmaz dedi ama sizin iftira atığınız yer ölçtü...burda sizmi yalancısınız işini yapan o insanlarmı?Bu arada orayı tavsiye eden kim biliyormusunuz?Ankara adliyesinde otomotiv le ilgili mahkemeye bakaN bilirkişi o bilirkişide oraya gidiyor...siz iftira atarken dikkat edin lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.