Şimdi Ara

2nci el arac alirken servis mi? computest mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
39.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NEDEN NOKTA SÖYLEYİM... 2004 SEAT 70 BİNDE İLK SAHİBİ OILDUĞUMUZ ARABAMIZI ALAN KILMI KIL ALICI ERKAYA YA GÖTÜRDÜ BİLEMEDİLER BOYALI ÇAMURLUGU BİLDİLER... NOKTA YA SOKTULAR SAĞ İKİ KAPI DEĞİŞMİŞ SOL ÖN KAPI FABRİKASYON MİKRON DÜŞÜK AMA ORJİNAL DEDİLER GERÇEKTEN DEĞİŞMİŞTİ SEAT ATA DA 2006 DA ONUN İÇİN NOKTA OTO TEST DERİM...
  • Arkadaşlar Merhaba,

İskenderundan araç alacağım ancak tanıdık ustam yok. Motor testi, kaporta durumu, yürüyen testlerini yaptırabileceğim Computest giibi oto ekspertiz yaptırabileceğim bir yer varmı ?
    İskenderunlu yada İskenderunu bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
  • Arkadaşlar müsadenizle konuyu hortlatıyorum.Anladığım kadarı ile ankarada iskitlerdeki computest bu konuda meşhur.Fakat ben bu işi eğer serviste yaptırmak istersem Birmot,kartaş vb yerlerden araba alacağım genel kontrol istiyorum diyemi randevu istiyorum genel jargon nasıldır?Birde yetkili serviste bu işlem için istenen güncel fiyatlar nelerdir bilginiz varmı?
  • ekspertiz iyi bence sokacaksın her yerine bakacaklar. boya motor yürür aydınlatmalar klima vs herşey performans turbo durumu egzoz emisyon.
  • Rapor vermeyen hiç bir yere götürmeyin,

Servis de rapor vermiyor ise hikaye,

1 ay önce eşime araç aldık. servise sordum ekspertiz yapıyormusunuz -evet (keşke rapor varmı diye sorsaydım)

aracın bakımlarının yapıldığı servis 150 TL aldılar rapor verilecek diye bekliyorum, 30 dakika sonra aynı masada oturduğumuz usta başı, ne soracan sor dedi, ee rapor nerde rapor yok

Adam yalan söylese söyledim dese ispatlayacak birşey yok

Adamlar servis kayıtlarına bakıp bilgi veriyorlar Rapor yoksa gerek de yok Bence (bir parça değişmiş mi boya varmı kontrol yok sallamasyon)

Nereye giderseniz önce rapor olup olmadığını ve nelerin kontrol edildiğini nelerin raporda olduğunu sorun

Ankara da varmı ne kadar iyi bilmiyorum ama alternatif
    http://www.otorapor.com/

• Elde bir belge olması tabiki kişinin faydasına olur,fakat diğer arkadaşlar ekseriyetle computest olayına "tırt" diye yorum yapmış oradan kafam karıştı :D
  • Nokta oto test google araştır. bu sayfada anlayan kimse yok... adam izmir den yazmış nokta ototest allah razı oolsun ben çakallardan kurtardın diye adamlar aracın geçmişini döküyor servis hikaye servis rapor vermez nedenini araştırın bulamazsanız bana sorun 2003 model bir arac alacaksınız kim bilir 18 yıllık geçmişini sadece nokta urfada ticari takside çalışmış aracı sarı kaplama yapmışlar ama nokta buldu evraksız çalışmaz ve asla af etmez derim... takdir senin adam burda yazmış uno yu yetkili servise km için götürdüm diyo hahahah hangi akıllı serviste una ya bakım yaptırır????? anlamıyorlar belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürkancan79 -- 19 Ocak 2018; 17:36:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.