Şimdi Ara

2nci el arac alirken servis mi? computest mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
39.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yine bir er yine computest savunucusu.

en temizi yetkili servistir. ilave olarak servis kayıtları varsa onlar da çıkıyor. binlerce TL vereceğiniz aracı alırken 50-100'den kaçmak çok saçma. daha sonradan başınız ağrımasın, yetkili servis please...
  • Bende uno vardı. ilk arabamdı. adam computeste sokmak istedi. tamam dedik gittik.
    adama sordu " km'si düşürülmüşmü, anlayabilirmiyiz " diye, adam onu anlayamayız burda dedi :)

halbuki servisde hem kmsini anlayabilirler, hem kazaları var mı, pert kaydı var mı onu görebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürkancan79

yorumları okudum üzüldüm yazan beni ilgilendirmez ama ben Konyada askerim tavsiye üzerine autocheck computeste gittim ... gayet porofesyoneller Konyadan ankara ya geldim 2011 DSG şanzımanı passat almaya servis dahil kimse ölçümü olmaz dedi ama sizin iftira atığınız yer ölçtü...burda sizmi yalancısınız işini yapan o insanlarmı?Bu arada orayı tavsiye eden kim biliyormusunuz?Ankara adliyesinde otomotiv le ilgili mahkemeye bakaN bilirkişi o bilirkişide oraya gidiyor...siz iftira atarken dikkat edin lütfen...

"otomotiv ile ilgili mahkemeye bakan" derken üstü kapalı mahkemeye vermekle mi tehdit oluyor bu ayrıca otomobile bakan mahkeme diye birşey yok Tüketici Mahkemesidir o dava açarken bana oraya açma dosyan geri döner

Avukat lazım olursa yardımcı olurum gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyoo -- 31 Ekim 2013; 19:42:13 >

• sen teğmen derken kendini özel kuvvetlerde felan sanıyorsun başımdan geçeni anlattım sadece dsg şanzımanı ölçen yer olarak orası var... savunmuyorum... sizin düşmanlığınız var belli... ama yanılıyorsunuz bir ilde birini sevmezsin ama bütün ili içine alırsın gibi sizin davranışınız... sizin objektif olduğunuzu söyleyememem er felan derken ... kendinizi kaptırmayın burası insanların paylaşım yeri... teşekkür ederim ...
  • gürkancan79 G kullanıcısına yanıt
    kayıtları yetkili serviste varsa km sini anlar ya yoksa nasıl anlar üstad?
  • sen teğmen derken kendini özel kuvvetlerde felan sanıyorsun başımdan geçeni anlattım sadece dsg şanzımanı ölçen yer olarak orası var... savunmuyorum... sizin düşmanlığınız var belli... ama yanılıyorsunuz bir ilde birini sevmezsin ama bütün ili içine alırsın gibi sizin davranışınız... sizin objektif olduğunuzu söyleyememem er felan derken ... kendinizi kaptırmayın burası insanların paylaşım yeri... teşekkür ederim ...(yanlışla cevabını ali beye yazmısım özür :))
  • tncyoo T kullanıcısına yanıt
    tanıdık bey tüketici mahkemesinin tayin ettiği bilirkişi ewet... saygılarımla... avukatlık bir sey yok ailemde avukat ta katipte var teşekkürler...
  • yetkili servise götürün sizin hee uno yetkili servis bakımlı değilse servis müleccimmi km sini bilsin servis o götürdüğünüz computest doğru söylemiş km den kim se anlayamaz... unutmayın lütfen sadece içindeki yıpranma payı göz önüne alınarak yorum yapabilir... birde son 2 yılda kaç km de türktuv e muayeneye girmiş o gelir işten anlamadığınız nasılda belli... gülünç duruma düşüyorsunuz...(birde yetkili servisten belge isteyin veriyormu? bakı n asl alamazsın ama paranı alır hemde 5 katı para alırlar tespitleri ise ehh ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 23 Kasım 2013; 21:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

Arkadaşlar testlere boşuna para vermeyin.
    alacağınız aracın sahibi ile anlaşın.örneğin skoda ford ,bir ford bayisine gidin sıfır bir focusa bakın yarım saat pazarlık yapın,sonra almayı düşündüğünüz aracı takasa vermek istiyoruz deyin,adamlar sizin için beleşe test yaparlar,parayla görmeyecekleri arızaları bile kusur gösterip,fiyat kırmaya çalışırlar.sonrada bir sigortacı arkadaşa sigorta geçmişini plaka ve şaseden sorgulatın,ondan sonra paranız çoksada bir kompitest yaptırın.
    iyi formlar.

Hortlatıyorum ve tebrik ediyorum!
    40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yeminle hahah, bravo!
  • insanlar sıfır araç ını garanti bitene kadar yetkili servise götürüyor bitince hemem özel servise gidiyor... sizin bahsettiğiniz UNO :) modeli belli onu kim götürür yetkili servise yarı parası kadar masraf öder komiksiniz... ve tercübesiz olduğunu aşikar... vee yetkili servis denınce çalışan elemanın kapasitesi nedir nerden biliyorsun?bilgisayardan araca bakacak sana ordan bilgi verecek ve servisler rapor vermez araştır neden bilmiyorsun o senın servis dediğin milyonlarca tazminat ödedi yanlış rapor verdiği araç sahiplerine şimdi kaldırdılar parasını alın aracı test edin ama rapor yok neden? ve motor ölçemezler ölçmezler... saygılarımla burdan insanları yanlış yönlendiriyorsunuz...
  • hafta içinde araba alma durumum var, erciyes sanayi sitesinde mehmet usta varmış.. herkesin memnun kaldığı ve tavsiye ettiği, oranın adresini bilen varmı..? alınacak araç 2007-2008 dizel hingline passat olacak..
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    4 kişilik uzman ekip ve içlerinde mehmet ustada var o yer nokta autocheck computest diye firmaları var... google yaz ... çıkar @kahtalı_mıçı
  • alibey yetkili serviste km anlayamaz bakımları orda ise computere girer size söyler yoksa.... ve pert kaydını servis söyleyemez yapılan işlemi söyler... asgari ücretle çalışanlar elemanlar neticede servisdekiler araştırın ...
  • quote:

4 kişilik uzman ekip ve içlerinde mehmet ustada var o yer nokta autocheck computest diye firmaları var... google yaz ... çıkar @kahtalı_mıçı

3-4 ay oluyor arac alindi, tesekurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

sa nokta autocheck mehmet ustaya gosterıp mı aldınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

quote:

Aleykumselam, hayir kendim baktim inceledim.. Saticida dogru birisiydi soyledigi gibi arac orijinaldi ve aldim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aleykumselam, hayir kendim baktim inceledim.. Saticida dogru birisiydi soyledigi gibi arac orijinaldi ve aldim..

kendınıze guvenıp almanız ıyı de buyuk rısk almıssınız bı yere gostermeden almakla ortada bı suru uckagıtcı var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendınıze guvenıp almanız ıyı de buyuk rısk almıssınız bı yere gostermeden almakla ortada bı suru uckagıtcı var

Hocam o kadar cok passat baktim ki yari usta oldum artik.. Bir bakista anlayabiliyorum, computestlere goturup baktirmaya gerek yok.. Simdiye kadar aldigim tum arabalarimi ben kendim analiz edip baktim aldim.. Binlerce sukur ki hic birisinde sorun yasamadim..
    Satan kiside zaten durusundan az cok kendisini ve arabasini belli eder..

• quote:

kayıtları yetkili serviste varsa km sini anlar ya yoksa nasıl anlar üstad?

vw audi seat ve skoda araç almak istiyorsan ve de izmirdeysen naim ustayı bul.

aracın orjinal kilometresini beyinden okuyan bir yazılım kullanıyor. naim usta olmasaydı 380 bin km deki seat cordobayı 92bin diye kakalayacaklardı bana.

forumun başka bir sayfasında bu ustadan söz etmiştim.
    ben uşaktayım ve seat cordoba aracım var.
    orjinal 78 binde bir tane bulduk sayesinde.
    Allah razı olsun.
    tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • Ikisi de değil işini bilen eş dost akrabadan oluşan usta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.