Şimdi Ara

2si arasında hangi dijital piyano.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyanoya başlayacağım 4000 tl civarı bütçe var iki model arasında kaldık.. Hangisini tavsiye edersiniz

Biri Casio ap270

www.hepsiburada.com
    Casio Ap270 Celviano Dijital Piyano Tabure Ve Kulaklık İle Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/casio-ap270-celviano-dijital-piyano-tabure-ve-kulaklik-ile-p-HBV00000B515D?magaza=Hepsiburada

Diğeri

Roland Rp30

www.hepsiburada.com
    Roland RP30-CRL Gül Ağacı Dijital Piyano Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/roland-rp30-crl-gul-agaci-dijital-piyano-p-HBV0000013NKL?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 3 Aralık 2018; 22:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Casio teknik özelliklerde daha üstün gibi ancak gidip görmeni tavsiye ederim. Roland casiodan daha iyi bir marka piyano konusunda rakamlar yanıltıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 4 Aralık 2018; 10:1:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Casio teknik özelliklerde daha üstün gibi ancak gidip görmeni tavsiye ederim. Roland casiodan daha iyi bir marka piyano konusunda rakamlar yanıltıcı olabilir.
    Teşekkürler araştırıyorum şimdilik

• Hocam ikisini de denedim ve ben kararımı AP270'den yana verdim. Bu arada ben yeniyim, bir süredir org ile çalışıyordum ama artık yetersiz gelmeye başlamıştı. Bu yüzden size de deneyip almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Hocam ikisini de denedim ve ben kararımı AP270'den yana verdim. Bu arada ben yeniyim, bir süredir org ile çalışıyordum ama artık yetersiz gelmeye başlamıştı. Bu yüzden size de deneyip almanızı tavsiye ederim.
    Teşekkürler.. Tercihinizin nedeni teknik özelliklermi acaba

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki ürünün de tüm özelliklerini kullanacak seviyede değilim (mesela kağıt üzerinde yazan maks. polifoni vs.), ikisi de güzel cihazlardı. AP-270'in ses kalitesi, tuşesi falan bana daha iyi geldi. Size de tavsiyem ikisini de deneyin, hangisini severseniz onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 5 Aralık 2018; 23:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Hocam iki ürünün de tüm özelliklerini kullanacak seviyede değilim (mesela kağıt üzerinde yazan maks. polifoni vs.), ikisi de güzel cihazlardı. AP-270'in ses kalitesi, tuşesi falan bana daha iyi geldi. Size de tavsiyem ikisini de deneyin, hangisini severseniz onu alın.
    Teşekkürler yardımınız için saolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butcene uygun bir yamaha al ki en basindan degistirme ihtiyacin fazla olmasin..yamaha disindaki markalarin ust duzey kalite olanlari belki esdeger yamahalari aratmaz ama yine de butce asagilara indikce illaki yamaha diyorum. bende casio px750 ile basladim su an yamaha clp525 var hala.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.