Şimdi Ara

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert.erdem

İşte toplumda insanlar büyüklerini örnek alır ve üslubunun böyle olmasının nedeni de ortada neyse Türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum zaten görmezsin merak etme.
    Umarım daha iyi insanları örnek alırsın bundan sonra kendine

Nolur gitme kardeş bu ülke sensiz ne yapar,sana ihtiyacımız var ülkeyi yüzüstü bırakıp gitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 5 Nisan 2014; 18:32:40 >
  • Beyler öncelikle program için teşekkürler, şunu belirtmek isterim sırf eleştiri yapmak için yorum yapan tipler var, maalesef bu tür insanlar ağ zınızla kuş tutsanız beğenmezler, Onun için bu tür yorumlara fazla aldırış etmeyin, canınızı sıkmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SpeedStep

1ms tepki suresi Samsung'un monitorunde. (:

• windowsun tükürdüğünü yalaması iyiye işaret

• 2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı
    2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Nisan 2014; 19:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan_190735

quote:

İşte toplumda insanlar büyüklerini örnek alır ve üslubunun böyle olmasının nedeni de ortada neyse Türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum zaten görmezsin merak etme.

Nolur gitme kardeş bu ülke sensiz ne yapar,sana ihtiyacımız var ülkeyi yüzüstü bırakıp gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden videoyu izlemeden önce bize anket sorusu sorup zorla cevaplamaya yönlendiriyorsunuz? Kredi kartı kullanmıyorum ve sorunuzu cevaplamak da istemiyorum. Altı üstü bir soru tıkla gitsin demeyin lütfen. Videounuzu izlemek istiyorum ama bu tarz dayatma tutumunuzu doğru bulmuyorum. Bu anketin amacı nedir? Forumdaki üyelere zorla cevaplatıp karşılığında kar gütme gibi bir amacı mı vardır? Cevabınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

quote:

Gençler ben zaten seviyesiz olduğunuzun farkındaydım ama bunu herkesin gözüne sokmaya gerek yoktu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

quote:

Gençler ben zaten seviyesiz olduğunuzun farkındaydım ama bunu herkesin gözüne sokmaya gerek yoktu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rızası için biri şu dekora el atsın artık, ofiste bir sehpanız yok mu bütün program Talha'nın kolu laptopa çarptı.

Bir de eskiden bol bol anket koyardınız anketler geri dönsün lütfen

• toki sağolsun ülkenin her tarafını betonla kaplıyor

@Speed-Step

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 6 Nisan 2014; 0:35:48 >
  • imparator632 kullanıcısına yanıt
    Niye açsınlar ? Bu hükümet büroyu basar bu gazla ondan mı açsınlar. Yav aklınız fikriniz var başka yerden duydugun lafları buraya kendi fikrinmiş gibi yazacağına biraz mantıklı düşünmek lazım.

@ sercan_190735
    3.köprü trafiği çözemez, taptığınız rte zaten bunu ist belediye başkanıyken kendide söylemişti açıp bakın mantıklı düşünmemiş demek.

Neyse ya bir sonuca varılmıyor bizim milletle herkes kendi görüşüne öyle bağnaz inanmış ki fikrinin değişmesi mümkün değil. "Yiyor ama çalışıyor","herkes yiyor" gibi cümlelerle kendi tarafını haklı göstermeye çalışan milletten ne hayır gelir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 6 Nisan 2014; 1:58:54 >
  • Raven~ kullanıcısına yanıt
    Ben neyden bahsediyom sen neyden bahsediyon kardeş işine bakya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator632 -- 6 Nisan 2014; 1:18:00 >
  • Olayı yanlış anlamışsınız gençler adamlar programda istanbul belediyesini niye kadir topbaş aldı neden sarıgül kazanamadı diye tartışmadı ki. Kendilerini alakadar eden bir sektörle ilgili bakanlıklardan bir istekte bulundu ki bunda sonuna kadar haklı. Kaç taneniz sanki orijinal oyun alıyorsunuz da bu söylenene laf yapıyorsunuz. Mesut bey bence tamda yerinde olan bir şey söyledi. Bizim ülkede oyunlar çok pahalı. Hem kutulusu hem de sanal oyun marketleri nereden tutarsan tut pahalı. Sen bu oyunun fiyatını vermek yerine doğal olarak korsan indireceksin ve haliyle kalkıp ta Türkçe dil desteği filan bekleyemezsin. Bakanlığın bu işlerle uğraşması lazım. Yoksa bakanlıkta ki adamlar yasa yapmakla aracılık yapıp insanına daha iyi malı daha ekonomik bir şekilde kazandırmak dışında ne işi var ki. Gümrük bakanlığı oturduğu yerden aletin parası kadar vergi istiyor. Sanki gümrük bakanlığı ne iş yapacaksa, hudut sınırı dikecek sanki. Bilim, sanayi ve teknoloji bakanlığı kalkıp oyun stüdyosu kuracak hali yok herhalde kanunlar çıkaracak firmalarla görüşme talep edecek halkın isteğini sorgulayacak. Bunları yapmazsa bu adamlara o kadar maaş vermenin bir lüzumu yok. Hatta bu bakanlıklara ihtiyaç yok. Zaten kimseyi umursadıkları yok ki. Bu bakanlıklar bugün kapatılsın kimse yokluğunu fark etmez. Gençler azıcık mantıklı olup düşünün siyasetle işimiz olmaz teknoloji sitesi burası burada sadece teknoloji konuşun diyorsunuz ama o teknoloji haybeye gökten inmiyor. Parası senin benim cebimden ödeniyor ve o adamlar o mevkilerde duruyorlarsa sizin için sizin paranızla duruyor. Azıcık aklınızı başınıza devşirin. Herkes kendince bir bahane bulur kaçarsa siz daha çok söğüşlenmeye devam edersiniz.

• Geçerliliğine inandığım bir söz var: Elin ağzı torba değil ki büzesin. Siz yapılan eleştirileri doğal olarak değerlendiriyorsunuz, ama özellikle fazla upvote almamış olanları çok ciddiye almayın derim. Yaptığınız işi beğenenlerin çoğunlukta olduğuna inanıyorum.
    Burası bir teknoloji sitesi sizden beklenen siyasi duruş göstermenin olmayacağını olmaması gerektiğinin farkındayım ki şu anki duruşunuz gayet tutarlı, televizyon kanalları gibi bir oraya bir bu tarafa dönmüyorsunuz. Şu anda kesinlikle televizyon kanalları yerine sizi tercih ederim. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

• Mesut en klasik yanılgılardan birine düşüyor, izlniyorum o halde sözümü de dinletirim mantığıyla siyasete girip girip çıkıyor..Kimsenin siyasi söylemlerini salladığı yok yorumlardan görüldüğü üzere..Aynı chp gibi sosyal medyaya baksan tek başına iktidar seçim günü geliyor hiç bir yerde yok..Ekranın büyüsüne fazla kaptırıyor mesut..

Mesut şunuda açıklayıversin bi zahmet! Bu youtube bu twitter ne zaman kapatılabilir, hangi şartlar oluşmalı ki müdahale meşru olsun, yoksa zinhar dokunulmaz falan mı sanal kutsallarımız mı var artık?

Sempatik bi adamsın hepsi o kadar, yoksa türkiyenin aradığı yeni lider falan değilsin girme bu toplara belliki hamurunda yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 6 Nisan 2014; 16:03:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BF çıktığı gün satın aldım premium da almıştım oyunun artı yöne savaş atmosferi ve tabii ki grafikleri ben gtx 680 oynuyorum geçtiğimiz gün 8 saat aralıksız oynadım arkadaşımla ve oyundan atma gibi bir sıkıntımız hiç olmadı lakin başınıza şundan gelebilir eğer dns ayarlarınız otomatik değilse yüksek ping ile oynuyorsunuz diğer arkadaşınız ile parti yapınca dns ayarlarınızın otomatik olması gerekli burası çok önemli yani sen otomatik oynuyorsun ama arkadaşın dns değiştirip senin oyununa giriyorsa misal almanya sunucularına ortalama 40 ping ile bağlanırsın ama o 140 ve 160 ping ile yanına gelir buda oyundan atmaya kadar birçok sorunu yanında getirir önemli not.

• Bu arada mesut abi nin dediği bikafalar.com çok güzel bir site keşke her programda farklı sitelerden de bizi haberdar etseniz, çok beğendim gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 6 Nisan 2014; 17:51:20 >
  • "Benim monitorumun milyar renk göstermesi lazım. Doğru renk benim için çok önemli." Mesut bey Universal studyoları ile çalışıyo galiba. Milyar renklik bir çalışma en yakın zamanda bekliyoruz :D

• Arkadaşlar hava kirliliğinin sebebi Çin in nüfusu değil. Tamam nüfus artınca emisyon da artıyor ancak bu boyuttaki sorunun sebebi bu değil.

Bazı godomanlar istese sıfır emisyonlu bir dünyada yaşayabiliriz. Güneş enerjisi ile dünyanın şu anki enerji ihtiyacının 4000 katını karşılayabiliriz.

Olay Çin in enerji ihtiyacının %80 ini kömürden karşılamasından kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.