Şimdi Ara

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.allkeyshop.com rus keyler burada satılıyor.

• Casual oyun diye diye de hepten ayağa düşürdünüz. 0,99$ dandikten öteye gitmekten zorlanan bazı mobil oyunlar ile gayet eğlenceli düzgün konsol oyunları aynı kefeye koyup causal da causal diyip gidiyorsunuz. Herkes aynı şeyi yapıyor.

• BF4 konusunda bende sikinti yasiyorum.Oyunu hem pc hem ps4 icin aldim.PS4 e almamin sebebi Mesut bey in ps4 versiyonunu gorsel olarak yerden yere vurmasiydi ki ben de hakikati kendi gozumle gormek icin aldim.Sonuc ise yillardir pc de oyun oynayan birisi olarak ben AA ve cozunurluk disinda kesinlikle pc ultra ayarlar oldugunu soyluyorum ki DF de zaten bunu onayladi.Neyse oyun gercekden sorunlu.Internet baglantim cok iyi olmasina ragmen her iki platform da da surekli lag problemleri yasiyorum.Cok nadir oyundan atmalar olabiliyor.Save dosyasi kaybi olayi duzeldi.Yine de cok sikinti var oyunda.

295x2 de gozum kaldi.Butceye bakip degerlendirme yapicam.Gercekden cok fena bi kart.

Cin in durumu cok vahim.Gerekli onlemler alinmazsa cok daha ciddi boyutlara tasindiginda artik geri donulemez seylerin olmasindan endise ediyorum.Sirf kapitalist duzen ayakta dursun diye bi ulkeyi hem insan haklari konsusunda hem de uretim ve maliyetleri nedeni ile resmen cokuse surukluyoruz.Cin hukemetinin bunlara nasil izin verdiginide anlamak gercekden cok guc.Umarim oradaki insanlar bu eziyetten olabildigince erken kurtulabilirler.

• Alkış...!

• abi bende rusyada yasayan bı takıpcınızım burda orjınal kutulu oyun ve flim satısı cok fazla ve parakende cok fazla ındırım yapılabılıyor ve vergılerde bızım ulkedekı vergılerle yarı yarıya nerdeyse en basıdınden burda tıfanfall kutulu su 1000 ruble fılan ortalama bunu toplu alısda 750 rubleye fılan alabılırsın buda 46 lıra fılan yapıyo bazı uyanık ınsanlarda bunların uzarıne bellı bır ker koyup turkıyedekı fıyatdan daha ucuza satabılıyorlar aslında aldıgınız o oyunlar aslında kutulu oyun buda bızım vatandaşların isine gelıyor.bır ornekde vermek gerekırse burda bazı kutulu oyunlar steam ve orjinden bıle ucuza gelebiliyor. roma towal war 2 burada kutulusu 500 600 ruple arası steam de oyun 900 rubleden satılıyor.yardımcı olabılmısındır issallah
  • Köprü ayağına dersiniz trafikten dem vurursunuz.Beton beton diyorsunuz 14 milyon insan yaşıyor o şehirde napacak bunlar ağaç kovuğunda mı yaşayacaklar.Birşeyi eleştirirken mantıklı eleştirin..
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu çok beğeni almış yorumlarımı değiştirip başka bir şey yazmak vardıda. 120 Gün ban yemiyek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi sen twitter' ın açılmasına sevineceğine eliştirsene burda niye büro açmıyolar vergi vermiyolar diye madem tarafsızsın...!

• Akıllı ütüye neden yorum yapamıyoruz?

• PS4 Battlefield 4 /Zeistx :

Oyunda sorunlar devam ediyor , DLC olmayan haritalarda daha önce hiçbir lag yokken dün akşam acaip lag oldu ,

Naval Strike zaten oynanması imkansız lagdan geçilmiyor.Second Assault & China Rising DLC olarak en iyi maplar ve LAG'sız oyun olarak en iyi DLC'ler olarak görüyorum ,

Fakat yinede acaip lag dolu haritalar oynanmıyor.

• Mesut Abi neden en sonda Talha ReiZ'i konuşturmadı ya. Kamuoyu Talha Abidin açıklama bekliyor.

Ek olarak Mesut Abi'nin sürekli alayvari bir tavırla belirttiği "Bana şakirt diyorlar" sözü kabak tadı verdi. Önce Mesut Abi şakirt kelimesinin anlamına baksın. Şakirt dediğimiz kişilerin davasını anlamaya çalışsın.

• Öncelikle Mesut Çevik ve Talha Aynacı'ya böyle programlar yaptıkları için çok teşekkür ederim.Gayet başarılılar.Bf4 konusuna gelirsek Battlefield 2'den sonra bence düşüş başladı zaten.Grafikler gelişti çok güzel ama bir bf1942 ve bf2 zevkini veremiyor gibi.Bf4'te çok önemli lag sorunları var ve bazen insanı çileden çıkarıyor.İlk başta dedim sorun bende mi ancak baktım çoğu kişide bu sorun var.Xbox one konusuna gelince Mesut Çevik sadece teknik tarafını eleştiriyor.Ayrıca bu kendi görüşüdür isteyen Ps4 isteyen Xbox one alabilir bence bunu uzatmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 5 Nisan 2014; 16:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_190735

Köprü ayağına dersiniz trafikten dem vurursunuz.Beton beton diyorsunuz 14 milyon insan yaşıyor o şehirde napacak bunlar ağaç kovuğunda mı yaşayacaklar.Birşeyi eleştirirken mantıklı eleştirin..

81 il ve 75 milyon nüfusa sahip bir ülkede 1 şehirde 15 milyon insan yaşamasını yapılanma sorunu olarak görmeyip gayet doğal bir olay gibi karşılaman mantıklı bir şey yani?
    Tek bir ile bu kadar insan göç ediyorsa bu ülkede iktidarlar ülkeyi düzene sokamıyor demektir ha tabi bu inşaatlarda köprülerdeki ihale olaylarına hiç girmiyim senin mantık anlayışın ülkenin 1/5'ini tek şehire koymaktan öteye gidemiyor zaten
  • Tebrik ederim o dizüstü düşmedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mert.erdem

quote:

Köprü ayağına dersiniz trafikten dem vurursunuz.Beton beton diyorsunuz 14 milyon insan yaşıyor o şehirde napacak bunlar ağaç kovuğunda mı yaşayacaklar.Birşeyi eleştirirken mantıklı eleştirin..

81 il ve 75 milyon nüfusa sahip bir ülkede 1 şehirde 15 milyon insan yaşamasını yapılanma sorunu olarak görmeyip gayet doğal bir olay gibi karşılaman mantıklı bir şey yani?
    Tek bir ile bu kadar insan göç ediyorsa bu ülkede iktidarlar ülkeyi düzene sokamıyor demektir ha tabi bu inşaatlarda köprülerdeki ihale olaylarına hiç girmiyim senin mantık anlayışın ülkenin 1/5'ini tek şehire koymaktan öteye gidemiyor zaten

Sen niye istanbulda yaşıyorsun git diğer illerde yaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BF4 oynuyordum 400 saatim var bf4 de bf4 komplesi hata siyah erkandan ea online hatasidan tutnda oyun ıcı bug net code kadar daha bir cok hata var windows 8,1 50 lira aliyorum baya uygun degilmi gayet yasal ve orjınal aktivasyonu var microsoft 500 liraya sata dursun biz bi sıfır sildik

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

1.si hala anlamakta zorluk yaşadığınızın farkındayım ama tekrar anlayabileceğiniz bi seviyede tutmaya çalışacağım yazıyı ben insanların neden hepsi İstanbul'da yaşıyorlar gidip başka şehirlerde yaşasınlar demiyorum sorun da bu değil zaten neden insanlar İstanbul'da yaşamak zorunda kalıyorlar. Aynı koşullar neden diğer illerde sağlanmıyor. Umarım anlayabilmişsinizdir bu sefer

2.si bu merakının nedenini anlayamadım ama okulum İstanbul'da başka bir ilden gelip gitmek sıkıntı olurdu biraz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.si hala anlamakta zorluk yaşadığınızın farkındayım ama tekrar anlayabileceğiniz bi seviyede tutmaya çalışacağım yazıyı ben insanların neden hepsi İstanbul'da yaşıyorlar gidip başka şehirlerde yaşasınlar demiyorum sorun da bu değil zaten neden insanlar İstanbul'da yaşamak zorunda kalıyorlar. Aynı koşullar neden diğer illerde sağlanmıyor. Umarım anlayabilmişsinizdir bu sefer

2.si bu merakının nedenini anlayamadım ama okulum İstanbul'da başka bir ilden gelip gitmek sıkıntı olurdu biraz :)

1.si anladım orayı merak etme
    2.si okulun bitince seni görmiyeyim burada o kadar zaten yer yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.si anladım orayı merak etme
    2.si okulun bitince seni görmiyeyim burada o kadar zaten yer yok.

İşte toplumda insanlar büyüklerini örnek alır ve üslubunun böyle olmasının nedeni de ortada neyse Türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum zaten görmezsin merak etme.
    Umarım daha iyi insanları örnek alırsın bundan sonra kendine

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.