Bildirim
2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlık çok doğru
-
başlık süper
edit: İlk defa bu kadar erken geldim ya bu projeyi ilk kim akıl ettiyse süper bir şey yapmış teknoloji ve oyun muhabbeti yapmayı aslında çok seviyorum ama çevremde hiç muhabbet edebilecek kimse yok 1 saat sanki ben de muhabbet ediyormuşum gibi süper oluyor iyi ki varsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosiss -- 4 Nisan 2014; 22:18:07 >
-
Başlık manidar olmuş yine:) -
Şu logo değişmeli artık Talhayı adamdan saymıyorsunuz herhalde.
-
Yorumum üstte gözüksün diye hemen yazdım :)
-
ilk defa önlerden başlık fena :D
-
Shadow of the Mordor iyi bir oyun olacak gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çin'in olayı Lorax animasyon filmine benzemesin :/
-
Allah'ınızı seviyorsanız siyaset tartışmayın.
Windows Phone, Android, Ios tartışın.
Xbox One, Ps4 tartışın.
Amd, Nvida tartışın.
Siyaset tartışmayın hiç zevkli olmuyor.
-
Başlık çok doğru ''Güzel Türkiye'mde böyle insanlar oldukça biz daha çok geri gideriz'' Not: YouTube 'da açılır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeaRaa -- 4 Nisan 2014; 21:06:10 >
-
yerimizi alalım
-
Birileri havayı kirletiyor herkes soluyor
Çin nüfusu bütün dünyayı tehdit eder durumda.
1,351 milyar (2012) -
Merhabalar,
Cinsiyetim kadın, yaşım 44' ten büyük ve çocuğum var. Çocuklarımla ilgilenmekten ziyade; teknoloji haberlerini takip ediyorum.
Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, yakın zamanda ticari araç almayı düşünüyorum. Çünkü manyağım ben.
Kredi kartı ödüllerimi, hem uçuş mili hem puan olarak kullanıyorum. Eğer ödülüm varsa uçarım, hiç bekletmem. Geçen, hiç gereği yokken sırf ödülüm var diye Adana' ya uçtum.
Bana uçuş önceliği sağlayan karta sahibim ama önceliğimi hiç kullanmayıp hep en son ben uçuyorum, ben uçtuğumda herkes inmiş oluyor.
Online alışveriş yapmıyorum. Bakkala sepet uzatıyorum.
Bir de son olarak anket doldurmaya bayılırım sırf anket doldurmak için sayfalarınızı sürekli refresh ediyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: trapattoni11
Merhabalar,
Cinsiyetim kadın, yaşım 44' ten büyük ve çocuğum var. Çocuklarımla ilgilenmekten ziyade; teknoloji haberlerini takip ediyorum.
Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, yakın zamanda ticari araç almayı düşünüyorum. Çünkü manyağım ben.
Kredi kartı ödüllerimi, hem uçuş mili hem puan olarak kullanıyorum. Eğer ödülüm varsa uçarım, hiç bekletmem. Geçen, hiç gereği yokken sırf ödülüm var diye Adana' ya uçtum.
Bana uçuş önceliği sağlayan karta sahibim ama önceliğimi hiç kullanmayıp hep en son ben uçuyorum, ben uçtuğumda herkes inmiş oluyor.
Online alışveriş yapmıyorum. Bakkala sepet uzatıyorum.
Bir de son olarak anket doldurmaya bayılırım sırf anket doldurmak için sayfalarınızı sürekli refresh ediyorum.
Ciddi ciddi okuyorum ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çinin nufusuyla hava kırlılıgını nne alakası var ? hındıstanda cın kadar nufusu var havası kırlı degıl, çin'de sanayı var nerdeyse herşeyi çinde uretıyor dunya senın benım gıydıgımız tasıdıgımız hersey orada uretıldıgı ıcın havaları kırlı cahiller.
-
Kamuda mı çalışıyon özelde mi? -
LOGO'da Ersini görüyorum oradan aklım ersine gidiyor, sonra Ersin ne yapıyor acaba diyorum, sonra hala neden LOGO da Talha Reyizimiz yok diyorum, Sonra giden unutuluyor diyorum Vs Vs. konu dağılıyor yapacağınız bir LOGO :)
Benzer içerikler
- gmail toplu mail silme
- xiaomi whatsapp sorunu
- instagram algoritma sıfırlama
- twitter video indirme nasıl olur
- tiktok para kazanma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X