Şimdi Ara

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: ynskrmk

Yorumum üstte gözüksün diye hemen yazdım :)

Kıllık değil mi :)

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı

:) bende kıllık olsun diye yazmıştım. Google Playdekilere sitem

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Çinin nufusuyla hava kırlılıgını nne alakası var ? hındıstanda cın kadar nufusu var havası kırlı degıl, çin'de sanayı var nerdeyse herşeyi çinde uretıyor dunya senın benım gıydıgımız tasıdıgımız hersey orada uretıldıgı ıcın havaları kırlı cahiller.

Düşünsene hepsinin aynı anda gaz çıkardığını
    Ya arkadaşım kirliliği sadece sanayi tek başına mı oluşturuyor? Sanayi de çayır çimen gibi kendi kendine filizleniyor galiba
    Ne kadar çok insan varsa o kadar çok sanayi, taşıt vs vs olur. Ayrıca çinliler hindistana nazaran daha fazla büyük şehirlerde yaşıyor.

• quote:

quote:

Çinin nufusuyla hava kırlılıgını nne alakası var ? hındıstanda cın kadar nufusu var havası kırlı degıl, çin'de sanayı var nerdeyse herşeyi çinde uretıyor dunya senın benım gıydıgımız tasıdıgımız hersey orada uretıldıgı ıcın havaları kırlı cahiller.

Ya arkadaşım kirliliği sadece sanayi tek başına mı oluşturuyor? Sanayi de çayır çimen gibi kendi kendine filizleniyor galiba
    Ne kadar çok insan varsa o kadar çok sanayi, taşıt vs vs olur. Ayrıca çinliler hindistana nazaran daha fazla büyük şehirlerde yaşıyor.

Enerjisinin % 72 'i kömür nüfusuna göre hesapla muazzam bir rakam, buna sanayi ekleniyor, her saat başı yeni kömürle çalışan santral açıyorlar. Evet çayır çimen gibi sanayi filizleniyor.

• quote:

quote:

quote:

Enerjisinin % 72 'i kömür nüfusuna göre hesapla muazzam bir rakam, buna sanayi ekleniyor, her saat başı yeni kömürle çalışan santral açıyorlar. Evet çayır çimen gibi sanayi filizleniyor.

Benim demek istediğim; Volkan patlaması yada meteor düşmesi dışında solunan havayı değiştiren hep insanlardır.

• Teşekkürler. İzleyelim
  • Youtube 29 gecesinden bu yana açık ?

• Paralel mesut diyebiliriz sanırım artık, mahkeme kararlarının yorumlarıyla açlıyor programlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim demek istediğim; Volkan patlaması yada meteor düşmesi dışında solunan havayı değiştiren hep insanlardır.

Malesef öyle, ama yapacak bırseyde yok fosıl yakıt ne zaman bıter o zaman rahatlarlar Çin'de bolca kömür madenleri var ucuz enerjı.

• İzleyelim bakalım.
  • Hd versiyonu çalışmıyor
    video bulunamadı diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Merhabalar,

Cinsiyetim kadın, yaşım 44' ten büyük ve çocuğum var. Çocuklarımla ilgilenmekten ziyade; teknoloji haberlerini takip ediyorum.

Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, yakın zamanda ticari araç almayı düşünüyorum. Çünkü manyağım ben.

Kredi kartı ödüllerimi, hem uçuş mili hem puan olarak kullanıyorum. Eğer ödülüm varsa uçarım, hiç bekletmem. Geçen, hiç gereği yokken sırf ödülüm var diye Adana' ya uçtum.

Bana uçuş önceliği sağlayan karta sahibim ama önceliğimi hiç kullanmayıp hep en son ben uçuyorum, ben uçtuğumda herkes inmiş oluyor.

Online alışveriş yapmıyorum. Bakkala sepet uzatıyorum.

Bir de son olarak anket doldurmaya bayılırım sırf anket doldurmak için sayfalarınızı sürekli refresh ediyorum.

İşte DH'nin aradığı kişi!

• Talha abi, Mesut Çevik; Ps4 Leş bir cihaz diyince bayağı sinirlenmiş gibi duruyor.

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı
  • Windows 8.1 Update 1, 2 Nisanda MSDN kullanıcılar için indirmeye sunuldu. Normal kullanıcılar için 8 Nisanda gelecek.
  • iyiki varsınız pampalar :D

• Age of Mythology ya, Steame gelsin, hemen alacağım. Intro müziğini tekrar duymak bile içimi kıpır kıpır ettirdi.

• Şu reklamlar, anketler falan insanların psikolojisini bozdu. Başta ben
  • Şu videoları indirirken devam etme özelliği neden yok ya %99 a gelipte durunca kafayı yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüzüğüKayıpFrodo -- 4 Nisan 2014; 22:12:10 >
  • Oh b yeni bir 2 si 1 e daha kavuştuk :)

• Videoyu niye HD izleyemiyorum?!

• Programda sırıtan bir şey var!

Kendilerini çok önemseyip yorumlarıyla dünyaya çeki düzen verme adına konulardan kopuyorlar..

Arka planları olmadığı çok belli oluyor yalnız, hadi 3. köprüyü durdurduk desen "tamam" dışında bir cümle gelmeyecek havası var ikisinde de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 4 Nisan 2014; 22:17:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.