Şimdi Ara

Yeni nesil Google Asistan 10 kat hızlı cevap veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı asistan dendiğinde akla gelen ilk uygulama hiç şüphesiz Google Asistan. Bugün düzenlenen Google I/O 2019 etkinliğinde Google Asistan'ın "yeni nesle" geçtiğinden bahseden firma oldukça şaşırtıcı bir demo gerçekleştirdi. Google Asistan, sorulara 10 kat daha hızlı cevap verebiliyor.

100 GB veri 0.5 GB'a indirildi 

Google Asistan'ın bu başarısının altında sesinizi algılamak için kullandığı verinin telefonunuza yerleştirilmesi yatıyor. Normal şartlarda sunucularda tutulan bu veri 100 GB'ın üzerindeydi. Google özel bir çalışma yaparak veri boyutunu 0.5 GB'a düşürmeyi başardı. Böylece 0.5 GB'lık veriyi telefonunuzun içerisine indirerek çok daha hızlı bir Google Asistan deneyimi yaşayabileceksiniz.

Hızın yanında Google Asistan'a farklı fonksiyonellikler de eklenebilecek. Örneğin etkinlik sırasında Google Asistan peş peşe sorulan tüm sorulara kesintisiz cevap verebildi. Daha öncesinde sunucu ile bağlantı gerektiği için böyle bir özellik getirilemiyordu.

Ayrıca Bkz.Google'dan 3 boyutlu arama sonuçları
    Yeni özellik oldukça heyecanlandırıcı. Ancak kullanılabilir olacağı tarih şu an için belli değil. Sadece bu yılın sonlarına doğru "yeni Pixel akıllı telefonlarla" birlikte geleceği belirtildi. Haberimiz içerisinde bahsettiğimiz demoyu aşağıdaki videodan inceleyebilirsiniz.

• Mi 8 de daha voice match aktif bile değil

• Türkiye'de aktif değil.

• Türkiye de voice match yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunları yapması için birine söylesen bi yerde patlar hata yapar 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: burgunaydin

Türkiye de voice match yok
    Ben bir şekilde açığını bulup aktif ettim. Gayette çalışıyor google asistan.
  • Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt
    Bikere bende yapmıştım kapalı görünüyor ama çalışıyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.