Şimdi Ara

2si1 'Değişken' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • petrol fiyatlari rusyayi sikistirmak icin ozellikle indiriliyor..amerika suudi arabistanin zararini karsilamak sartiyla fiyatlari indirmesini sagliyor.. rusyayi sikistirabilmenin tek yolu bu .. dolar iki katina cikti bu yuzden rusya da... rusyada yasadigim icin bu konuyu kesin olarak soyleyebilirim size...

• 60:27 de sağ taraftaki parmağa dikkat :D
    Ah satyolar :D

• Türkiye'de neden bu lise öğrencileri böyle şeyler yapmıyor muhabbetine yorumum: Türk oyun siteleri eğer yabancı sitelerden çeviri ile haber yapmayıp, kıçını koltuktan kaldırıp bizim ülkede neler yapılıyor diye araştırmazsa te amerikadaki lise öğrencilerin ne yaptığını bilir ama ülke içinden haberi olmaz. O yapılan şeyde Mesut'un dediği gibi tabiki pazarlama ama çocukların değil o haberi giren amerikalı sitelerin kendi ülkelerini pazarlama tekniği.

• Mesut Çevik'in ülkemiz mağazaları çalışanları ile ilgili söylediği, 'Sanki Mağaza Kendinin' yorumu çok doğru.

• Bence xbox elinin güçlü olduğu konuyu; kinecti düzgün kullanamıyor.
    ona özel oyunlar geliştirseler mesela bir fps oyununu death trigger gibi sadece hereketlerinle kullansan yada nintendo gibi ailecek oynanabilecek eğlenceli oyunları ön planlara çıkarsan, bunun yanında ps4 de ki oyunları daha düşük çözünürlüktede olsa gayet güzel oynatabilen bir makine yaptım dese hem oyuncuya hemde aileye hitap etse birçok kişi xbox a kayabilir. Özellikle kadınlar için olan egzersiz programlarını ön plana çıkarsalar mesela türkiyede ebru şallı ile yapsalar, uygun pazarlama ile çok daha fazla satar.

Bu ülkelerin kendilerini yaptıklarını güzel tanıtıp yüceltmeleri konusuna katılıyorum,
    bizim ülkede ise olay yerli üreticiyi destekleme adı altında vatandaşa ek vergi sokma derdinde

• 1 tane düzgün pokemon oyunu oynamadım,tekkene benzer pokken diye bir haber görmüştüm o kadar.
    edit:güzel program olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 3 Ocak 2015; 17:23:43 >
  • güzel bir bölüm olmuş aynen devam

• haberler bu sefer çok güzeldi 1 saat hiç sıkılmadan izledim elinize sağlık

• Yeni ikili.....

• Mesut Çevik'in iğneleyici konuşmasına hastayım :) çok yaşa..

• neden güven sorunumuz var karşıdakine neden ön yargıyla yaklaşıyoruz hep, bknz: ATV, KANALD, SHOWTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parallel Killer -- 3 Ocak 2015; 19:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

60:27 de sağ taraftaki parmağa dikkat :D
    Ah satyolar :D

Güzel yakalamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan bu işi gerçekten beceriyor. Talha'nın yerine haftalık haberi sunması için Mesut'la çalışabileceğine inanıyorum.

• keşke dh da paralı üyelikli olsa gereksiz boş yorumlar kalksa !

• geko yapışma tırnakla değil mikroboyutta vantuzlarladır
    mesele arada hava bırakmama meselesidir.

• Gerçekten parası olana dokunulmuyor...

• Directx 11 ile yazılan BF4 ile Mantle ile yazilan BF4 arasında aynı donanım ile en az %35 FPS farkı oluyorsa (amd nin iddası %45) , önümüzdeki birkaç ay içinde eSRAM ile Directx 12 kullanan XONE da aynısını yapabilir . (Microsoft dx 12 nin 11 den %50 daha hızlı olduğunu iddaa ediyor) Sony donanımına güveniyor , Microsoft yazilimina olay bu kdr basit . 2015 in 6. ayindan sonra bu fps ve cozunurluk kavgalarinin bitecegini dusunuyorum.

• mesut çevik adam adam.Süper tespitler yapıyor.Talha mesut bir arada olsun lütfen.Alkan beyde iyi ama talha mesut daha iyi

• Yazılımla optimizasyon yapılır bu belirli bir performans artışı ve stabilite sağlayabilir..ancak tüm bu söylenenler reklam ve vatandaşı kandırmaktan başka bir şey değil..kısacası kimse 720 p de çalışan oyun 1080 p de çalışacak diye boşuna beklemesin..her iki konsol için de söylüyorum..oyunlarda ani frame düşmelerini vb engellesinler yeterli..gerisi de hikaye..

• quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

Directx 11 ile yazılan BF4 ile Mantle ile yazilan BF4 arasında aynı donanım ile en az %35 FPS farkı oluyorsa (amd nin iddası %45) , önümüzdeki birkaç ay içinde eSRAM ile Directx 12 kullanan XONE da aynısını yapabilir . (Microsoft dx 12 nin 11 den %50 daha hızlı olduğunu iddaa ediyor) Sony donanımına güveniyor , Microsoft yazilimina olay bu kdr basit . 2015 in 6. ayindan sonra bu fps ve cozunurluk kavgalarinin bitecegini dusunuyorum.

dirext 12 eger sadece fps artısı sağlıyorsa benim için hiçbir önemi yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.